Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! Έκαψαν το λεωφορείο του Ορφέα Ξάνθης, «λήστεψαν» τα γραφεία στο γήπεδο του ΑΟΞ!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Άγνωστοι τη νύχτα έκλεψαν το λεωφορειάκι με το οποίο μετακινούνταν οι ποδοσφαιριστές του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης στα εκτός έδρας παιχνίδια και στη συνέχεια του βάλανε φωτιά και το κατέστρεψαν ολοσχερώς! Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη περιοχή του Δροσερού, κοντά στο ποτάμι και οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές! Έγινε λαμπάδα στη κυριολεξία κι έμεινε μόνο ο σκελετός.
Οι ίδιοι δράστες, μπήκαν και στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του ΑΟΞ προφανώς αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα που μπορούν να πουληθούν και το…άδειασαν στη κυριολεξία, προκαλώντας βανδαλισμούς και μεγάλες καταστροφές. Κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα!!!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προφανώς πρόκειται για συμμορία δραστών που έδρασε συντονισμένα και «χτύπησε» παράλληλα μέσα στο βράδυ και τουλάχιστον 4-5 οικογενειακά κέντρα, ταβέρνες κλπ που βρίσκονται στο εθνικό δρόμο Ξάνθης-Λάγος αλλά και Ξάνθης - Καβάλας.
Από το πρωϊ οι άνθρωποι του ΟΡΦΕΑ Ξάνθης με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Μπάμπη Χατζημεστή που δεν μπορεί να συνέρθει από το σοκ, βρίσκονται στο γήπεδο του ΑΟΞ και κάνουν μια πρώτη καταμέτρηση των ζημιών, ενώ έχει ενημερωθεί η αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Ήδη μάλιστα έχουν προσέλθει κάποιοι ύποπτοι και οι έρευνες συνεχίζονται. Πρόκειται για πρωτοφανές για τα χρονικά γεγονός. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και με το που έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Αν και οι φωτογραφίες που καταγράψαμε, μιλάνε μόνες τους. Share this

Related Posts

Previous
Next Post »