Σάββατο, Ιουλίου 19, 2014

Την έναρξη έκανε ο νέος Περιφερειάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης

Με επιτυχία ξεκίνησε το 2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη κ.πλατεία της Ξάνθης το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιουλίου
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την συμμετοχή και Οργάνωση του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης αλλά και της ΦΕΞ και συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων απ΄ όλη την Ελλάδα και την Ξάνθη, διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική πλατεία της πόλης, το 2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη που τελεί υπό την αιγίδα και του Δήμου Ξάνθης.
Την επίσημη έναρξη του 3ημέρου έκανε ο νέος Περιφερειάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων αλλά και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος.
Τις εκδηλώσεις και τους χορούς που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε αρκετός κόσμος ενώ την παρουσίαση των συγκροτημάτων έκανε με επιτυχία η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης Πέπη Στάντσιου. Το 3ήμερο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »