Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: Μήνυμα προς Τουρκία… Κι εγώ Θρακιώτης!

Πάνω από χίλιοι προσκεκλημένοι, τίμησαν το γεύμα γνωριμίας του Προέδρου της Μηχανικής στον «Διογένη»

  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ:
Μήνυμα προς Τουρκία…
Κι εγώ Θρακιώτης!


  • ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
*Τον τίμησαν με την παρουσία τους επιφανείς συγγραφείς, ο βουλευτής Ξάνθης κ.Κοντός, ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί σύμβουλοι…Απόν ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος.

Μουσικό δείπνο κοινωνικού χαρακτήρα, γνωριμίας, αλληλεγγύης και ανταλλαγής ευχών ενόψει του νέου έτους, διοργάνωσε η «ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.», την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, το βράδυ, στο κέντρο διασκέδασης «ΔΙΟΓΕΝΗΣ».
Η είσοδος στην εκδήλωση ήταν αποκλειστικά και μόνο με προσκλήσεις οι οποίες διανεμήθηκαν από τη «ΜΗΧΑΝΙΚΗ» τις προηγούμενες ημέρες στους καλεσμένους της.
Μάλιστα ο Πρόεδρος της Μηχανικής κος Εμφιετζόγλου, έφερε στην Ξάνθη για τη συγκεκριμένη βραδιά, διακεκριμένους ανθρώπους των Γραμμάτων, όπως τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, κο Φίλια, τον Ιστορικό και Συγγραφέα, Σαράντο Καργάκο και τον Συγγραφέα, κο Καραμπελιά!!! Γνωστοί όλοι τους για την πορεία τους στα Γράμματα και στην Τέχνη όλα αυτά τα χρόνια…
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολύς κόσμος που γέμισε την αίθουσα του «ΔΙΟΓΕΝΗ» και ανάμεσά τους διακρίναμε τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτη κ.κ. Παντελεήμων, τον πρώην Υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό, τον Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη, τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ξάνθης Γιώργο Παπασταματίου, τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ξάνθης Αλέκο Κυριακίδη και Γιάννη Χριστίδη, τον Νομαρχιακό Σύμβουλο Δημήτρη Παναγιωτάκη, τον Γιατρό κ. Αγκόρτσα και τους κ.κ. Δημήτρη Στεφανίδη και Παντελή Αθανασίου.Τέλος παρόν στο δείπνο ήταν και ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ.Κοτσάκης, για τον οποίο ο κος Εμφιετζόγλου κατά την ομιλία του έκανε ιδιαίτερα αναφορά, λέγοντας μάλιστα πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, είναι επίσημα δημότης Κομοτηνής, αφού έχει εγγραφεί πλέον στα δημοτολόγια του Δήμου Κομοτηνής ως δημότης!!!
Πάντως το πρόσωπο της βραδιάς, κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη, ήταν η παρουσία του Έλληνα ήρωα Στήβ Λάλα, που κατά γενική ομολογία, έχει προσφέρει τόσα πολλά στην πατρίδα μας και αυτή δεν έκανε σχεδόν τίποτα για αυτόν…Ήρθε ως άσημος από την Χρυσούπολη, όπου κατοικεί, συνοδευόμενος από τον γιο του, έκατσε σε ένα ακριανό τραπέζι, παρακολούθησε όλη την εκδήλωση χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον πολύ κόσμο που ήταν παρόν στο δείπνο… Ο Στηβ Λάλας βρισκόταν ανάμεσά μας, αλλά προτίμησε να μείνει στην αφάνεια διατηρώντας την ανωνυμία του και την διακριτικότητά του!
Κρίνω προσωπικά πως θα πρέπει τουλάχιστον να συγχαρούμε και τον Στρατηγό και πρώην Πρόεδρο του Στρατοδικείου Ξάνθης, κο Καραϊσαΐδη Κωνσταντίνο, για την άψογη οργάνωση της συγκεκριμένης βραδιάς.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
Σημειώνω ότι ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης, με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους, Στρατηγό κο Λιάμπα Ευάγγελο, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Μηχανικής, κος Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, για την συνεχή προσφορά του στην πατρίδα και το έθνος! Με άριστα λόγια για τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, μίλησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κος Φίλιας, ο Ιστορικός και Συγγραφέας κος Σαράντος Καργάκος, αλλά και ο συγγραφέας κος Καραμπελιάς, εξαίροντας το χαρακτήρα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου!!!

ΑΠΟΝ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ «Μ» ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Και κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο. Ενώ παρόντες στην εκδήλωση Εμφιετζόγλου ήταν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ που «πολέμησαν» την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά και στήριξαν την Ντόρα, απουσίαζε ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος που αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση του Προέδρου της Μηχανικής και ήταν απόν από την εκδήλωσή του. Προφανώς λόγω της εκεί παρουσίας του κ.Κοντού…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »