Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Με 8 μήνες φυλακή τιμωρήθηκε η ΤΟΛΜΗ στο Εφετείο...Με 8 μήνες φυλακή τιμωρήθηκε και στο ΕΦΕΤΕΙΟ Θράκης (μαθαίνω ότι τόσο ο  Εισαγγελέας της έδρας όσο και η Πρόεδρος ήταν καταπέλτες για τον κατηγορούμενο) ο εκδότης της «Τόλμης» Παύλος Σιδηρόπουλος για συκοφαντική δυσφήμηση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου. Κι ήταν η αρχή μιας σειράς δικών για το ίδιο θέμα…
ΑΛΕΚΤΩΡ
……
*Έστω και με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου περίπου, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δικαιώθηκε πανηγυρικά χθες στο Εφετείο Κομοτηνής, για όλες εκείνες τις συκοφαντίες περί «Χρυσαυγίτη» κλπ που του καταλόγιζε η εφημερίδα «Τόλμη» στις 14.5.2014, δηλαδή παραμονές εκλογών, στην προσπάθειά της να μην εκλεγεί Δήμαρχος με τον τίτλο μάλιστα, «Ντοκουμέντο με τον Μίχογλου να θριαμβολογεί πανευτυχείς για τη Χρυσή Αυγή στο συνδυασμό του!»
-Μάλιστα η Πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι είδε η ίδια την πολύκροτη κασέτα και δεν είδε τον Δήμαρχο να θριαμβολογεί για όλα τα κόμματα που στήριζαν τον συνδυασμό του κι όχι ειδικά για την Χρυσή Αυγή…
…..
*Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε και ο Εισαγγελέας, ενώ το δικαστήριο τιμώρησε με 8 μήνες φυλακή τον αδελφό Παύλο Σιδηρόπουλο που…«τραβάει» τον «γολγοθά» ως εκδότης της εφημερίδας..
…..
*Τον Έβρο θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα παρακολουθήσει την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2016», που θα διεξαχθεί στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» στον νομό Έβρου.
Η τελική φάση της άσκησης θα πραγματοποιηθεί παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον οποίο θα συνοδεύουν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου.
Η εθνική διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2016» διεξάγεται από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2016 σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο.
………
*Το ερώτημα βέβαια είναι πότε θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός την επίσημη επίσκεψή του στις τρεις πόλεις της Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη για να ανακοινώσει την περίφημη διυπουργική επιτροπή για τη Θράκη;
…..
*Σχολιάζει με νόημα ο «Καλλισθένης» χθες στο Voria.gr:
«Την ώρα που ο Ερντογάν ανοίγει θέμα της Συνθήκης της Λοζάνης, την ώρα που μιλάει για τα νησιά που είναι τόσο κοντά στην Τουρκία, το ελληνικό κράτος διορίζει τον γνωστό τουρκόψυχο πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζι, στο νοσοκομείο της Κω, όπου είναι γνωστό πως υπάρχει πληθυσμός μουσουλμάνων!
Ο οποίος ζήτησε να διοριστεί εκεί, και οι ευαίσθητοι δικοί μας δεν κατάλαβαν το γιατί. Όπως και δεν κατάλαβαν γιατί ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία μέσα στο προξενείο Κομοτηνής, μαζί με τον πρόξενο και με κάδρο την άλωση της Κωνσταντινούπολης»
-Κύριε Κοτζιά, κύριε Τέρενς Κουικ; Περιμένουμε την καθαρή απάντησή σας…Ως γιατρός πήγε ο Μάντατζη Τσετίν στη Κώ ή ως…εγκάθετος του Προξενείου; Πολύ θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση;
……..
*Τους αγώνες της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης 1-2 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο του Ζυγού, παρακολούθησε και ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, όχι μόνο γιατί η ΣΕΚΕ ήταν χορηγός των εκδηλώσεων, αλλά γιατί είναι φίλοι του και οι οργανωτές…
-Τι σημαίνει αυτή η δημόσια εμφάνισή του; Ότι μπορεί ο πρώην βουλευτής Ξάνθης να λέει «θα κατέβω αν γίνουν σύντομα εκλογές, όχι όμως αν γίνουν μετά το 2017», αλλά μάλλον…οσμίζεται πρόωρες πολιτικές εξελίξεις!
Μάλιστα όπως μαθαίνω οι ερχόμενες εκλογές τελικά θα γίνουν με σταυρό, διότι άλλως κανείς δεν θα τρέξει από τους ΣΥΡΙΖΑίους οπότε αναμείνατε να πυκνώσουν αυτές οι εμφανίσεις…
*Ο Δήμος Ξάνθης συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 12 συνολικά δήμων μεταξύ των οποίων και ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Απόστολος Αγκόρτσας εκπροσωπώντας τον Δήμο Ξάνθης.
….
*Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια δημιουργήθηκε πριν 10 χρόνια, με σκοπό την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων των ποταμών στην ανάπτυξη των πόλεων, την προστασία του φυσικού τους περιβάλλοντος αλλά και την αντιπλημμυρική θωράκιση τους. Η επανενεργοποίησή του, συμβάλλει στη διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης και προβολής της περιβαλλοντικής και ιστορικής αξίας των ποταμών στις πόλεις από τις οποίες διέρχονται, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων.
Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο Δίκτυο αποσκοπεί στη διεξαγωγή κοινών δράσεων με στόχο τη συμμετοχή σε χρηματοδοτικά προγράμματα και την γενικότερη ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πόλεων με ποτάμια, καθώς και την ανταλλαγή εμπειριών.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »