Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Ο Παππάς στο Πανιώνιος-Ξάνθη...

Ξεκινάνε οι κινητοποιήσεις των αγροτών Ξάνθης και Νέστου χωρίς προς το παρόν αποκλεισμούς δρόμων. Αντίθετα οι πρώτες κινητοποιήσεις  (σ.σ Η απόφαση πάρθηκε χθες) αφορούσαν καταλήψεις των διοδίων Ιάσμου και  Μουσθένης με το…ελευθέρας για όλα τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ χωρίς να πληρώσουν! Καθόλου άσχημα…
ΑΛΕΚΤΩΡ
*Κυριακάτικη χαλάρωση με... γήπεδο για δύο υπουργούς οπαδούς του Πανιωνίου στο παιχνίδι με την Ξάνθη.
Και οι δυο εμφανώς οπαδοί του Πανιωνίου, αν και ο Παππάς το έπαιζε μέχρι πρότινος και ολίγον με τον….Παναθηναϊκό!
*Πιο αναλυτικα. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα Πανιώνιος-Ξάνθη.
Αν και κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις…ενώ στο παιχνίδι ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Γκαγκάτσης.
…..
*Στην Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στο γραφείο της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έκοψε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής την βασιλόπιτα του κόμματος. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο γραμματέας του Κόμματος κ.Δρόσος, Υπουργοί του κόμματος, οι Παπαχριστόπουλος και Δημήτρης Καμμένος από την κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Πρόεδρος της νεολαίας κ.Καράμπελας και η 7μελής εκλεγμένη Εκτελεστική του κόμματος στην οποία όπως είναι γνωστό είναι μέλος και η Ξανθιώτισσα Χρύσα Ούτση.
….
*Προηγήθηκε νωρίτερα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ που ασχολήθηκε επί 3ωρο με θέματα του κόμματα και τις πολιτικές εξελίξεις.
Πάντως δεν είναι λίγο νάχουν στο κόμμα των ΑΝΕΛ την πρωτοκαθεδρία δυο στελέχη από την Ξάνθη και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης και η Περιφερειάρχης του κόμματος Χρύσα Ούτση.
…..
*Επίθεση στον Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ξάνθης Σάκη Λουκμακιά εξαπέλυσε χθες η γνωστή στήλη του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ που σχολιάζει κυρίως ο γραμματέας Γιώργος Χατζηθεοδώρου με αφορμή προφανώς και τις δηλώσεις του κατά του Προέδρου του Συλλόγου Αγροτών Τοπείρου Κώστα Δαλάτση και την συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις των αγροτών….
-Τον χαρακτηρίζει…τσιράκι της Νέας Δημοκρατίας! (σ.σ. Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου….)
….
*Ιδού και το σχόλιο του παραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τον κύριο Λουκμακιά.
4/2…τρακτέρρρρ
Συσκέψεις επί των συσκέψεων συγκαλεί ο κτηνοτρόφος, τομεάρχης της ΝΟΔΕ Ξάνθης για να «πείσει» τους κτηνοτρόφους και αγρότες να κλείσουν τους δρόμους.  Όταν ο ίδιος πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε τον υπουργό ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσα, με εκπροσώπους για να υποβάλλουν τα αιτήματα τους και δήλωσε ικανοποιημένος.
Τσιράκια της αντιπολίτευσης δε θα γίνουν οι αγρότες.
Η προσπάθεια δημιουργίας νέων συλλόγων – σφραγίδες στην ορεινή ζώνη δείχνει την αγωνία  και την απαξίωση της μεγάλης πλειοψηφίας των κτηνοτρόφων, γεωργών που δεν τους ακολουθούν πια.
Το 90% θα πληρώνει λιγότερες εισφορές και θα έχει επιστροφή φόρου.
Οι παραγωγοί το γνωρίζουν.
Ήδη αποστέλλονται τα σημειώματα του ΕΦΚΑ και γι αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα πριν φτάσουν στους αγρότες.
Συνεχίστε τις συνεδριάσεις και τις συσκέψεις.
Ψήστε και σουβλάκια παράλληλα. Δύσκολα αλλάζουν οι συνήθειες.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν.
Μόλις 620 αγρότες θα έχουν μεγαλύτερη εισφορά.
Αυτούς στηρίζει η ΝΔ και ο Μπούτας!
….
*Ερώτημα της στήλης στον Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Ξάνθης. Όντως δήλωσε ικανοποιημένος από ο κύριος Λουκμακιάς από αυτά που του είπε ο κ.Βίτσας;;
Λέει αλήθεια ή ψέματα ο γραμματέας του παραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης;
……
*Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη στις 13.30 η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα παρακάτω τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Έγκριση πρακτικού Νο2 που αφορά στην αποσφράγιση δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξη αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας και παροχή γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του δήμου Αβδήρων» - ομάδες Α', Β', Γ', Δ', Ε', Ζ', Η' (εισηγήτρια: Αμφιθέα Μισκάκη)
2.Έγκριση Νο1 πρακτικού για την αξιολόγηση των δικαιολογητικών και των τεχνικών προδιαγραφών διενεργηθείσης δημοπρασίας για τον ηλεκτρονικό διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών» για το έτος 2017, για τις ανάγκες του δήμου Αβδήρων, του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εισηγήτρια: Αμφιθέα Μισκάκη)
3.Έγκριση προτάσεων 4ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, διάθεση πιστώσεων (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και οικονομικών Υπηρεσιών)
4.Ανάθεση κοινοποιήσεων σε δικαστικό επιμελητή (εισηγητής: Δημήτριος Μαυρομάτης, νομικός του δήμου).
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »