Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Λέτε η επόμενη επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να είναι στη...ΣΕΚΕ; Γιατί όχι;;;

 Ρώτησαν τον σύντροφό τους γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης οι τρεις βουλευτές πριν επισκεφθούν χθες τον Δήμαρχο στο δημαρχείο Ξάνθης; Γιατί μάλλον τον…άδειασαν μεγαλοπρεπώς ή μάλλον…συντροφικώς, αν κατάλαβα καλά! Κι αν καταλάβαμε όλοι μας…Να «σκυλοβρίζει» τόσο ο Γραμματέας τον Μπάμπη κι οι βουλευτές να σπεύδουν να του ευχηθούν στο γραφείο του…..
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πολύ την χάρηκε το διαδίκτυο την χαμογελαστή φωτογραφία των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης χθες με τον Δήμαρχο Ξάνθης στο Δημαρχείο…
Από τα χαρούμενα πρόσωπα μάλιστα που είδα, περισσότερο από όλους το χάρηκε ο κύριος Γιαννακίδης…
Άντε στην υγειά της επόμενης επίσκεψής τους στο....Δημαρχείο…..
….
*Ιδού και το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης για την χθεσινή επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο Δημαρχείο…
«Το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφτηκαν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 οι Βουλευτές του Νομού.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του νέου έτους για την ανταλλαγή ευχών.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συζητήθηκαν θέματα όπως η έλλειψη μονίμου προσωπικού στους Δήμους, καθώς και νομοθετικές ρυθμίσεις που εκκρεμούν για τους ΟΤΑ.
Επίσης, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Ξάνθης».
……
*Επισημαίνω ότι όταν με δελτίο τύπου ο Δήμος Ξάνθης είχε ανακοινώσει την ένταξή του στο πρόγραμμά Κοινωφελούς Εργασίας, άκουσε τα μύρια όσα από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης γιατί επιχείρησε να…καπηλευτεί για το πολιτικό προσωπικό του όφελος, το συγκεκριμένο θέμα!!!
-Πως αλλάζουν γραμματέα οι καιροί…Τώρα πάτε στο γραφείο του Δήμαρχου Μπάμπη και ζητάτε την συνεργασία του κυρίου Δημαρχόπουλου…
(σ.σ. Λέτε η επόμενη επίσκεψη των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να είναι στη ΣΕΚΕ; Όπου σίγουρα η υποδοχή απο τον Αλέξανδρο Κοντό θα είναι θερμή, διότι ο Αλέκος δεν "κρατάει" κακίες...κι είναι ανοιχτός πάντα σε όλους)
…..
*Συνεχίζω όμως με το χθεσινό σώου αυτοπροβολής του Δημάρχου Ξάνθης με τα συνεχή δελτία τύπου. Διαβάστε και την επόμενη επίσκεψη:
«Επίσης, τα μέλη της Αρμενικής Κοινότητας Ξάνθης πιστά στις παραδόσεις, τήρησαν όπως κάθε χρόνο και φέτος το έθιμο και τραγούδησαν τα κάλαντα  στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
Η Αρμενική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως είναι γνωστό, γιορτάζει τα Χριστούγεννα στις 6 Ιανουαρίου.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δημιουργικά σε όλους με υγεία και αγάπη, ενώ στη συνέχεια έκοψε τη Βασιλόπιτα στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για την καινούργια χρονιά».
………
*Κι η προσωπική μου εξομολόγηση…Έτσι μού ρχεται την επόμενη φορά να πάω εγώ στο δημαρχείο Ξάνθης να πω τα κάλαντα ή να ευχηθώ στον Δήμαρχο Ξάνθης…
-Θέλω κι εγώ (κοντά του), λίγη φωτογράφιση και αυτοπροβολή…
….

*Το ζήτημα της Θράκης και του Αιγαίου θέλησε να αναδείξει με την ιδιαίτερη πράξη του χθες ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός σκηνοθέτης που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί πολλές φορές με την Ξάνθη και την Θράκη, είχε μάλιστα κατεβάσει με το κόμματου ως υποψήφιο και τον κύριο Χρήστο Σάπκα,  κρέμασε έξω από το σπίτι του στο Κολωνάκι πανό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ταγίπ Ερντογάν. «Ο Ερντογαν ζητάει την Θράκη, μερικά... νησιά στο Αιγαίο, τον έλεγχο της Κύπρου... Είναι τρελός», γράφει μεταξύ άλλων το πανό.
….
*Υπενθυμίζω ότι και στο παρελθόν είχε ανεβάσει πανό ο Δημήτρης Κολλάτος κατά της Γερμανίας, κατά της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και κατά της γερμανικής κατοχής.
-Βέβαια με κάτι τέτοια, κάποιοι τον χαρακτηρίζουν γραφικό, αλλά αυτό αισθάνεται ο γνωστός σκηνοθέτης και αυτό κάνει και μπράβο του.
-Σιχαμεροί κατ’ εμέ είναι οι υποκριτές και οι δήθεν..
……
*Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με επιτυχία η ομιλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ξάνθης με θέμα τον καρκίνο και την πρόληψη.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει πως «ευχαριστούμε από καρδιάς τους δύο γιατρούς μας που ήταν οι ομιλητές σε μία πραγματικά επιμορφωτική και άκρως διαφωτιστική παρουσίαση»
*Κατά το τέλος της ομιλίας απαντήθηκαν στο ακροατήριο καίρια ερωτήματα. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η εκτός προγράμματος και αυθόρμητη παρέμβαση μέλους του συλλόγου μας που ευχαρίστησε τον κ. Ξανθοπουλίδη για την συμπαράσταση ως γιατρού άλλα κυρίως ως Ανθρώπου σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε συγγενικό του πρόσωπο, αναδεικνύοντας στο λειτούργημα που επιτελούν οι γιατροί, την ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά τους και  το γεγονός ότι συμπάσχουν μαζί με τους ασθενείς τους".
-Μπράβο στον Σύλλογο Πυροσβεστών Ξάνθης για μια ακόμη φορά.
.....
*Πράγματι.....Είναι απίστευτα τα "καλαμπούρια" που συμβαίνουν στη Ξάνθη με το fb και την ανοησία ορισμένων να ξεπερνάει κάθε φαντασία.... Για παράδειγμα η σελίδα στο Facebook » Όλοι οι ξανθιώτες σε μια σελίδα για μια καλύτερη ξάνθη» πέθανε τον ...Βασίλη Καρρά! Κι όλα αυτά προφανώς για κάποια....like παραπάνω!
Θαυμάστε και την...συνταρακτική αποκάλυψη!
(Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου....)

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »