Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ: Η Ξάνθη θα τιμήσει στις 25/3 τον οραματιστή Χρήστο Πανόπουλο!

Ο μεγαλομέτοχος και ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ αθλητικός παράγοντας που έκανε την Ξάνθη ομάδα ΕΥΡΩΠΗΣ, αποδέχτηκε την πρόταση
  Ο μεγαλομέτοχος της XANTHI F.C. κ. Χρήστος Πανόπουλος θα βραβευτεί από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης για την τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και στη Ξάνθη σε μια ιδιαίτερα λαμπερή και μεγάλη εκδήλωση το Σάββατο 25 Μαρτίου σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, ήδη σε συνάντηση που είχε μαζί του στο κυριακάτικο ντέρμπι των Πηγαδίων, ο Χρήστος Πανόπουλος αποδέχτηκε την τιμή, που θα είναι μεγαλύτερη αν είναι βέβαια είναι παρών και ο ίδιος στην όλη εκδήλωση.
Μάλιστα η ΒΡΑΒΕΥΣΗ του Χρήστου Πανόπουλου θα έχει σχέση με την γενικότερη προσφορά του στη Ξάνθη όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό και αθλητικό τομέα, αλλά και στον τομέα ανάπτυξης του Πολιτισμού, του Τουρισμού και κυρίως στην οικονομική ανάπτυξη αφού επένδυσε παράλληλα στη περιοχή και μάλιστα στα Πηγάδια που μέχρι τότε δεν είχαν στον «ήλιο μοίρα» όπως λέει κι ο λαός από την άποψη τουριστικών επενδύσεων και αθλητικών κέντρων.

ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Όπως είναι γνωστό, από τα 28 χρόνια που η Ξάνθη βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία και επί  26 συναπτά έτη (από το 1991 κι έπειτα,) η «Βασίλισσα της Θράκης» βρίσκεται στα χέρια του Χρήστου Πανόπουλου! Μια ολόκληρη δηλαδή ζωή…
Ο Χρήστος Πανόπουλος λοιπόν παραλαμβάνοντας από τον Θόδωρο Κοκκάλα την Ξάνθη, την μετέτρεψε σε σταθερή ποδοσφαιρική δύναμη με πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό αφού τέσσερις φορές την οδήγησε στο UEFA!
Φυσικά σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το ότι ο Χρήστος Πανόπουλος ρίσκαρε και υλοποίησε και τεράστιες επενδύσεις στο αθλητικό κέντρο στα Πηγάδια. Η συνολική του προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπόν και ιδίως στη Θράκη και την Ξάνθη αναγνωρίζεται από όλους, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να οργανώνει μια σημαντική εκδήλωση προς τιμήν του που σίγουρα…δεν θα είναι σαν τις άλλες!
Ήδη μάλιστα ξεκίνησε ο σχεδιασμός της και είναι ιδιαίτερα θετικό το ότι και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ΤΙΜΗ που του γίνεται!Share this

Related Posts

Previous
Next Post »