Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥ ΚΟΥΣ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης VS ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και…χώρια δεν μπορούνε! (σ.σ. Να δω αν τα βρουν τελικά Τσίπρας και Φώτη, τι θα κάνουν οι ενταύθα κομματικοί, Γ. Χατζηθεοδώρου και Ανέστης Αντωνιάδης…Ότι έγινε και με την Ούτση;)
…..
*«Καρφί» του πρώην πολιτευτή των ΑΝΕΛ Μπάμπη Ευστρατίου με αφορμή το ξεπούλημα του εργοστασίου της Ζάχαρης Ξάνθης.
«Στο "σφυρί" το εργοστάσιο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΕΛ θα "άνοιγε" για την ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Δυστυχώς πριν λίγα χρόνια οι σημερινοί συγκυβερνώντες έλεγαν σε όλα τα ΜΜΕ ότι θα λειτουργήσει για όφελός της Ξάνθης το ΕΒΖ»
…..
*Δυστυχώς οι αλήθειες ενοχλούν και ιδίως…όταν αυτοί που διατυμπάνιζαν ότι θ΄ ανοίξουν το εργοστάσιο Ζάχαρης Ξάνθης…συσκευαστήριο, τώρα είτε σιωπούν, είτε καθυβρίζουν τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό που ωστόσο όταν έφυγε από Υπουργός (το 2008), το εργοστάσιο λειτουργούσε κανονικά….
Και είχε προτείνει ως μοναδική λύση ΣΩΤΗΡΙΑΣ  της βιομηχανίας, την μετατροπή του σε εργοστάσιο βιοαιθανόλης!
-Αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκε ποτέ! Ούτε από τους μετέπειτα ΠΑΣΟΚους ….Σκανδαλίδη και ΣΙΑ! Δυστυχώς….!
……
*Ζηλεύω πολύ και το ομολογώ… Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης.
Πιο αναλυτικά: Καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και υψηλότατα ετήσια εισοδήματα δηλώνουν για το 2014 το ζεύγος του σημερινού υπ. Οικονομίας Δημ. Παπαδημητρίου και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ρ. Αντωνοπούλου.
Το πόθεν έσχες που κατέθεσε η Ράνια Αντωνοπούλου ως υπόχρεη αποτυπώνει την ιδιαίτερα εύρωστη οικομική κατάσταση του ζεύγους. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, η ίδια είχε εισοδήματα 161.320 δολάρια ενώ ο κ. Παπαδημητρίου 337.104 δολάρια.
Επίσης, από πώληση ακινήτου στις ΗΠΑ εισέπραξαν 1.800.000 δολάρια ενώ δηλώνουν ιδιοκτήτες ακόμα τεσσάρων ακινήτων.
Υψηλές και οι τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού σε τράπεζες όπως η HSBC και η JpMorgan που ανέρχονται σε 3.148.801 δολάρια και σε 22.575 ευρώ.
Από αυτές ο κ. Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις ύψους 2.450.000 δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα.
Διαθέτουν και χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων το οποίο ανέρχεται σε 241.051 δολάρια και 103.711 ευρώ.
….
*Και την ίδια ώρα το….Απίστευτο! Βουλευτής δήλωσε εισόδημα 787 ευρώ το 2015!
Πρόκειται ενδεχομένως για τον βουλευτή με τα χαμηλότερα εισοδήματα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2015 (χρήση 2014).
Ο εν λόγω βουλευτής λοιπόν εμφανίζει συνολικά εισοδήματα μόλις 787, 45 ευρώ, δηλαδή περίπου 65 ευρώ το μήνα. Πρόκειται για τον Γιώργο Αμυρά, ο οποίος βεβαίως δήλωσε τα παραπάνω εισοδήματα πριν εκλεγεί βουλευτής με το Ποτάμι. Ο κ. Αμυράς διαθέτει επίσης μια αποθήκη, ένα αγροτεμάχιο και ένα οικόπεδο.
Δεν έχει μετοχές ή ομόλογα ενώ οι καταθέσεις του δεν ξεπερνούν τα 1357 ευρώ. Τέλος, διαθέτει επίσης μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού (100 κ.ε).
……
*Σκληρές καταγγελίες κάνουν οι Απολυμένοι Λιπασμάτων Καβάλας – ΒΦΛ από το fb και πραγματικά αναρωτιέμαι, τι κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές Καβάλας γι’ αυτό το νταχάου…
Ιδού αυτούσια  και η καταγγελία τους αλλά και ένα χαρακτηριστικό ευχαριστήριο σε αυτούς που τους συμπαραστέκονται εν όψει της νέας χρονιάς:
«Πρωτόγνωρα πράγματα στο εργασιακό καθεστός της Ελλάδας... 180 απολυμένοι με ψευδομηνύσεις, χωρίς αποζημίωση και χωρίς δυνατότητα ταμείου ανεργίας, αγωνίζονται εδώ και 7 μήνες χωρίς κανένα εισόδημα, να βρούνε το δίκιο τους.
Ο κύριος Λαυρεντιάδης φρόντισε να τους στερήσει την δουλειά τους, να τους στερήσει χρήματα για τις οικογένειες τους, το μόνο που ούτε μπόρεσε, ούτε και θα μπορέσει ποτέ να τους πάρει, είναι η αγωνιστικότητα και η αγάπη τους. Η αγάπη για τα παιδιά τους, τους δίνει δύναμη γι αυτόν τον αγώνα... και σε αυτά τα παιδιά αξίζει το καλύτερο. Έτσι με τη βοήθεια συγκινητικων χορηγιων από την πόλη της Καβάλας, που αφουγκράζεται το πρόβλημά, κατάφεραν να οργανώσουν την πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, στα 50 και πλεον χρόνια λειτουργίας του Εργοστασίου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Κάστρο", που έκανε πολύ περισσότερα από μια απλή παραχώρηση του χώρου. Τους "Παραμυθάδες" που με αγάπη σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, καθήλωσαν τα παιδιά και τα μετέφεραν σε κόσμους μακριά από προβλήματα. Ευχαριστούμε όσους και όσες συνετέλεσαν σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα με κάθε τρόπο.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και πίστη σε κάτι καλύτερο.
"Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου"
Ευτυχισμένο το 2017.
Εμείς εδώ θα είμαστε, δε σταματάμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας».
…….
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Γνωστοποίηση για όσους θέλουν να πάνε από τώρα στην γειτονική Βουλγαρία για την Πρωτοχρονιά:
«Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από και προς τον οικισμό του Τυχηρού λόγω έναρξης των εργασιών στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Κάθετος άξονας 75 Εγνατίας Οδού: Κομοτηνή – Νυμφαία – Ελληνοβουργανικά Σύνορα – Ολοκλήρωση Ανατολικής χάραξης από, που αστυνομεύεται από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής, διότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από και προς τον οικισμό Τυχηρού μέσω της οδού Α/Δ2.
Η ισχύς της απαγόρευσης θα είναι έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου».
-Κανονίστε λοιπόν την πορεία σας φίλο οδηγοί…
Η ΚΑΤΙΝΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »