Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

«Τα κάλαντα του Καραγκιόζη» στην Καπναποθήκη Π στην Ξάνθη

Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» και ο παραμυθάς-ποιητής Δημήτρης Αβούρης παρουσιάζουν μια χριστουγεννιάτικη παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
Παραδοσιακά παραμύθια και παραδοσιακό θέατρο σκιών συναντιούνται στην Καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29  Δεκεμβρίου στις 17:30.
Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Τα κάλαντα του Καραγκιόζη».
Ακολουθεί αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από τον Δημήτρη Αβούρη, ιδρυτή του Όναρ- μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί και της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού.
Τρέξατε...
Γενική Είσοδος: 5 €
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 6976 478073
Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη»
http://www.talesofkaragiozis.gr/ 
facebook: paramythiakaragiozi
Δημήτρης Αβούρης
http://avouris.weebly.com/
email: info@onar-paidi.gr
Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 – 17:30
Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Καπναποθήκη Π, Καπνεργατών 9 Ξάνθη
…..
Ορεστιάδα: 8 ανήλικοι κατηγορούνται για κλοπές ποδηλάτων και τσαντών
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας 4 κλοπές ποδηλάτων, 1 κλοπή μοτοσικλέτας και 2 κλοπές τσαντών που διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2016, στην Ορεστιάδα.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ ημεδαπών, ηλικίας από 13 έως 18 ετών, για κλοπή.     
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες,το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές:
    Την 13-7-2016 και 04-09-2016, κατά τη διάρκεια παράστασης σε θέατρο, αφαίρεσαν δύο τσάντες, οι οποίες περιείχαν χρηματικά ποσά, μία ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο, κλειδιά και διάφορα έγγραφα
    Το χρονικό διάστημα 20/22-8-2016 αφαίρεσαν από την Ορεστιάδα, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα
    Κατά το μήνα Αύγουστο, αφαίρεσαν από ακάλυπτο χώρο καταστήματος τέσσερα ποδήλατα.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν η δίκυκλη μοτοσικλέτα, 2 από τα αφαιρεθέντα ποδήλατα, η ηλεκτρονική συσκευή, οι δύο τσάντες και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα – έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »