Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

*Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει την επιφυλακτικότητα που εκφράζουν οι γονείς του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης αναφορικά με τις εξελίξεις για την ανέγερση νέου κτιρίου ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιριίδης ενώ ήδη το Δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων ενέκρινε την δρομολόγηση των διαδικασιών στην τελευταία του συνεδρίαση.
…..
*Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αβδήρων, ο χώρος και τα κονδύλια για τις μελέτες που απαιτούνται για την ανέγερση του Μουσικού αλλά και του ειδικού σχολείου στην Διομήδεια υπάρχουν ήδη στον Δήμο Αβδήρων
-Ωστόσο χαρακτηρίζει δικαιολογημένες τις επιφυλάξεις που εκφράζουν οι γονείς των μαθητών του Μουσικού Σχολείου αναφορικά με την καλή έκβαση της υπόθεσης αυτής.
……..
*Διαβάζω ότι έξι πρότυπες παιδικές χαρές στον Άγιο Αθανάσιο, στο Δοξάτο, Καλαμπάκι και στα Κύργια, θα αποκτήσει ο δήμος Δοξάτου Δράμας.
Συγκεκριμένα το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ενέργειας ενέκρινε για τη δημιουργία τους, το ποσό των 200.000 ευρώ. «Είμαι βέβαιος ότι το 2017 θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
-Οι μικροί μας δημότες αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και το μέλλον του τόπου μας» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Δαλακάκης.
-Μετά από όλα αυτά, να μη ρωτήσω τον Δήμαρχο…ΠΡΟΤΥΠΟ με τις παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης τι γίνεται;
Σχεδόν μπήκαμε στο 2017…
.....

*To ΔΣ του  Συνδέσμου Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ξάνθης, σας καλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση της βράβευσης των αριστούχων  άπορων μαθητών και φοιτητών του Νομού μας,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30-12-2016 και ώρα 18.30 στην αίθουσα  της Στέγης Πολιτισμού της ΦΕΞ. 
Επίσης ευχαριστεί, όλους αυτούς που στήριξαν το έργο του με οικονομική ή ηθική ενίσχυση, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, οι οποίοι χαρακτηρίζονται, εκτός των άλλων και από την αστραπιαία μεταβολή των δεδομένων  σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, με ότι αυτό συνεπάγεται, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά,  ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους  δεν έσβησαν.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΧΠΑΖΗ  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
………
*Η Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, ορίζεται ως ημερομηνία διαγραφής των μετοχών των εταιριών «Χατζηιωάννου Α.Β.Ε.Ε.», «Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε.», «Alsinco», «Παρνασσός Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Τ.Ε.», «Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε.», «Spider», οι οποίες τελούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών.
……….
*Την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων και παντός υπευθύνου του Τ/Σ «MEGA», για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων αλλά και των δεδουλευμένων αποδοχών, ζητεί με καταγγελία του στο ΣΕΠΕ το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Πρόκειται για ποινικό αδίκημα που διώκεται κατά την αυτόφωρη διαδικασία σύμφωνα με τον Α.Ν 690/1945 όπως ισχύει σήμερα, τονίζει η Ενωση σε ανακοίνωσή της.
Η ΕΣΗΕΑ με το διάβημά της αυτό ζητεί την άμεση ενεργοποίηση των σχετικών διαδικασιών για τη διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων επισημαίνοντας την πρωτοφανή μη νόμιμη και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία αρνείται συστηματικά την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων, με αποκορύφωμα και την προκλητική φαλκίδευση του δικαιώματος των συναδέλφων για το δώρο Χριστουγέννων.
…….
*Φωτιά έπιασε χθες στον παλιό σκουπιδότοπο της Ξάνθης στην περιοχή Δροσερού -ποταμού Κόσυνθου με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική και να μεταβεί στη περιοχή με δυο οχήματα και 4 πυροσβέστες.
Η φωτιά έκαψε μεγάλη έκταση από καλαμιές χωρίς όμως να κινδυνέψει κανείς.
…….
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Περιθώριο μέχρι και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα έχουν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. και αγροτικών οχημάτων για να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017.
Η καταληκτική ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου είναι Σάββατο και, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, μετατίθεται για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Το πρόστιμο για τη μη καταβολή ισούται με το ύψος των τελών, το οποίο θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί.
Σημειώνεται πάντως η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση πινακίδων παραμένει η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, δηλαδή σήμερα…
(σ.σ. Καταλαβαίνετε βέβαια τι πρόκειται να γίνει σήμερα στην Εφορία και τι ουρές θα έχουμε…Χαμός! Λες και δεν μπορούσαν μια και 31 Δεκεμβρίου πέφτει Σάββατο να δώσουν μια βδομάδα παράταση…ΑΙΣΧΟΣ!)

Η ΚΑΤΙΝΑ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »