Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2016

Αντωνιάδης VS Γ. Χατζηθεοδώρου και στο βάθος…. Μαυρογυαλούροι!

Σκληρές ανακοινώσεις μεταξύ των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε κεντρικό επίπεδο ο Κουρουμπλής παρακαλεί για….σύμπραξη των δυο κομμάτων!!!


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Ξάνθη μεταξύ των κομματικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ!
Ενώ δηλαδή σε κεντρικό επίπεδο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κουρουμπλής μετά επιτάσεως ζητούν «την σύμπραξη των δυο κομμάτων για την ενδυνάμωση της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα», τα τοπικά κομματικά στελέχη το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν εμπόλεμες καταστάσεις, άλλωστε καθυβρίζοντας την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κι άλλοτε τοπικά κομματικά στελέχη και την Νομαρχιακή του κόμματος!
Η συγκεκριμένη αντιπαράθεση βέβαια δεν είναι καινούργια αλλά κρατεί εδώ και μήνες, αφού προηγουμένως πυροδοτήθηκε με ύβρεις και χλευαστικά σχόλια από τη στήλη (παρά)ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο  το τελευταίο 2ήμερο πήρε όψη μετωπικής σύγκρουσης, μετά την ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ που γνωστοποίησε στους πολίτες ότι οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, συμπεριλαμβάνονται στους…50 πλέον άλαλους βουλευτές της σημερινής Βουλής των Ελλήνων!
Παρακολουθείστε την αντιπαράθεση των δυο Νομαρχιακών Επιτροπών μέσα από τις δυο τελευταίους τους ανακοινώσεις:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ: Παραδίδεται φτηνά μαθήματα πολιτικής φιλοσοφίας…. Μαυρογυαλούρου(!)
Με έκπληξη(!) διαπιστώσαμε τη «λύπη» της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, για τη μειωμένη λήψη του λόγου στη Βουλή από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η  Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ που επί 4 δεκαετίες κατείχε την εξουσία της χώρας, αντί να μετράει λάθος τις εμφανίσεις των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή,  θα έπρεπε πράγματι να λυπάται, για τα  δυσεπίλυτα προβλήματα που κληροδότησε στην Κυβέρνηση της Αριστεράς. Θα έπρεπε να λυπάται που ο Νομός Ξάνθης κατέχει το θλιβερό ρεκόρ του μεγαλύτερου ποσοστού ανεργίας στη χώρα μας και η περιφέρεια ΑΜΘ είναι η φτωχότερη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις 20 φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης. Για αυτά θα έπρεπε να θλίβεται και να κάνει τον απολογισμό της, αναλογιζόμενη τις ευθύνες της στη δημιουργία τραγικών αδιεξόδων, που καλείται η σημερινή Κυβέρνηση να επιλύσει.
Πολλώ δε μάλλον η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης θα έπρεπε να σκεφτεί, πριν  παραδώσει φτηνά μαθήματα πολιτικής για αρχάριους, φιλοσοφίας Μαυρογυαλούρου(!) ότι, δηλαδή, ο ρόλος του βουλευτή είναι «να κερδίσει πόντους δημοσιότητας» μέσω των εμφανίσεών του στη Βουλή;
Η αντίληψη αυτής της πολιτικής, είναι ξένη  προς εμάς «κύριοι» της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Είναι ξεπερασμένη και για τους πολίτες, που με την ψήφο τους έδειξαν την κούραση και την αποδοκιμασία τους στην πολιτική φιλοσοφία που εκπροσωπούσατε, αυτής που εκφράζεται με όρους «λάιφ στάιλ», παραγοντισμού και σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας!
Η προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό  παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα είναι το άθροισμα των σχεδίων παραγωγικής ανασυγκρότησης ανά Περιφέρεια και στον στρατηγικό  στόχο για δραστική μείωση  της ανεργίας τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως εξαγγέλθηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,  στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θράκη. Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας στρατεύονται και οι βουλευτές του Νομού μας μέσα από τις πρωτοβουλίες τους που αφορούν κάθε πεδίο πολιτικής δράσης.  Άοκνα, σεμνά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά!
Σύντομα θα γίνει και ο πρώτος δημόσιος απολογισμός για το κοινοβουλευτικό έργο.
Επίσης, καλό θα ήταν για τη  Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αν θα ήθελε να προσφέρει καλές υπηρεσίες προς το συμφέρον του τόπου, και όχι να περιφέρει απλώς  την αδηφάγα επιθυμία της για παλινόρθωση στην εξουσία, να διαρρήξει τους οργανικούς δεσμούς της με τα ντόπια παράκεντρα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης που πολύ έχουν βλάψει και την πολιτική και τον τόπο. Ειδάλλως κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε και γραφικοί πέραν των άλλων!
Εμείς απλά θα  ευχηθούμε ταπεινότερη και σοφότερη νέα χρονιά!
Από το Γραφείο Τύπου
της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με την πρόσφατη ανακοίνωση της δεν έκανε τίποτε παραπάνω, από το να καταγράψει γεγονότα της κοινοβουλευτικής δράσης των βουλευτών Ξάνθης. Η καταγραφή αυτή ενοχλείσαι από ότι διαβάσαμε πολύ έντονα. Γιατί άραγε;
Αντί λοιπόν να πάρουμε μια συγκεκριμένη απάντηση από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με επιχειρήματα ότι πάρα το ότι καταγράφατε στις εμφανίσεις των βουλευτών στο βήμα, οι βουλευτές μας έχουν πράξει έργο για το νομό σε αυτούς τους τομείς, διαβάσαμε για άλλη μια φορά τα ιδιά φληναφήματα.
Αγαπητοί, ναι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι. Ναι, ο κόσμος ζούσε καλυτέρα πριν την έλευση σας. Ναι, δεν είχε περιορισμούς στο να τραβάει τα χρήματα του από τα ΑΤΜ. Ναι, δεν έκλεινε τα βιβλία του και έφευγε στην Βουλγαρία. Ναι, δεν του είχε κοπεί το ΕΚΑΣ. Ναι, δεν είχε 29% φόρο και 100% προκαταβολή. Ναι, δεν είχε 24% ΦΠΑ. Ναι, δεν είχε χιλιάδες μετανάστες στα νησιά του. Ναι, δεν είχε εκπαιδευτεί στην αυταπάτη και στην πλάνη σε τέτοια βαθμό. Ναι, λοιπόν οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.
Έχετε κάνει 28000 προσλήψεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ και οι 20000 δεν έχουν ακόμα μια δηλωμένη οργανική θέση. Συνεχίζεται ακόμα και σήμερα να κάνατε προσλήψεις σε τομείς μη-λειτουργικούς για τον πολίτη και γράφετε για «σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας». Μάλλον δεν έχετε διορίσει ακόμα όλους τους ημέτερους, συγγενείς, αγαπητικούς, οι και τοπικούς δημοσιογράφους, που σας πριμοδοτούν, δεν τους έχετε βάλει στο payroll της ΕΡΤ, για αυτό την γράψατε αυτήν την έκφραση.
Τέλος τον Μαυρογυαλούρο, καλό είναι να μην τον πιάνατε ούτε στο στόμα σας, ούτε στα γραπτά σας. Εάν μας κατηγορείται εμάς για πρακτικές «μαυρουγιαλούρου» είναι τιμή μας. Γιατί ο Μαυρογυαλούρος ήταν ένα κιμπάρης, ευθυτενής, αφελείς μεν, αλλά δίκαιος πολίτικος, πάντα με το πρέπον “λαιφ σταιλ”, φορώντας γραβάτα. Που όταν ανακάλυψε που είχε μπλέξει, είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους διαφθορείς και να δηλώσει με τιμή και καμάρι ότι έχει και φιλότιμο. Κάτι που δεν έχετε φυσικά εσείς. Οπότε μην ξαναπιάσατε στο στόμα σας τον Μαυρογυαλούρο.
Εσείς ας πιάνατε στο στόμα σας τον Γκρουέζα που στην ερώτηση και εσύ Γκρουέζα πως τα φέρνεις βόλτα; Η απάντηση ήταν το κόμμα, κ. Υπουργέ, με το κόμμα. Έχω δώσει και την ψυχή μου στο κόμμα.
Όταν κάνετε τον απολογισμό του έργου σας για το νομό, να μας φωνάξετε! Θα έρθουμε να ακούσουμε με πολύ προσοχή σε πόσες ερωτήσεις συνυπογράψατε.
Αναμένοντας το κάλεσμα σας.
Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
Ανέστης Αντωνιάδης


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »