Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Μήπως ο πιο "φανατικός" αναγνώστης-ακροατής του Παπαδόπουλου είναι ο...γραμματέας;

Καλό θα είναι αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για υποκουλτούρα, ποια είναι η δική τους…σούπερ κουλτούρα. Τι έχουν δηλαδή να επιδείξουν, τι πνευματικές γνώσεις έχουν και κυρίως με τι κριτήρια αξιολογούν την κουλτούρα των άλλων. Μην πάθουν μόνο στραπάτσο…ΑΛΕΚΤΩΡ
…..
*Ο πιο φανατικός αναγνώστης οπαδός του Παπαδόπουλου τελικά –αλλά και του Xanthi channel- θα πρέπει να είναι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου.
Γιατί το γράφω αυτό;
Μα γιατί ο άνθρωπος όταν δεν έχει τι να γράψει, υιοθετεί αυτά που γράφει ο Γ. Σιδηρόπουλος τα κάνει σημαία και βουρ…χλευάζει αυτούς που δεν «ταιριάζουν» με την αισθητική του. Απολαύστε σχόλιο:
«Βραδιά «ονείρων» στην Πλατεία της Ξάνθης. Όνειρο ήταν μην τους ξυπνάτε!
 Όταν τα 150 άτομα γίνονται 1.500. Θαύμα εστί!»
-Να ρωτήσω με ευγένεια…Ήσουν εκεί κυρ γραμματέα; Κατά το κυρ..Ενωμοτάρχη που ξεκινάς τα σχόλιά σου; Ή για μια ακόμη φορά απλά θα δικαιολογηθείς ότι τα διάβασες στο Μέσον που το «παίζει» με τον  ΣΥΡΙΖΑ..
(σ.σ. Τελικά και για τα ακραία φαινόμενα και την έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη κεντρική πλατεία, φταίνε…ο Δήμαρχος και αυτοί που αντιπαθεί ο γραμματέας!!! Θαύμα θαυμάτων…)
……
*Και να φανταστεί κανείς ότι η βραδιά ΟΝΕΙΡΩΝ έγινε χωρίς χορηγούς, όλοι όσοι συμμετείχαν το έκαναν αφιλοκερδώς…
Που να ζητούσαν δηλαδή οι Οργανωτές τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και των εξαφανισθέντων βουλευτών, τι θα άκουγαν…
(σ.σ. Βέβαια και λάθος να κάνει, δάσκαλος είναι ο άνθρωπος, δεν είναι μαθηματικός…)
……
*Το περίεργο με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ; Ενώ γράφει αυτά που γράφει, για την Γειτονιά του Αϊ Βασίλη υιοθετεί όμως τη λογική και δημοσιογραφία του Παπαδόπουλου και του «Μαχητή»…
Σχολιάζει για παράδειγμα σχετικά με την «Γειτονιά του Αϊ Βασίλη» τα παρακάτω:
«Το χωρίον του Άη Βασίλη «μπήκε μέσα». Και φταίει η οικονομική κρίση! Κι όχι η προχειρότητα, η ανοργανωσιά, η κακογουστιά και η ανεπάρκεια των οργανωτών και του δήμου . Και ποιος θα πληρώσει το «μάρμαρο»; Οι δημότες της Ξάνθης; Αναμένουμε
1.Μήπως δεν διάβασε Παυλικιάνο ή Σιδηρόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα ο κύριος Γ. Χατζηθεοδώρου; Άλλη άποψη έχουν…
2.Την στιγμή που ο Δήμος Ξάνθης «πλήρωσε» το μάρμαρο για το έλλειμμα της ΦΕΞ όταν προσέφυγε στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί να μην το κάνει και στο Λύκειο;
….
*Και η ένστασή μου. Προσωπικά θεωρώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπήκε μέσα στο Λύκειο Ελληνίδων, αφού μόνο από τις χορηγίες και την επιχορήγηση του Δήμου  Ξάνθης, της ΣΕΚΕ, της Περιφέρειας κλπ εισέπραξε τουλάχιστον 7-8.000 ευρώ. Και τα πάντα τους τα παρείχε ο Δήμος Ξάνθης εντελώς δωρεάν! Οπότε…
……
*Φέτος πάντως που θα κάνει τον οικονομικό απολογισμό του το ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, περιμένω να φωνάξουν και τον Πασχάλη Λύρατζη ώστε να ενημερωθεί για τα έσοδα-έξοδα και να μάθουμε γιατί…μπήκαν μέσα οι κυρίες με την Γειτονιά του Αϊ Βασίλη! Είναι τόσο απλό…
….
*Και η μπηχτή του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και για ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη και ΓΑΠ:
«Η Φώφη καλεί όλους τους πρώην, αρκεί να μην συμμετείχαν σε άλλα κόμματα. Το ΚΙΔΗΣΟ δεν το θεωρεί κόμμα;Και η Διαμαντοπούλου, της φωτοτυπίας, καλεί κι αυτή!»
-Και του χρόνου.
.....
*Αγοράκι τελικά είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ξάνθη και συγκεκριμένα στη Μαιευτική Κλινική.
Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ήρθε στο κόσμο με καισαρική προχθές στις 12 το μεσημέρι και ανήκει σε πολυμελή οικογένεια από το Δροσερό.
(σ.σ. Πάντως κάθε χρόνο σχεδόν, το πρώτο παιδί είναι μουσουλμανάκι και μάλιστα από το Δροσερό…Να τους ζήσει).
….
*Η πένα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει…
"Όσο όμορφο και αν είναι ένα φυσικό τοπίο είναι στο χέρι μας να παραμείνει έτσι! Αυτό δεν ίσχυε όμως για τους επισκέπτες του Δασικού Χωριού.
Ενώ υπάρχουν κάδοι για τα σκουπίδια, αυτά με «μαγικό» τρόπο ήταν έξω από τους κάδους", σχολιάζει σε ανάρτηση του στο face book ο πρώην Πρόεδρος του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης και υπεύθυνος της ταβέρνας στο Δασικό Χωριό Θανάσης Καραγιάννης, αναρτώντας μάλιστα και δυο χαρακτηριστικές φωτογραφίες…και καταλήγοντας ως εξής: «Ευχαριστούμε τους επισκέπτες του δασικού χωριού…….για τα πρωτοχρονιατικα δώρα που μας άφησαν……μόνο στο πρώτο κάδο….ενώ άφησαν άδειους και παραπονεμενους τους υπόλοιπους τέσσερις κάδους…..»
-ΝΤΡΟΠΗ για τους Πρωτοχρονιάτικους επισκέπτες στο Δασικό χωριό. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο…
.....

*Και κλείνω με κάτι πολύ ενδιαφέρον. Την Τρίτη και ώρα 13:30 θα γίνει η τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
Θέμα 1ο:    Σύσταση παγίας προκαταβολής (Εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη).
Θέμα 2ο:    Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια δενδρυλλίων –φυτών έτους 2016» με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (Εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης).
Θέμα 3ο:    Διαβίβαση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών διαγωνισμού (Εισηγητής: Πρόεδρος  επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών, αξιολόγησης προσφορών).
Θέμα 4ο :   Μίσθωση μηχανήματος λόγω έντονων και απρόβλεπτων γεγονότων (Εισηγητής: Μελέτης Τερζόγλου).
Θέμα 5ο     Έγκριση ή μη του πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του κολυμβητηρίου για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών μέσων (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).
Θέμα 6ο:    Έγκριση ή μη του πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του καταστήματος στην οδό Γεωργίου Σταύρου 20Δ (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).
Θέμα 7ο:    Έγκριση ή μη του πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Εθελοντή Αιμοδότη και Μιλτιάδη Αγαπητού στην Εκτενεπόλ ΟΤ4 (Εισηγήτρια: Στυλιανή Μόσχου).
Θέμα 8ο   Προτάσεις ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2017 (Εισηγήτρια: Ιουλία Ζούρα).
Θέμα 9ο     Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του διαγωνισμού για την μίσθωση ενός ακινήτου σε κεντρικό σημείο του ΔΔ Γενισέας ως χώρος αποθήκης και διανομής για τις ανάγκες του προγράμματος Επισιτιστικής ή και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ (Εισηγήτρια: Πολυξένη Καρακατσάνη).
Θέμα 10ο:    Εξουσιοδότηση για την κατάθεση προτάσεων και προσθήκης για την αντίκρουση της αγωγής της Τράπεζας Πειραιώς ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης προκειμένου στην συνέχεια να ορισθεί δικάσιμος για την συζήτηση της υπόθεσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα πολιτική δικονομίας, όπως ισχύουν από 01-01-2016 (Εισηγήτρια: Ελένη Χατζηλιάδου).
Θέμα 11ο Εξουσιοδότηση για την κατάθεση προτάσεων και προσθήκης για την αντίκρουση της αγωγής της Ελευθερίου Κυπαρισσίας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης προκειμένου στη συνέχεια να ορισθεί δικάσιμος για τη συζήτηση της υπόθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα πολιτικής δικονομίας, όπως ισχύουν από 01-01-2016 (Εισήγητρια: Ελένη Χατζηλιάδου).
Θέμα 12ο : Εξουσιοδότηση για παράσταση σε δικαστήριο στις 6/03/2017 ενώπιον Ειρηνοδικείου Ξάνθης (Εισηγητής:Θωμάς Ξανθόπουλος)
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »