Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η τελευταία φοιτητική βραδιά για φέτος πραγματοποιήθηκε στο «LOLA» bar την προηγούμενη Τρίτη με σπουδαστές και μη να βρίσκονται σε τρελό χριστουγεννιάτικο… mood και να περνάνε φανταστικά μέχρι το πρωί, χορεύοντας και ανταλλάσοντας ευχές για τον καινούριο χρόνο που θα έρθει δίνοντας ραντεβού και του.. χρόνου με φοβερές βραδιές στο αγαπημένο τους στέκι!
Άλλη μια ελληνική βραδιά γεμάτη με όμορφες παρουσίες, και πολύ χορό πραγματοποιήθηκε στο στολισμένο, ατμοσφαιρικό και ειδυλλιακό  cafe-bar «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» το βράδυ της Τετάρτης! Ήταν ένα πάρτι σε χριστουγεννιάτικη έκδοση όπου ο απίθανος Giannis Beretzikis στα decks «έγραψε» και πάλι με τις μουσικές επιλογές του που άρεσαν πολύ και έφτασαν το κέφι στα ύψη!
Στο μεταξύ το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρέτησαν τους φίλους τους μέσα από τον Life 92.1 fm και οι «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» Δημήτρης Καμαρίδης & Ρένα Τσώλου Καραγιάννη για το 2016 δίνοντας ραντεβού  με τους ακροατές τους για μετά τις Γιορτές! Στο studio του ιστορικού σταθμού βρέθηκε και ο κοινός καλός τους φίλος Γιάννης Μοσχόπουλος και ιδού και η σέλφι που βγήκαν! Η τελευταία για την τρέχουσα χρονιά!
KOYIZ
Ποια αιθέρια ύπαρξη και πολύ καλή στη δουλειά της μετά τις Γιορτές παραιτείται από μπαργούμαν γνωστού μαγαζιού και φεύγει στη Σύρο για να ζήσει με κάτοικο του νησιού τον οποίο γνώρισε στο facebook ήρθε την είδε καψουρεύτηκαν και το πάνε… σοβαρά; Μια φορά ειδωθήκαν από κοντά και κεραυνοβολήθηκαν! Αυτά είναι! Τι σου κάνει το διαδίκτυο ε; Καμιά φορά βέβαια γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις…άστα να πάνε!!!
…..
Και αυτά τα Χριστούγεννα η απόλυτη διασκέδαση έχει μόνο ένα όνομα! Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» και ξεχάστε τα όλα! Ο Τάκης Αλεξούδας και τα αστέρια του σας προσκαλούν την Παραμονή Χριστουγέννων Σάββατο 24/12 σε μια τρομερή βραδιά με τον Κώστα Σπυριάδη στα decks και τον Κώστα Τσαρμαντίδη με το νταούλι του και τα Χριστούγεννα Κυριακή 25/12 στην ελληνική βραδιά του μαγαζιού με νταούλι και τουμπερλέκι και dj τον Γιώργο Ψαθά! Κρατήσεις:   6947930825.
Μετά από 2 χρόνια ο εκπληκτικός Γιώργος Γελαράκης έρχεται στην Ξάνθη και στο cafe-bar «ΛΙΘΟΙΝΟ» στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 65 τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 22.00 σε ένα live που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Μαζί του οι: Σταύρος Φιλιπποπολίτης στο πιάνο και στη φωνή και ο Δημήτρης Ματζίρης από τα «ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ»  στο τρομπόνι! Κρατήσεις: 2541078820 – 6988456350.
Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »