Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2017

Τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Πόρτο Λάγος-Ποιοί πολιτικοί παραβρέθηκαν μετά απο πολύ καιρό!

Παρά την συνεχή βροχή και κακοκαιρία, με τη δέουσα κατάνυξη και πίστη γιορτάστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Σταυρού και στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος απο τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμονα.
Μάλιστα στην εκδήλωση έλαμψαν σήμερα δια της....παρουσίας τους και οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αλλά και ο διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρώην Υπουργός και πολιτευτής των ΑΝΕΛ πλέον Φίλιππας Τσαλίδης και μάλιστα προτιμώντας να παρακολουθήσει την εκδήλωση δίπλα στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη κι όχι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...
Επίσης την Γιορτή των Θεοφανείων στο Πόρτο Λάγος τίμησαν με την παρουσία τους και: Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με την σύζυγό του, ο βουλευτής Γρηγόρης Στογιαννίδης με την σύζυγό του, οι Δήμαρχοι Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης) και Ξάνθης (Μπάμπης Δημαρχόπουλος), ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ-ΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο Επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης και δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων Κώστας Αντωνιάδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, η πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ.Γκίκας και αρκετός κόσμος.
Στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος τον Σταυρό ανέσυρε ο Χαράλαμπος Κυριακίδης που με μεγάλη χαρά και ευσέβεια πήρε απο τον Μητροπολίτη Ξάνθης και τον Χρυσό Σταυρό. 
Ακουλούθησε λιτή δεξίωση του Δήμου Αβδήρων όπου στα πηγαδάκια κυριάρχησε και πάλι το θέμα των εκλογών και φυσικά η δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο τόπος...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »