Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

Συνοδεία του Τούρκου Πρόξενου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γιαννακίδη ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης στην Ηλιόπετρα!!!

*Απόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απο όλες τις εκδηλώσεις της Ξάνθης (σ.σ. Κι απο το Ποντιακό Φεστιβάλ), παρόντες στις εκδηλώσεις που πάει ο Μετέ!
Μια ακόμη αρχηγική εμφάνιση-απάντηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο που φωτογραφήθηκε με τον νόμιμο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου,  πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωϊ ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ, σύμφωνα με το MaxitisThrakis.blog.gr αφού επισκέφθηκε το πρωϊ τον οικισμό Ηλιόπετρα του Δήμου Τοπείρου και συμμετείχε στο θρησκευτική γιορτή «Μάγια», συνοδεύομενος από τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής (που είχε μαζί του και τα δυο παιδάκια) του και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη...
-Οι οποίοι απαξίωσαν ναι μεν να εμφανιστούν στις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της Ξάνθης, «τρέξανε» όμως πίσω από τον Μετέ που εκτός των άλλων, είχε μαζί του και…φωτογράφο να τον φωτογραφίζει σε ρόλο….«ηγέτη» να χαιρετάει τον κόσμο και να τον ακολουθούν ως συνοδεία όλοι οι υπόλοιποι!
(σ.σ. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες, μιλάνε μόνες τους…)
                      ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ
Σύμφωνα με το παραπάνω έθιμο, οι κάτοικοι μαγείρεψαν πιλάφι και έσφαξαν δυο αγελάδες ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου που προσκλήθηκε από τους κατοίκους που είχε μάλιστα την ευκαιρία να θέσει υπόψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και αιτήματα που έχουν σχέση με προβλήματα στο Δήμο Τοπείρου.
Σημειώνεται ότι οι προσκεκλημένοι Μετέ (Ψευτομουφτης), Τούρκος Πρόξενος και οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κάθισαν μαζί και έφυγαν σε 20 λεπτά περίπου, ενώ οι λοιποί προσκεκλημένοι και ο Δήμαρχος Τοπείρου κάθισαν στο τραπέζι από τις 12 το μέχρι μέχρι αργά το απόγευμα, με τον Δήμαρχο να σημειώνει και διάφορα προβλήματα των κατοίκων. 
MaxitisThrakis.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »