Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις επ` ευκαιρία της 88ης επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007
Επιχειρηματία της… «πλάκας» έλεγαν κάποιοι επί ΠΑΣΟΚ τον Ιβάν Σαββίδη όταν αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ, αβαντάροντας και υμνώντας τον Τούρκο! Και η μεν ΣΕΚΑΠ ξεπέρασε ήδη τα όρια της Ελλάδος και έγινε κερδοφόρα εκεί που κάθε χρόνο έβαζε μέσα το δημόσιο 52 εκατ. ο δε Ιβαν χθες πήρε έναντι 61.5 για τη μια άδεια καναλιού!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τελικά πάει για Δήμαρχος Ξάνθης ή για Δήμαρχος Αβδήρων ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου;
Και το γράφω αυτό, γιατί όχι μόνο δίνει «γραμμή» στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη για προβλήματα του Δήμου, αλλά και του λέει και τι θα…κάνει από τώρα!
Με αφορμή λοιπόν τη δημοπρασία του κάμπινγκ Μυρωδάτου, όπου ψήφισε κι ο Καλιαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο γραμματέας:
«Ο δήμαρχος Αβδήρων εισπράττει 32.000 ευρώ από το κάμπινγκ Μυρωδάτου.
Να η μελέτη για το ειδικό σχολείο Γενισέας (ΕΕΕΕΚ) ή τα προορίζει για αλλού;»
-Για πού τα…προορίζεις δήμαρχε των  Αβδήρων;
……
*Και συνεχίζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλο στυλ:
«Το καλοκαίρι του 2017 πάντως διακοπές στο κάμπινγκ Μυρωδάτου. Να θυμηθούμε τα παλιά!»
-Να θυμηθούμε τα παλιά και τα καινούργια σύντροφε Γιώργο, αλλά εσύ αυτοκινούμενο τροχόσπιτο κι εμείς με απλό…τροχόσπιτο! Δεν πάει…
-Αν κάνουμε ανταλλαγή, ευχαρίστως ακολουθώ!
…..
*Και ακολουθούν φυσικά κατά τα καθιερωμένα και τα σχόλια κατά του Αλέξανδρου Κοντού.
«Ο Κοντός θα είναι σίγουρα υποψήφιος στις επόμενες εκλογές…(βουλευτικές φανταζόμαστε).
Ησυχάσαμε!!!
Δικαιώνεται ο Κοντός, που «πούλησε» τη ΣΕΚΑΠ σε υγιή επιχειρηματία. Και ο αρχηγός του από υγιή πολυεθνική(Siemens) τα … έπαιρνε. Άρα καλά έκανε ο άνθρωπος.»
-Το προσωπικό μου σχόλιο…! Μήπως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης διαβάζει πολύ «Μαχητή», ή….μου φαίνεται;
………
*Αλλάζω θέμα. Το ταξίδι του κ. Τσίπρα  στις ΗΠΑ είχε όπως είναι γνωστό πολλά απρόοπτα.  Δεν ήταν λοιπόν μόνο η  λιποθυμία της μαθήτριας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια.
Ο πρωθυπουργός πήγε στο ελληνικό σχολείο «Άγιος Δημήτριος».  Κατά την είσοδό του χαιρετά τους μαθητές, που είναι παρατεταγμένοι στην αίθουσα, θυμίζοντας λίγο την ….εποχή της Φρειδερίκης η οποία κατά την επίσκεψή της στην επαρχία χαιρετούσε τας απόρους κορασίδας.
Όλοι οι μαθητές τον χαιρέτισαν, εκτός από έναν οποίος, όπως δείχνει το βίντεο, όχι μόνο δεν του δίνει το χέρι του αλλά του γυρίζει και την πλάτη!!!……….
…..
*Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης λοιπόν, με αφορμή την ενέργεια του μαθητή στο Ελληνικό σχολείο «Άγιος Δημήτρης», σχολίασε με δηκτικό τρόπο αυτούς που χειροκρότησαν τον μαθητή: 
«Εσείς που βρίζατε τον νεαρό που πριν τέσσερα χρόνια έδινε μούτζες κατά την διάρκεια παρέλασης και τώρα λέτε μάγκα τον νεαρό που δεν έδωσε το χέρι στον Αλέξη, να το κοιτάξετε λίγο, λέγεται υποκρισία. Εσείς που και στις δυο περιπτώσεις είπατε μπράβο στο παλικάρι, είτε το κοιτάξετε, είτε όχι, δεν υπάρχει προκοπή, λέγεται έλλειψη παιδείας. Ακόμα και στον χειρότερο εχθρό σου, πρέπει να δείχνεις σεβασμό, πόσο μάλλον σε ένα θεσμικό πρόσωπο. Στην απάντηση αυτοί φταίνε για τα χάλια μας, η ανταπάντηση είναι μια, εσύ του ψήφισες και τους ψηφίζεις. Άρα εσύ φταις, το είδωλο σου στον καθρέπτη μουντζώνεις και δεν κάνεις χειραψία, φίλτατε.
Από κριτικούς, τσαμπουκάδες και υβριστές χορτάσαμε τόσα χρόνια. Από ενεργούς πολίτες πάσχουμε!
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ «
-Συμφωνώ και συνυπογράφω….
………
*Προθεσμία δύο - τριών ημερών προκειμένου να καταβάλει την πρώτη δόση προκειμένου να λάβει την άδεια ζήτησε σήμερα ο πρώτος επιλαχών Ιβάν Σαββίδης, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό.
Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, αφού ενημερώθηκε ότι είναι ο πρώτος επιλαχών για την κατοχύρωση τηλεοπτικής άδειας μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία Ι. Καλογρίτσα, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει, εντός των επόμενων ημερών, το ποσό της πρώτης δόσης που του αναλογεί.
Επίσης, επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τους όρους μίας συνεργασίας με τον Alpha του Δ. Κοντομηνά και το Star του επιχειρηματία Ι. Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους σημείωσε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας».
….
*Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι εντός των 90 ημερών που έχει θέσει το κράτος ως προθεσμία θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, καθώς πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια. Τέλος, σε ερώτηση τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »