Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΚΑ


Την έντονη αντίδραση των αστυνομικών προκάλεσε, όπως αναμενόταν, η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα που έγινε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά».: «Πλέον δουλεύει και ο απλός αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος, που δεν δούλευε μέχρι τώρα».
Σκληρή ήταν η αντίδραση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης που σε έγγραφη ανακοίνωσή της, ανέφερε τα παρακάτω:
Η δήλωση αυτή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. ΤΟΣΚΑ μόνο οργή μας προκαλεί. Να σκεφτεί και να μας απαντήσει δημόσια , υπάρχουν απλοί και ειδικοί αστυνομικοί;
-Πως διαπιστώνει ότι δεν δούλευαν μέχρι τώρα ;
Το μόνο που έχουμε να του απαντήσουμε είναι ότι στην Ελληνική Αστυνομία  μόνο οι αστυνομικοί δουλεύουν , τίποτα άλλο. Ούτε οχήματα υπάρχουν και όσα υπάρχουν είναι έτοιμα για την εντατική , ούτε υλικοτεχνικός εξοπλισμός , ούτε κτιριακές εγκαταστάσεις  , εκπαιδεύσεις με το σταγονόμετρο και πολλά άλλα. Τι έχετε προσφέρει εσείς κύριε Υπουργέ ;
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους δηλώσεις από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.  απαξιώνοντας το έργο των αστυνομικών σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν μάλλον άγνοια δηλώνουν.
Η προσπάθεια του Υπουργού να σκοτώσει το φιλότιμο του Έλληνα αστυνομικού δεν θα περάσει. Είναι αυτό που κραταει ζωντανή την Ελληνική Αστυνομία αυτό μας έμεινε.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »