Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Στη φυλακή ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου της Λαμίας...

*Στην φυλακή οδηγήθηκε χθες ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο 39χρονος –στέλεχος των Ελλήνων Συνέλευσις και υπαρχηγός του Σώρρας μέχρι πρότινος- που κατηγορείται ότι δολοφόνησε άγρια την γνωστή παιδοψυχίατρο στο σπίτι της στη Λαμία δήλωσε ότι είχε ερωτικό δεσμό με την άτυχη γυναίκα και όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, θόλωσε και την σκότωσε.
Από χθες το πρωί, κάμερες και πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων της Λαμίας αναμένοντας την προσαγωγή του 39χρονου δράστη.
……..
*Θυμίζω την δήλωση του  Αρτέμη Σώρρας για τον πρώην Περιφερειάρχη της Ελλήνων Συνέλευσης Λάρισας:
«Είναι ψεύτης, ιντριγκαδόρος, μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα ανά την Ελλάδα, αλλά δεν είναι δολοφόνος»!
-Είδες Αρτέμη τελικά τι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου;
….
*Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη σήμερα και στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή.
Σήμερα, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down (Ροδοπόλεως 4, Καλαμαριά).
Μία ώρα αργότερα, στη 1μ.μ., θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ - Helexpo από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης.
Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της πόλης.
…..
*Μπράβο και στους μεν αλλά και στους δε! Για 4η συνεχή χρονιά λοιπόν ο συνεταιρισμός φρουτοπαραγωγών Ροδοχωρίου Βεροίας πρόσφερε 1,5 τονο μήλα 1ης επιλογής στους Ξανθιώτες μέσα από την ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Πρέπει να τονισθεί ότι η προσφορά αυτή δεν ανήκει σε κανένα καλοπληρωμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα από αυτά που συνήθως βλέπουμε, αλλά είναι δωρεά από το υστέρημα των παραγωγών του Ροδοχωρίου Βέροιας προς τους  συμπολίτες μας στα πλαίσια μιας δράσης αλληλοϋποστήριξης που προωθεί η ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ.
…..
*Ο 1,5 τόνος μπορεί να είναι μια συμβολική προσφορά αλλά η αξία βρίσκεται στο γεγονός ότι γίνεται καθαρά με διάθεση την στήριξη και μόνο του συνανθρώπου μας και βρίσκεται μακριά από περίεργες διαδικασίες με μεσάζοντες και κερδοσκοπίες.
………
*Από την πρώτη του νέου χρόνου επεκτείνεται σε όλους τους δήμους της χώρας το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης που στόχο έχει να στηρίξει τα νοικοκυριά που δεν διαθέτουν σχεδόν κανέναν πόρο για την επιβίωσή τους. Έτοιμος είναι ο δήμος Ξάνθης για κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης καθώς ήδη έχει γίνει η εκπαίδευση του προσωπικού που θα ασχοληθεί με τους δικαιούχους ενώ η υποβολή αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 20 Ιανουαρίου.
Επιδιωκόμενος σκοπός κοινωνικού εισοδήματος είναι η ουσιαστική αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού σε μονοπρόσωπα και πολυπρόσωπα νοικοκυριά. Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε αξιοπρεπές επίπεδο και η προώθηση της κοινωνικής και οικονομικής ένταξης και επανένταξης των φτωχών προσώπων και οικογενειών αποτελούν την κύρια αποστολή της προτεινόμενης μεταρρύθμισης.
……….

*Χαρμόσυνες ευχές και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δέχτηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 από τη Μπάντα του Δ.ΣΣ και την ΤΑΞΥΠ του Δ.Σ.Σ, συλλόγους, φορείς, τους εργαζομένους στο Δήμο και από δεκάδες παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης αφού τους ευχαρίστησε εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα ελπιδοφόρο και δημιουργικό νέο έτος.
Ευχήθηκε σε κάθε Ξανθιώτη και Ξανθιώτισσα, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, το 2017 να χαρίσει το πιο μεγάλο αγαθό την υγεία, μεγαλύτερη κοινωνική αλληλεγγύη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αξιοπρέπεια και δημιουργία.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος μετέβηκε στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης για ανταλλαγή ευχών με τους κατοίκους.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη δημοτική αγορά στη Ξάνθη και τα καταστήματα της πόλης για τις καθιερωμένες ευχές.
........
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Οι οπαδοί του Σώρρα... ξαναχτυπούν.
Μετά το βίντεο με τον ιερέα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα... ντοκουμέντο που προκαλεί γέλιο αλλά και έντονο προβληματισμό.
Στο ίδιο καφενείο, στην Καβάλα, δίνεται ένας όρκος από τα νέα μέλη του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», τα οποία φωνάζουν για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα!
“Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του Πανάγαθου Άρχοντος Φωτός με καρδιά και ψυχή συντονισμένη” ξεκινάει ο όρκος των μελών.
Και συνεχίζει: “Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ” φωνάζουν όλοι οι υποστηρικτές ή σχεδόν... όλοι αφού έναν τον πήρε ο ύπνος!
-Γαργάλατα…γαργάλατα….στα γάλατα…στα γάλατα, που θα έλεγε κι ο  Μακαρίτης ο Νόβας!
Η ΚΑΤΙΝΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »