Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ο Δημήτρης Γαλανόπουλος; Παραιτήθηκε απο την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Παραιτήθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης
*Στην επιστολή του πάντως ο ίδιος αναφέρεται σε προσωπικούς λόγους

Την παραίτησή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αβδήρων υπέβαλε γραπτώς κατά την χθεσινή τελευταία (για το 2016) συνεδρίασή της ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Ο κύριος Γαλανόπουλος αναφέρεται σε προσωπικούς λόγους, το ερώτημα ωστόσο που πλανάται είναι μετά την παραίτησή του αυτή σκοπεύει να ανεξαρτοποιηθεί από την παράταξη Τσολακίδη προκειμένου να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων στις εκλογές του 2019, ή αν αυτό έχει να κάνει με την πρόσφατή εκλογή του στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.
Την αποκάλυψη της παραίτησης Δ. Γαλανόπουλου έκανε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ενώ ο ίδιος προς το παρόν δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του.
Σημειώνεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Αβδήρων συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα που ήταν όλα υπηρεσιακά και πέρασαν ομόφωνα. Δηλαδή τα ψήφισε και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος. 
1.Έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής για έξοδα δηλώσεων ακινήτων του Δήμου μας στο κτηματολόγιο (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών)
2.Έγκριση πίστωσης για συμμετοχή υπαλλήλων στο σεμινάριο «Σύνταξη Τευχών Δημοπρασίας & Νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων Έργων (Ν.4412/2016)» (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών)
3.Έγκριση προτάσεων 19ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικούέτους2016, διάθεση πιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών)
4.Απόδοση λογαριασμού υπολόγου ενταλμάτων προπληρωμής (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών)


ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ
Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πέρασε επίσης ομόφωνα (με τη ψήφο δηλαδή και του Δημήτρη Γαλανόπουλου) η έγκριση της μελέτης προϋπολογισμού 67.000 ευρώ για να γίνει η δημοπρασία στις 13.1.2017 για την κατασκευή της στέγης και περίφραξης του νυν Μουσικού σχολείου Ξάνθης στη Διομήδεια Ξάνθης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »