Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη το βράδυ το  «ΗΧΟΔΡΟΜΕΙΟ» της Κομοτηνής επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που είχαμε για τον Σάκη Βέρρο ο οποίος ξεκίνησε τη συνεργασία του με το μαγαζί, τους ξανθιώτες Γιάννη Γεκτίδη και Γιάννη Αρβανιτίδη και με άλλους φοβερούς καλλιτέχνες!
Η έκπληξη; Στο «ΗΧΟΔΡΟΜΕΙΟ» διασκέδασε και  ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή με αφορμή live του εμφάνιση σε γνωστό σημείο  η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη παρά τις δυσμενείς συνθήκες. Αμέσως μετά λοιπόν τη συναυλία του επέλεξε το γνωστό μπουζουκτσίδικο για να πιει το ποτό του και βέβαια δεν θα μπορούσε να μην πει και 3-4 τραγούδια προκαλώντας «σεισμό» όπως μου είπε η Ελπίδα Γεωργίου που βρέθηκε στην πρεμιέρα του μαγαζιού με τις φίλες της
Πέμπτη όμως προχθές και η ΤΖΟ έκανε ένα μαγαζί φίσκα να χορεύει με τα κομμάτια που έπαιξε στο ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης! Μια βραδιά αφιερωμένη όπως πάντα στις γυναίκες που για μια ακόμη φορά ήταν άκρως επιτυχημένη! Εδώ βλέπετε την φοβερή dj σε σούπερ σέλφι με τα αστεράτα κολλητάρια της σε μεγάλα κέφια! Γεωργία (ΤΖΟ) και ξερό ψωμί λέμε!
..
ΚΟΥΙΖ
Ποιοι μέχρι τελευταία πασίγνωστοι κολλητοί που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλο αδελφό δεν μιλιούνται εδώ και 1 μήνα μετά από επεισοδιακό τσακωμό; όταν πήγα να ρωτήσω δημόσια τον έναν για τον άλλο προχθές μόνο που δεν με έδειρε! Και φυσικά που να τολμήσω να ρωτήσω γιατί; Πάντως φήμες λένε ότι η ευγενής άμιλλα σε επαγγελματικό επίπεδο μεταξύ τους μετατράπηκε σε ανταγωνισμό και μάλιστα άγριο…!!! Λογικό αν μπερδεύεις τη δουλειά με τη φιλία… Άστα βράστα…!!
.....
Συνεχίζω με το εκπληκτικό «CITY» το οποίο υποδέχεται σήμερα Σάββατο 24/9  την φανταστική Μαρία Ιακώβου για να τραγουδήσουμε μαζί της σε ένα πρόγραμμα που θα σας εντυπωσιάσει! Και αν δεν κλείσατε τραπέζι σπεύσατε γιατί αναμένεται να γίνει χαμός! Ρεζερβέ: 6937180069. Θα είναι ένα δυνατό σαββατόβραδο χωρίς αμφιβολία!
Δεν καταλαβαίνω τι εμμονή έπιασε τον «γύφτο» με τον Μπάμπη Κυρκούση και όλο κακίες γράφει στη στήλη του! Έλεος πια το «έφαγες» το παλικάρι! Και επειδή καλό είναι και να ρωτάς καμιά φορά έχω να σου πω ότι δεν τον σνομπάρει ο κολλητός του Γιώργος Καρυπίδης καθόλου και μάλιστα στην προχθεσινή του συνέντευξη στο ««Extrakavantza Web Tv» όταν ξεκίνησε χαιρέτησε την οικογένεια του και τον φίλο του τον Μπάμπη. Εμ δεν είδες την εκπομπή εμ έχεις και άποψη επί του θέματος!
 Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »