Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

*Ο Κοντονής λέει ζητά….προσωρινή διοίκηση μακράς πνοής από FIFA και UEFA!
-Διορισμένοι δηλαδή από δω και πέρα!
(σ.σ. Εγώ προτείνω κύριε Υφυπουργέ να ζητήσεις και προσωρινές διοικήσεις μακριάς πνοής και για όλες τις ΕΠΣ που δεν είναι μαζί σας κι είναι με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο ή την αντιπολίτευση!)
-Και να κάνουμε εδώ στην ΕΠΣ Ξάνθης τον Γιώργο Πανίδη, ισόβιο….Πρόεδρο! Με ισόβιο σύμβουλο τον Καζναφέρη…Ζητάω πολλά;
…..
*Το Τμήμα Συντηρήσεων και Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομιών επί της οδού Πλάτωνος, σε διάφορες θέσεις, με σκοπό την λειτουργική τους αναβάθμιση, αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Οι παρεμβάσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία όπου υπάρχουν φθορές και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Παρακαλούμε για την προσοχή και την κατανόηση των πολιτών κατά τις μετακινήσεις τους, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.
…..
*Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγος, στο λιμένα την Τρίτη. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
…….
*Κατατέθηκαν και επίσημα οι δύο προσφορές για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o Σάββας Λιβάνιος, η μία προσφορά έρχεται από τον ΟΠΑΠ και η δεύτερη από την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η πρόταση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που διανύουμε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.
…..
*Σημειώνω ότι ο ΟΠΑΠ έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο.
Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.
Πλέον όλα θα κριθούν στον Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας που θα πάρει την τελική απόφαση.
*Και μία ωραία είδηση:
«ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.
1η Έκθεση πυροσβεστικού εξοπλισμού και ενημέρωσης σε θέματα πυροπροστασίας. Ξάνθη 19-20-21 Οκτωβρίου 2016. Στο πανέμορφο και πάντα φιλόξενο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπνεργατών 9,καπναποθήκη Π, κτήριο 2).Ώρες λειτουργίας 0900 με 1300 και 1800 με 2100. Θα υπάρχει χώρος για τους μικρούς μας φίλους που θα μπορούν αν θέλουν να φέρουν τις ζωγραφιές τους για την Πυροσβεστική. Επίσης η θα περιλαμβάνει παλαιά πυροσβεστικά αντικείμενα και γραφείο ενημέρωσης κοινού.  Στο τέλος όποιος θέλει μπορεί να γράψει τις εντυπώσεις του στο βιβλίο εντυπώσεων. Σας περιμένουμε!!!!!!!!»
-Να πάμε όλοι!
….
*Με ανακοίνωση που μας έστειλε χθες ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποια από τις δυο ανακοινώσεις γονέων αναφέρεται, δηλώνει τα εξής:
«Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης  χαιρετίζει την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στην οποία με τρόπο νηφάλιο και ουσιαστικό, στέλνει το μήνυμά του προς τις ελάχιστες, θορυβώδεις μειοψηφίες γονέων που μπροστά σε κάμερες, απαραίτητο αξεσουάρ, των ενεργειών τους επιχείρησαν να αποκλείσουν την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία της χώρας μέσω μιας ασύμμετρης αναμέτρησης ανάμεσα σε ενήλικες και ταλαιπωρημένα παιδιά. Ταυτόχρονα εκφράζει την ικανοποίησή  του για την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία της πατρίδας μας και τη συγκίνησή του για τα χαμόγελα που φώτισαν τα σκυθρωπά πρόσωπα παιδιών που έχουν διανύσει  χιλιάδες ΄΄μουσκεμένα΄΄ χιλιόμετρα, πριν καταλήξουν στη χώρα μας, προσπαθώντας να γλυτώσουν από το θάνατο. Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, άλλωστε, με ανακοίνωσή του, έχει πάρει θέση υπέρ της ένταξης των προσφυγόπουλων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα για όσο καιρό φιλοξενούνται στη χώρα μας. θεωρεί, επίσης, πολύ θετική την ανακοίνωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδας η οποία τάσσεται υπέρ της φοίτησης των προσφυγόπουλων στα σχολεία της χώρας και καλεί όλους τους γονείς, του Συλλόγους Γονέων, τις Ενώσεις Γονέων και τις Ομοσπονδίες να υποδεχτούν και να αγκαλιάσουν στο σχολείο τους τα προσφυγόπουλα και να απομονώσουν τυχόν ρατσιστικές και ξενοφοβικές αντιδράσεις που στοχοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Από το Δ.Σ».
-Ερώτημα στήλης. Τελικά μήπως μπορεί να μας πει ο Διδασκαλικός σύλλογος Ξάνθης τουλάχιστον τα ονόματα της  Προέδρου του συλλόγου και του συντάκτη της ανακοίνωσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, να ξέρουμε σε ποια από τις δυο πλευρές αναφέρεται; Διότι στο συγκεκριμένο σχολείο, γονείς είναι κατά…γονέων!
…….
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Το είχε προαναγγείλει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 αλλά και του προφίλ του στο Facebook. Το έκανε και η FIFA, με κάθε επισημότητα...
Με σχετική επιστολή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημερώνει την ΕΠΟ ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση αρμόδιας επιτροπής με θέμα τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Σε αυτή η FIFA καλεί την Ελληνική Ομοσπονδία να μην προχωρήσει στην εφαρμογή των όσων αποφασίστηκαν, δηλαδή, της προσωρινής διοίκησης, μέχρι και την Παρασκευή και να περιμένει τις αποφάσεις που θα λάβει!!!
(Σ.Σ. Ο Κοντονής βλέπετε θέλει προσωρινής διοίκησης …μακράς πνοής στην  ΕΠΟ!!! Δηλαδή….του Αλαφούζου και του Βίκτορα Μητρόπουλου! Έτσι θα προχωρήσει στη κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου!)
Η ΚΑΤΙΝΑShare this

Related Posts

Previous
Next Post »