Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Δεν τα πήγε καλά στη Θράκη ο Κυριάκος, αλλα..

 Μόνο ο Ρέμος ή ο Πάριος θα είχαν τόση ζήτηση για μια φωτογραφία μαζί τους, όση ο Κυριάκος το Σάββατο που ήταν στη Ξάνθη. Ειδικά οι «δελφίνοι» της λίστας, βάλανε το γλείψιμο της ζωής τους. Άλλοι τον Αυγενάκη, άλλοι τον Μέτιο κι άλλοι τον …Φανουράκη!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ο Κυριάκος, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός…
Θέμα χρόνου.
Κι αυτό όχι γιατί ξαφνικά απόκτησε υψηλή δημοφιλία, αλλά γιατί μάλλον ο Αλέξης δεν μπορούσε να τα κάνει χειρότερα…!
(Σ.Σ. Κακό πράγμα πάντως να σε θέλει ο λαός, όχι γιατί σε πιστεύει....αλλά γιατί θέλει να "απαλλαχτεί" απο αυτούς που έχει...)
…..
*Το πρώτο συμπέρασμά μου από την επίσκεψη του Κυριάκου στη Ξάνθη το περασμένο Σάββατο;
Στην ουσία «μιμήθηκε» το πρόγραμμα του Αλέξη (σ.σ. Γι’ αυτό και η κεντρική ομιλία στη Κομοτηνή…), αλλά εμφανώς χώλαινε στο επικοινωνιακό παιχνίδι...
Αν και στη Ξάνθη καλύφθηκε το κενό, αλλά στους άλλους Νομούς που επισκέφθηκε….σαν να ήρθε, να είδε και να απήλθε.
……
*Η πρώτη είδηση για τη Ξάνθη. Όπου κι αν πήγε, εκ δεξιών είχε τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και εξ’ αριστερών τον Αυγενάκη και τους υπόλοιπους....
Οι λοιποί πολιτευτές απλά ψάχνονταν κάπου στην ουρά…! Όπως και ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ που μετά το ντόρο που ξεσηκώθηκε, έμεινε όσο μπορούσε...αθέατος.
*Οφείλω πάντως να πω ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και πάλι δεν πρωτοτύπησε…
Συγκεκριμένα έβγαλε δελτίο στο οποίο έγραψε επί λέξει για την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. στο Δημαρχείο στο οποίο ανέφερε τα παρακάτω:
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριακός Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ξάνθη  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη.
Με την άφιξη του στην πόλη της Ξάνθης ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στο Δημαρχείο, όπου έτυχε υποδοχής από το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Εκεί ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε επίσης με τους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους.
Στο πλαίσιο της ανοιχτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης, έγινε αναφορά σε ζητήματα θεσμικών μεταρρυθμίσεων για τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.
Τέλος, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα των Δήμων, ο ρόλος που διαδραματίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και ιδιαίτερα ζητήματα σχετικά με το Δήμο Ξάνθης.
…….
-Ωστόσο στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στα Μέσα, φαίνονταν μόνο ο…ίδιος με τον Πρόεδρο της Ν.Δ.! Κανείς άλλος…(δείτε φώτο παραπάνω...)
……
*Είδατε πιο πάνω λοιπόν τη φωτογραφία που έστειλε στα Μέσα ο Δήμαρχος, δείτε όμως και την φωτογραφία που πήραμε εμείς και…θαυμάστε τη διαφορά! Πίσω απο τον Δήμαρχο φουλ ο κόσμος που περιέργως "εξαφανίστηκε" από τις φώτο του Δήμου Ξάνθης...
(σ.σ.  Αλήθεια, γιατί επιμένει τόσο πολύ ο κύριος Δημαρχόπουλος στο να περιστρέφονται τα πάντα γύρω από τον…εαυτό του;)
….
*Ποιο άλλο όνομα επίσης φαίνεται πως έχει κλείσει με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη; Μα αυτό της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρης Τσιακίρογλου…
Μόνο τυχαία ο Πρόεδρος δεν πέρασε από το κατάστημα «Δια χειρός Σωτήρη»!
….
*Με απλά λόγια στη Ξάνθη το ψηφοδέλτιο σχεδόν έχει κλείσει με Αλέξανδρο Κοντό, Μαίρη Τσιακίρογλου, δυο μειονοτικούς και αναζητείται ο…4ος που θα είναι είτε ο Δημήτρης Σαλτούρος ως μεταγραφή τελευταίας στιγμής, είτε ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης τον οποίο «σπρώχνουν» ο Αυγενάκης με τον Μέτιο, επειδή στις Περιφερειακές ψήφισε τον τελευταίο κι όχι τον Ζαγναφέρη…
-Στην ουσία άλλο ένα "πείραμα" Κριτσίνη που όταν τον κατέβασαν Σαμαράς και Δημήτρης Σταμάτης, δεν μπόρεσε σε ψήφους να περάει ούτε την....Γεωργία Ανδρέου!
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »