Παρασκευή, Μαΐου 27, 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ! Ντενκτάς στη Θράκη θέλει ο ψευδομουφτής της Ξάνθης!

Το ΥΠΕΞ δεν αφήνει αναπάντητες πλέον τις προκλήσεις του Ψευτομουφτή Ξάνθης


Αίσθηση στο Πανελλήνιο από την νέα αποκάλυψη ότι οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην περιοχή μας, θέλουν...Ντεκτάς της Θράκης, τον γνωστό Αλή Τσαβούζ, Πρόεδρο του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος DEB στη Θράκη που δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί το κοινό αίσθημα και την ειρηνική συμβίωση Χριστιανών και μουσουλμάνων με τις εμπρηστικές δηλώσεις του.
ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Την ίδια ώρα, το βίντεο με την ομιλία του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο οποίο λέει ότι «εγώ παρομοιάζω τον Αλή Τσαβούς με τον αείμνηστο Ντενκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημιουργώντας νέα αναστάτωση και παράλληλα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που τον θεωρεί "πολιτικό μέντορά" του....
Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από πρόσφατη εκδήλωση του τουρκόψυχου «κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» DEB στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο θρησκευτικών εορτασμών των μουσουλμάνων της περιοχής. Νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε, κατά την προσφιλή τακτική του, βέλη κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για καταπίεση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ρατσιστικές συμπεριφορές κι άλλα παρόμοια ψεύδη!!!
Η ομιλία λοιπόν του αρκοδεξιού Μοσταφά Αλή Τσαβούς, φαίνεται πως άγγιξε τις... ευαίσθητες χορδές του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μέτε, ο οποίος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και... αποθέωσε τον Τσαβούς, ευχόμενος να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, παρατσούκλι το οποίο έφερε μέχρι πρότινος ο ιδρυτής του DEB Αχμέτ Σαδίκ!!!
Απόσπασμα από την ομιλία του ψευτομουφτή Ξάνθης:
«Θέλω να ξεκινήσω απο τον αείμνηστο γιατρό Σαδίκ. Είμαι αντίθετος ο συγχωρεμένος να ζει με τις πίκρες, πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο που μας έδειξε και να ακολουθήσουμε όσα είχε οραματιστεί ο Σαδίκ. Τον Αλή Τσαβούς τον παρομοιάζω με τον Ντεκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντεκτάς της Θράκης.
Εμείς με τις διαφορετικές δυνάμεις και απόψεις που έχουμε για την Θράκη θα την κάνουμε λαμπερή.
Αν λέμε και σκεφτόμαστε μόνο τις δικές μας απόψεις και συνεχίσουμε έτσι θα είναι σαν να ζητάμε κάτι μόνο για εμάς.
Στις σκέψεις αυτές τάσσεται και η νεολαία η οποία είναι μεγάλη και είμαι αισιόδοξος ότι θα ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό.
Εύχομαι συγχαρητήρια και θα είμαστε από πίσω σας θα ακολουθήσουμε θα δώσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα είμαστε δίπλα σας.»
Οπως είναι φυσικό, η... ευχή του Μέτε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στη Θράκη, καθώς αποκαλύπτονται με τον πλέον σαφή τρόπο τα σχέδια των τουρκόφιλων για την απόσχιση της Θράκης από την υπόλοιπη Ελλάδα.
-«Ολες οι ενέργειες των πρακτόρων της ημισελήνου κινούνται προς την κατεύθυνση της κοσοβοποίησης της Θράκης, -σχολίαζαν χαρακτηριστικά διπλωματικοί κύκλοι- σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Σε πρώτη φάση, τη διακήρυξή της Θράκης ως ανεξάρτητο μουσουλμανικό κράτος και στη συνέχεια τη σταδιακή προσχώρησή της στην Τουρκία. Ο Μέτε, γνωστός για το πάθος του και το μίσος του κατά των Ελλήνων, αυτή τη φορά αποκάλυψε με τον πιο σαφή τρόπο την οδό των πρακτόρων»!!!!

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΕΞ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕΤΕ!
Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών (σ.σ. Κοτζιάς) προκάλεσε ωστόσο η ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης».
 «Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ προσκείμενοι στον Υπουργό Εξωτερικών κ.Κοτζιά.
«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »