Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Επισκέψεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στους Δήμαρχους Τοπείρου και Αβδήρων για ευχές και προβλήματα

Τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης προκειμένου από τη μια να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά κι από την άλλη να συζητήσουν τα προβλήματα του Δήμου.
Προηγήθηκαν επισκέψεις των βουλευτών στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και το Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμίλ την περασμένη Πέμπτη.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο και θερμό, ενώ ο μειονοτικός βουλευτής δεν παρέλειψε και πάλι να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Δήμαρχο Τοπείρου για την αποφασιστική συνδρομή και συμβολή του, στο να συνεχίσει την λειτουργία του το μειονοτικό δημοτικό σχολείο Ζηλωτής.
Επισημαίνεται επίσης ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης ευθύς εξ’ αρχής είχε χαρακτηρίσει ως άδικο τον αποκλεισμό του Δήμου Τοπείρου από τις παραμεθόριες περιοχές της Θράκης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, μολονότι στο συγκεκριμένο Δήμο λειτουργούν και οι μεγαλύτερες βιομηχανίες του Νομού, θέμα που τον απασχολεί και ζητεί την επίλυσή του με Νομοθετική ρύθμιση. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και στενοί συνεργάτες-αντιδήμαρχοι του Δημάρχου Τοπείρου.
    Μετά τη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Τοπείρου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο Γενισέας τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη με τον οποίο επίσης αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν προβλήματα του Δήμου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »