Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Καλύτερα πάει η σύζυγος του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ωστόσο και στις γιορτές θα παραμείνει στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται, μέχρι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η κατάστασή της. Πάντως τα δύσκολα έχουν περάσει…κι αυτό σίγουρα θα χαροποιήσει την πλειοψηφία των Ξανθιωτών.
ΑΛΕΚΤΩΡ
…..
*Καλό κι αυτό…Μπορεί δηλαδή οι 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προέβησαν σε μια ακόμη καταγγελία κατά του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο με σημείο αναφοράς την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο…
Οι δύο εκπρόσωποι όμως (Θ. Ξυνίδης και Ν.Ανταμπούφης), απουσίαζαν από τη συνεδρίαση της Τρίτης…
Έτσι ο Δήμαρχος αναγκαστικά τα είπε μόνο στον Δημήτρη Μπένη και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας στην επιστολή τους και απλά συμφωνώντας μαζί τους ότι…
-Ο Δήμος ανήκει σε όλους!
(σ.σ. Επί της ουσίας δηλαδή, τίποτα…)
…..
*Τι ενόχλησε περισσότερο στην ερώτηση των «4» τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Δημαρχόπουλο;
-Μα το ότι του είπαν οι «4» ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Δημαρχείο…
Απάντησε λοιπόν ο ίδιος ότι ήξερε τρεις μέρες πιο μπροστά ότι θα επισκεφτεί το δημαρχείο Ξάνθης ο Κυριάκος…
Βγάλτε τώρα εσείς συμπέρασμα…
……
*Συνέντευξη τύπου «με γενική και ειδική ενημέρωση για την πορεία και τη βιωσιμότητα του γηροκομείου Ξάνθης», την οποία θα ακολουθήσει «ένα ποτήρι κρασί για το καλό της νέας χρονιάς», θα δοθεί από τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος το πρωί (11.30) της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου στον χώρο του γηροκομείου.
…..
(Και φώτο από παλιά τσιμπούσια)
*Απορία. Θα έχουμε φέτος τσιμπούσια για την είσοδο του νέου χρόνου όπου στις παλιές καλές εποχές;
Εννοώ σουβλάκια, ψηστιέρες, χορό κλπ από το Σάββατο το πρωϊ σε διάφορα σημεία της πόλης…
Θα φανεί….
….
*Με επίθεση στους ΠΑΣΟΚους συνέχισε ο γνωστός παραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τις επιθέσεις τους στην γνωστή παραπολιτική στήλη.
Το τελευταίο σχόλιο του γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου αφορά μάλιστα έναν πρώην Πρωθυπουργό και δυο γνωστούς δημοσιογράφους. Απολαύστε το:
«9:40…Σημίτης , Παπαχελάς και Τσίμας σε “μυστικό δείπνο” στο Κολωνάκι, για την αξιολόγηση, το νέο κόμμα
Αφανής αλλά ουσιαστικός πρωταγωνιστής, που κινεί όλα τα νήματα από το παρασκήνιο και σε στενή επαφή με τους συνεργάτες του και από το εξωτερικό, ο Κώστας Σημίτης, έχει ενεργοποιηθεί πλήρως με επαφές και συναντήσεις με πολιτικούς της λεγόμενης νεοφιλελεύθερης Κεντροαριστεράς (παλιά “εκσυγχρονιστές”), προσπαθώντας να διαμορφώσει τις εξελίξεις ανάμεσα στο τμήμα του ΠΑΣΟΚ που επηρεάζει ακόμα, το υπόλοιπο του Ποταμιού και ανένταχτων του χώρου (οι αποτυχημένοι του φιάσκου της κίνησης των”58″ ). Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι έχει την πλήρη στήριξη του ΔΟΛ (Ψυχάρης) αλλά και του ΣΚΑΙ…  Προ ημερών στο Κολωνάκι, στο γνωστό εστιατόριο «17», συνέτρωγε με τους δημοσιογράφους της «Καθημερινής» και του ΣΚΑΪ Αλέξη Παπαχελά και Παύλο Τσίμα, αντίστοιχα.
Έτσι κι αλλιώς «συνέφαγαν» 30 χρόνια την Ελλάδα. Τώρα συνωμοτούν  για την «επιστροφή» τους. Μαζί τους πάντα οι Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Φλωρίδης.
Εθνική λαμογιάς!
Πάλι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν εννοούμε τη Φώφη!»
-Αλήθεια….Αν τα «λαμόγια» καταφύγουν στη Δικαιοσύνη, διότι στις εξυβρίσεις δεν υπάρχει το ελαφρυντικό της απόδειξης, τι θα πράξουν;
……
*Χωρίς κάτι να έχει αλλάξει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες οι δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πρώην και νυν βουλευτών για την περιουσιακή κατάσταση στα έτη 2013, 2014 και 2015.
Υπόχρεοι στην πρώτη περίπτωση ήταν ο Βουλευτής Χ. Ζεϊμπέκ καθώς και οι πρώην βουλευτές Ξάνθης Α. Κοντός, Δ. Σαλτούρος και Σ. Ξυνίδης ενώ στην περυσινή χρονιά προστέθηκε και ο βουλευτής Σ. Γιαννακίδης. Ο πιο πρόσφατα εκλεγείς Γρηγόρης Στογιαννίδης είναι υπόχρεος από την επόμενη χρονιά και όπως είναι επόμενο θα πρέπει να εμφανίσει τόσο τα χρήματα που λαμβάνει από την βουλευτική του αποζημίωση, όσο και τα χρήματα που παίρνει από το ΚΑΖΙΝΟ Θράκης στο οποίο παράλληλα παραμένει εργαζόμενος!
….
*Από τους εν ενεργεία ο Χ. Ζεϊμπέκ δεν έχει μεταβολές, παρουσιάζει τα εισοδήματά του από τη βουλευτική αποζημίωση και το φαρμακείο του κάποια μικρότερα από το φαρμακείο του, ενώ παράλληλα έχει λογαριασμούς καταθέσεων σε διάφορες τράπεζες και διαθέτει ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα του.
Ο νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, δεν έχει κάποιο ακίνητο και εμφανίζει τα εισοδήματα που είχε πριν εκλεγεί βουλευτής ως αποσπασμένος υπάλληλος του βουλευτικού γραφείου του κυρίου Ζεϊμπέκ Χουσείν το 2014 κάποια ποσά σε λογαριασμούς καταθέσεων καθώς και δύο ΙΧ.
Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣShare this

Related Posts

Previous
Next Post »