Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

ΓΥΜΝΟΣ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ»! Κανείς δεν τον ακολουθεί, υμνεί ο ίδιος την… «οντότητά» του!

Με αιχμές κατά της οικογένειας Τσιακίρογλου παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Νομού Ξάνθης Γιώργος ΜπατζακίδηςΜε γενικούς αφορισμούς, άφθονα «εγκώμια» για τον εαυτό του, αιχμές κατά της οικογένειας Τσιακίρογλου ύμνο για την…οντότητά του,  παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Νομού Ξάνθης Γιώργος Μπατζακίδης χθες με έγγραφη παραίτηση τόσο από τη θέση του Προέδρου, όσο και από αυτή του μέλους του Δ.Σ.
Ο κύριος Μπατζακίδης στην επιστολή του ισχυρίζεται ότι παραιτείται για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους, κύκλοι της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών ωστόσο τον κατηγορούν ευθέως ότι «κομματικοποίησε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τον Φορέα για λόγους προσωπικής προβολής, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα καυτά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και των σωματείο.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε ταχτεί σθεναρά κατά της εκδήλωση για τα οικονομικά θέματα με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν δίστασε μέσα από φιλικό του Μέσον να στραφεί ευθέως κατά της οικογένειας Τσιακίρογλου, όταν στον πρώην Πρόεδρο οφείλει ακόμη και την ανάδειξη και εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΟΒΕΕ
Πάντως από τη παραίτηση του Γ. Μπατζακίδη αποδείχτηκε ότι ήταν «γυμνός» ο Πρόεδρος αφού κανένα άλλο μέλος δεν ακολούθησε. Παράλληλα την ερχόμενη Παρασκευή στις 8 το βράδυ συνεδριάζει στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών το Δ.Σ. προκειμένου να εκλέξει νέο Πρόεδρο.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ    
Εγώ ο Γεώργιος Μπατζακίδης του Φιλίππου δηλώνω υπεύθυνα ότι παραιτούμαι από το Αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Νομού Ξάνθης και Περιφερείας (Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης), καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους.
Όραμά μου ήταν, είναι κι εξακολουθεί να είναι ο τόπος μας, η πόλη μας η Ξάνθη μας να προοδεύει και να φτάνει ψηλά εκεί που της αξίζει να είναι. Δυστυχώς, όμως, επικρατεί εδώ κι πολλά χρόνια μια «αρρωστημένη» πολιτική κατάσταση, η οποία σε συνδυασμό με μια μικρή μερίδα του τοπικού τύπου αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη αυτού του τόπου και αυτής της πόλης.
ΛΟΓΩ Αξιών και Αρχών που με διέπουν ως άνθρωπο και ΛΟΓΩ της ιδιοσυγκρασίας μου ως άτομο με ανιδιοτελή διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ η οντότητά μου με αυτού του είδους τη «νοσηρή» πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, δεν αποτελώ μέρος αυτής και αρνούμαι την όποια συναίνεση/συγκατάβαση διά της ανοχής και της σιωπής μου.
Καθώς επίσης οι υποχρεώσεις μου στις μεταπτυχιακές σπουδές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) είναι απαιτητικές και χρονοβόρες και θα αποτελέσουν έναν ανασταλτικό παράγοντα στην ορθή τέλεση των καθηκόντων μου ως Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης.
Προκειμένου, όμως, η παρουσία μου στο Αξίωμα του Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης να επιφέρει ζημία προς τις δράσεις και την εν γένει συμμετοχή μου στην Ομοσπονδία, προτιμώ να αποχωρήσω και να παραχωρήσω το Αξίωμα του Προέδρου, ώστε η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης να συνεχίσει επάξια το έργο της.
 Κλείνοντας έναν κύκλο πολλών ετών στα κοινά της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης, ευχαριστώ θερμώς όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν ακόμη να με στηρίζουν.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ Φ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »