Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017

ΕΥΓΕ κ. ΟΥΤΣΗ Παραπεμπτικό βούλευμα για τους Μέτε & ΣΙΑ χάρη στην κόκκινη γραμμή των ΑΝΕΛ στην Θράκη που λέγετε Ούτση Χρύσα

kouik-outsi-new-thraki
Όσα είχαν συμβεί στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στην Γλαύκη αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά μετά από τα στοιχεία που μάζεψαν οι αρχές αλλά και από τις καταθέσεις των μαρτύρων. Ο εισαγγελέας Ξάνθης έστειλε όλο τον φάκελο στον Άρειο Πάγο και ο Άρειος Πάγος έβγαλε βούλευμα που πάει κατηγορούμενους για δίκη στην Θεσσαλονίκη τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αμετ Μετε και τον ιμάμη του Ερκάν Αζήζογλου! (ο τελευταίος το ανακοίνωσε όπως πάντα στο F.B.)
%ce%b5%cf%81%ce%ba
Να θυμηθούμε τι έλεγε τότε ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεΐν Ζειμπέκ στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» :  ¨Οι γνωστοί κύκλοι να σταματήσουν τα βρώμικα παιχνίδια.Όλα έγιναν σε συνεννόηση με τον στρατό και τον ιμάμη.¨
Η αλήθεια είναι ότι αν σε αυτήν την στρατιωτική κηδεία δεν αντιδρούσε ως έπρεπε και έκανε η κ. Ούτση, η προβοκάτσια θα είχε απόλυτη επιτυχία κατά των θεσμών της χώρας μας αλλά και στο πρόσωπο του Πάνου Καμμενου ως υπουργού εθνικης άμυνας. Πληροφορίες έλεγαν τοτε οτι τα πρωτοσέλιδα ηταν ετοιμα με τίτλο «Ο ελληνικός στρατός αναγνωριζει τον Αχμέτ Μέτε» . Το σκηνικό αλλώστε μια μερα πριν μαρτυρουσε οτι το σχεδιο της προβοκατσιας πηγαινε πολυ καλα αφού όπως μαρτυρουν οι ιδιοι,  ο υπεύθυνος της κηδειας απο τον στρατό οδηγήθηκε στον Ερκάν Αζήζογλου για τα διαδικαστικά και οχι στον ιμάμη που ορισε ο νομιμος μουφτης Σινικογλου! Η διαδικασια όλη λοιπόν ηταν βάσει οδηγιων ψευτομουφτείας!
Η Ουτση μεχρι σήμερα δεν θελησε δημόσια να μιλήσει για την καταθεσή της. Η ουσία είναι οτι τα αντανακλαστικά της δουλεψαν σωστά και ως αποτέλεσμα αυτών, υπαρχει σήμερα ενα παραπεμπτικό βουλευμα του Αρειου Παγου.
Το λέμε συμπερασματικά για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη. Διαγραφόταν μια έμμεση αναγνώριση του ψευδομουφτή από τον στρατό, κάτι το οποίο ανατράπηκε χάρη στην κ. Ούτση. Και από την μια επαινούμε την κυρία αυτή, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε την δραματική ανεπάρκεια κάποιων ένστολων… Και δεν ενοούμε φυσικά τον επικεφαλής του αγήματος.
TOYRKIKA NEA

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »