Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Εκδρομή στη Β. Ήπειρο (30 Σεπ-2 Οκτ.16) διοργανώνει η ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης


ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για να μαζευτούν βιβλία και γραφική ύλη για τους μαθητές στα χωριά της Ελληνικής Ομογένειας

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ του Ν. Ξάνθης, με 16 μέλη του και 40 Κατοίκους της Ξάνθης και άλλων Περιοχών, πραγματοποεί και φέτος την Προσκυνηματική εκδρομή στα χωριά της Ελληνικής Ομογένειας, στο ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, τους ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ και τη ΧΙΜΑΡΑ, όπως και το Ύψωμα 731, το ΤΕΠΕΛΕΝΙ, την ΠΡΕΜΕΤΗ, και τα δύο (2) στρατιωτικά νεκροταφεία (στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ και στον Αγ. Νικόλαο ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ).
Στο πλαίσιο του Προγράμματος της εκδρομής θα επισκεφθεί και τα Σχολεία της Ομογένειας σε ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – Αγ. ΣΑΡΑΝΤΑ και ΧΙΜΑΡΑ, και
ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ
Προς όλους τους Φορείς, Συλλόγους, Ενώσεις, Βιβλιοπώλες αλλά και  ιδιώτες, για την προμήθεια & διάθεση ΒΙΒΛΙΩΝ για τις Βιβλιοθήκες των Σχολείων ή και ΓΡΑΦΙΚΩΝ και άλλων αναλωσίμων, για να προφερθούν στα παραπάνω Σχολεία και τους Μαθητές τους.
Παρακαλούνται, όσοι/ες επιθυμούν να βοηθήσουν, να μας ενημερώσουν (.τηλ . επικοινωνίας 6937100910 και 6937409943) ή και να μας τα παραδώσουν στα Γραφεία μας,  μέχρι και 27 ΣΕΠ.16 ( επισυνάπτοντας επιστολή ή σημείωμα με τα είδη και το όνομα του ‘’δωρητή’’ Συλλόγου ή Φορέα ).
ΤΣ / ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »