Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2010

Σφηνάκια & Λαβράκια

Και τη Τρίτη 19 Οκτωβρίου
Live ελληνική βραδιά στο Kyttaro Ελληνάδικο! Σπεύσατε…
…..
(Κουϊζ)
Ούτε μηνύματα, ούτε καν ένα…γεια δεν έχουν πλέον όπως μαθαίνω, γνωστός συνδικαλιστής και αιθέρια….latin ύπαρξη που χώρισαν εντελώς ανύποπτα μολονότι στην αρχή και οι δύο μιλούσαν για…θυελλώδη έρωτα!
Οι πληροφορίες μου λένε λοιπόν ότι όλα λύθηκαν με ένα απλό μήνυμα στο οποίο συμφωνούσαν και οι δύο. ΤΕΛΟΣ!
-Κι όχι σαν ορισμένες άλλους και άλλες που λένε, «χωρίζουμε ναι μεν», αλλά συνεχίζουμε να είμαστε….μαζί…φιλικά!!! Χωράνε μωρέ φιλίες σε τέτοια πράγματα;
…..
*Όπως καταλαβαίνετε, η στήλη δεν γίνεται να μείνει αμέτοχη σε ότι έχει να κάνει με τις κινήσεις των υποψηφίων, αφού η προεκλογική περίοδος διακατέχεται από πολλά σούρτα φέρτα…
…..

*Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης που ήταν και η αγορά της Ξάνθης ανοιχτή, είδα να κάνει την προεκλογική της βόλτα στα καταστήματα και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Παυλίδη, Φιφή Χατζηστόικου, συνοδευόμενη και από άλλους υποψηφίους του συνδυασμού…..
-Μάλιστα η Φιφή φορούσε και τα γυαλιά της μυωπίας της, προκειμένου να «βλέπει» καλά κάθε περαστικό και επιχειρηματία που χαιρετούσε και οφείλουμε να πούμε ότι της πάνε πολύ!

(;)
*Ποιος ωραίος και γοητευτικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχει τάξει τρικούβερτο πάρτι εάν και εφόσον εκλεγεί; Για να σας βοηθήσω…1ον είναι από τους ωραίους υποψήφιους, 2ον είναι ελεύθερος, 3ον όχι μεγάλος σε ηλικία και 4ον δεν συγκαταλέγεται στον συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης!!!
-Όποιος το βρει κερδίζει και από μένα δώρο ένα μπουκάλι στο συγκεκριμένο πάρτι, φυσικά εάν και εφόσον εκλεγεί σύμβουλος! Ειδάλλως θα κεράσω εγώ στον υποψήφιο τον καφέ της παρηγοριάς!
…..

*Το ποτό του στο «Kuttaro» έπινε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Τζάνης, ο οποίος θα εμφανίζεται φέτος στις NOTES, όταν με το καλό ανοίξουν αυτές… Πήγε μάλιστα εκεί μαζί με την πανέμορφη Τατιάνα, την δημοφιλή τραγουδίστρια που επίσης έκλεισε ο Βασίλης σαν πρώτη γυναίκα στις ΝΟΤΕΣ!
…….
*Μέχρι λοιπόν ν’ ανοίξουν τις Notes οι δύο τραγουδιστές, όπως μαθαίνω, κάνουν βόλτα στα νυχτερινά μαγαζιά της Ξάνθης και παίρνουν μια πρώτη άποψη από την νυχτερινή διασκέδαση.
…..

*Αποκλειστικό. Στο De Novo το βράδυ της Πέμπτης έπινε ζεστό τσάι η Μαρία Τζελέπη, φυσικά μαζί με τον αγαπημένο της Τάσο… Ζεστό τσάι και ντεπονάκια για την Μαρία αυτό το διάστημα, μέχρι να γίνει καλά και να ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της τις πρόβες στις NOTES…


*«Τα λαϊκά τα καρδιάς μας παίζουν μόνο στο Barcode» λέει η σχετική αφίσα του Πόλυ και δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω αφού μουσική στο αγαπημένο στέκι στη Διομήδεια, παίζει ο μοναδικός dj Αργύρης Κατσίκας… Σπεύσατε και σήμερα, αλλά και αύριο Κυριακή στο μοναδικό μεσημεριάτικο λαϊκό πάρτι που θα γίνεται κάθε Κυριακή!
…..

*Τι έγινε και η όμορφη Χρύσα, η barwoman του «Kuttaro» μετακομίζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη; Αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύζυγό της ή κάτι άλλο συμβαίνει; Γιατί η αλήθεια είναι ότι πολύ ξαφνικά την πήρε την απόφαση μιας και στην αρχή της σεζόν φαινόταν ενθουσιασμένη που θα δουλέψει στο Kuttaro μαζί με την κολλητή της την Γεωργία!!!
-Τι άλλαξε ξαφνικά και ποιος θα μας το πει;
-Γιατί ο Τόρης προς το παρόν είναι…»σφίγγα» στο συγκεκριμένο θέμα!
…..

*Στο KYTTARO Ελλληνάδικο όμως είδα το βράδυ της Πέμπτης τον δημοφιλή (;) τελετάρχη Θανάση Γιαννίκη να κάθεται στο πόστο της όμορφης Βάνας που ήταν μάρκα και να απολαμβάνει ως συνήθως μόνος, το ποτό του…
Πιο καλή η…μοναξιά φίλε Θανάση; Ή δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό και έπιασε η «κρίση» και τα Γραφεία Τελετών;
…..

*Στο KYTTARO ελληνάδικο όμως έπινε το ποτό του και απολάμβανε την ελληνική μουσική και ο πρώην της Πόπης και της Σουζάνας της Βραζιλιάνας, ο δημοφιλής Κώστας Γαβριηλίδης…
Που ήταν απορροφημένος μάλιστα στην κουβέντα του με τον Τάκη Αλεξούδα.
………
(;)
*Προς επανασύνδεση…οδεύει όπως όλα δείχνουν, νεαρό ζευγάρι που χώρισε πριν από 3-4 εβδομάδες περίπου αλλά όπως έμαθα….δεν άντεξαν να το συνεχίσουν και άλλο κι άρχισαν τον τελευταίο καιρό και πάλι τα μηνύματα!
-Ποιος είπε βρε ότι μια αγάπη πεθαίνει μ’ έναν…χωρισμό; Πολλές φορές, «δένεται» περισσότερο!
…..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »