Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2010

Γιώργος Παυλίδης: ΜΑΖΙ για να νικήσει ο τόπος μας!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο Δημοτικό ΑμφιθέατροΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
*Παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. και Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο ΠαυλίδηΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, η παρουσίαση του έργου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη, κατά την 12ετή θητεία του, ως Νομάρχης Ξάνθης, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Ξάνθης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης το Πρόγραμμα του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού Α.Μ.Θ. "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" καθώς και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Η κοσμοσυρροή, καθώς και το θερμό χειροκρότημα, που συνόδευσαν το λόγο του κ. Γιώργου Παυλίδη καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, αλλά και κατά την παρουσίαση των Υποψηφίων Συμβούλων, στέλνουν παντού ένα μήνυμα Νίκης.Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι πρώην Υπουργός Αγρ. Αν. και Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αλέξ. Κοντός, ο Βουλευτής Ν.Δ. της Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός κ. Καλαϊτζής, όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Ν. Ξάνθης, όπως και πολλοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Μίλησαν προς το ενθουσιώδες ακροατήριο ο κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Καλαϊτζής, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ, παρουσιάζοντας την προσωπικότητα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου ΠΑΥΛΙΔΗ, όπως και το έργο του σαν Νομάρχης Ξάνθης επί 12 συνεχή χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2010. Ακολούθησε η ομιλία του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ παρουσιάζοντας το έργο της 12ετούς θητείας του σαν Νομάρχης Ξάνθης και του προγράμματος του Συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Α.Μ.Θ. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα εντυπωσιακό Dvd όλου του έργου του κατά τη διάρκειας της 12ετούς θητείας του σαν Νομάρχης Ξάνθης, όπως οδικό δίκτυο του Νομού, αντιπλημμυρικά έργα, αναδασμός γεωργικών εκτάσεων, ανάπτυξη και προβολή αξιοθέατων του Νομού Ξάνθης για την προσέλκυση Τουριστών, διάνοιξη δρόμου προς Βουλγαρία με Συνοριακό Σταθμό του Αγ. Κων/νου και Θερμών, ανέγερση Σχολικών κτιρίων για να καταργηθούν οι διπλοβάρδιες που ταλαιπωρούσαν γονείς και μαθητές. Παρακάτω ακολουθούν οι περιφερειακοί σύμβουλου στο Ν. Ξάνθης.
Ξάνθη 11-10-2010 ώρα 11,30π.μ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ:

κ. Αδαμίδης Μάρκος
Ιατρός. Διετέλεσε Αντινομάρχης, Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Νομαρχιακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

κ. Αχμετσικ Ριτβάν :
Δάσκαλος. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ ν. Ξάνθης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μύκης και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

κ. Ευφραιμίδης Νικόλαος
Επιχειρηματίας. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταυρούπολης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνώνα «Δήμητρα».

κα. Ισιδωρίδου – Λιώρη Ευτέρπη
Ιατρός - Παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Διετέλεσε Υπεύθυνη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και Γραμματέας στον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης.

κ. Κριτσίνης Αθανάσιος
Έμπορος. Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του ΕΒΕ.

κ. Λύρατζης Πασχάλης
Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός. Αντινομάρχης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΤΕΜ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Ξάνθη και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ν.Ξάνθης και της Ένωσης Αναπτυξιακών εταιριών Α.Μ.-Θ.

κ. Μπουρχάν Μπαράν
Ιατρός .Ειδικεύτηκε στην ογκολογία και στην ψυχιατρική.
Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος και Υποψήφιος Βουλευτής.

κ. Παναγιωτάκης Δημήτριος
Ιατρός. Νομαρχιακός Σύμβουλος και Εκπρόσωπος στην ΕΝΑΕ.
Διετέλεσε Αντινομάρχης, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δράμας-Καβάλας- Ξάνθης και Ειδικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου.

κ. Σαμπανίδης Γεώργιος
Αυτοκινητιστής. Απόφοιτος του τομέα μηχανολογίας ΤΕΛ.
Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί.

κ. Σπανόπουλος Ιωάννης
Στρατιωτικός Ιατρός με ειδικότητα στην Μικροβιολογία.
Διετέλεσε Δ/ντης Μικροβιολογικού Εργαστηρίου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, Δ/ντης Μικροβιολογικού Εργαστηρίου 412 ΓΣΝ Ξάνθης.

κα. Τεφίκογλου Τιτζέν
Τελειόφοιτος στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Μαιευτικής. Δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικούς, πολιτιστικούς και πολιτισμικούς συλλόγους.

κ. Τριανταφυλλίδης Ιωάννης
Απόφοιτος της Μέσης Τεχνικής Σχολής Εργοδηγών και Ηλεκτρολόγων.
Τέως Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Εξοχής και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου διαχείρισης Απορριμμάτων.

κα. Χατζηστόικου Σοφία
Διοικητικός Υπάλληλος στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ξάνθης « Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ». Μέλος του Ομίλου UNESCO Ελλάδος. Ασχολείται με την ζωγραφική. Μέλος της ACTION AID Ελλάδος.

κ. Χατζημεμίς Τουρκές
Φυσικοθεραπευτής. Αντινομάρχης. Διετέλεσε Πρόεδρος του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Δράμας- Καβάλας-Ξάνθης και υποψήφιος Βουλευτής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »