Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017

Μεγάλη επιτυχία στο χορό και τη κοπή της βασιλόπιτας της Ασπίδας Ξάνθης
Βραβεύθηκαν στην διάρκεια της εκδήλωσης 4 σημαντικοί άνθρωποι!Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε η ιστορική Ασπίδα Ξάνθης την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ». O κόσμος που προσκλήθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και γέμισε σχεδόν όλο το κέντρο γεμίζοντας χαρά αλλά και υπερηφάνεια τους ιθύνοντες του συλλόγου. Η Ασπιδαίοι ξέρουν να αναλαμβάνουν τέτοιες ανάλογες πρωτοβουλίες και να πραγματοποιούν εκδηλώσεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Παραβρέθηκαν στην ετήσια πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που περιλάμβανε κοπή της πίτας, βραβεύσεις και χορό μέχρι τα ξημερώματα, οι τρείς αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λομβαρδέας του Δήμου Ξάνθης, Αλέκος Κυριακίδης και Ντίνα Ζουρνατζίδου του Δήμου Αβδήρων. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Αντώνης Κουτσουρλής ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, οι υπάλληλοι της ΕΠΣ Βούλα Ελευθεράκη, και Μπάμπης Κυρλίδης. 
Ακόμη  διακρίναμε τους Κώστα Μαλάκη πολιτευτή της Ν.Δ. Περιστέρη Μαλάκη, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη, ο παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Ντάκος, οι παλαίμαχοι άσσοι Γιώργος Μαραντάς , Πέτρος Τεγγελίδης, οι προπονητές μπάσκετ Κώστας Ιωαννίδης, Γρηγόρης Σουλιώτης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, παράγοντες της Ασπίδας Ξάνθης, μέλη, φίλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ιστορικής Ασπίδας Ξάνθης. 
Τιμώμενα πρόσωπα της όμορφης βραδιάς οι Τάσος Μελισσόπουλος , ο αείμνηστος άσσος της Ασπίδας Ξάνθης, ΑOΞ, Καστοριάς και Καβάλας. Την πλακέτα απένειμαν μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα οι τρεις αρχηγοί Μπάμπης Κυριαζίδης, Στέλιος Τζαρτάκης, Σεραφείμ Δογανίδης και ο προπονητής της ομάδας της Ασπίδας Χρήστος Σαμαράς στην σύζυγο του εκλιπόντος Oλυμπία. Η δεύτερη βράβευση αφορούσε την παλιά δόξα της Ασπίδας , τον Χρήστο Σουρουτζίδη. Την πλακέτα απένειμε ο πρώην πρόεδρος της ιστορικής Ασπίδας Αλέκος Κυριακίδης ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στην προσφορά του βραβευθέντος, τον οποίο παρομοίασε με τον μεγάλο άσσο των ελληνικών γηπέδων Βασίλη Χατζηπαναγή. Η τρίτη έγινε εξ ίσου σε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή τον Γιώργο Πιστικό που ήταν το αγαπημένο παιδί όλων των Ασπιδαίων. Την πλακέτα απένειμε ο πρώην μεγάλος άσσος της χρυσής Ασπίδας Ξάνθης Τάσος Ζωγράφος  γιος του πρώην μεγάλου προπονητή Θρασύβουλου Ζωγράφου. Η τέταρτη είχε να κάνει με μία μεγάλη προσωπικότητα διοικητική. Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής της Ασπίδας και όταν εγκατέλειψε ασχολήθηκε με τα διοικητικά της ομάδας. Πρόκειται για τον Χριστόφορο Παπατσαρούχα που ήταν συγκινημένος για την τιμή που του έγινε από την διοίκηση του κ. Πασλάκη. Την πλακέτα απένειμε ο παράγοντας της ομάδας Ηλίας Μπέρτος. Να σημειώσουμε πως στην διάρκεια της εκδήλωσης παιζόταν ΒΙΝΤΕΟ από την ιστορία της ομάδας. Βέβαια ξεχωριστή στιγμή ήταν η προβολή στο πρόσωπου του αείμνηστου Τάσου Μελισσόπουλου, όπου όλοι οι προσκεκλημένοι είδαν την ιστορική διαδρομή του μεγάλου ποδοσφαιριστή και ανθρώπου. Το τελετουργικό το είχε αναλάβει η εντυπωσιακή και κομψή Λίνα Γαλακουσίδου η οποία φρόντισε να είναι στην εν τέλεια και για αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων. Δυο ήταν οι τυχεροί της βραδιάς. O Σάββας Ζέρβας και ο Γιάννης Μουξιός. Τα δυο φλουριά αντιστοιχούσαν ένα ζευγάρι παπούτσια, στον πρώτο και 100 ευρώ στον δεύτερο.
Συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης και κυρίως στον άξιο Πρόεδρό της κ.Πασλάκη. Με την ευχή σύντομα η Ασπίδα Ξάνθης να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Γ' Εθνικής.  
Ένα ταξίδι άλλωστε είναι η ζωή...
Σοφία Γκούρτσα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »