Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

Θρίλερ με κρυμμένα όπλα που εντοπίστηκαν στο τζαμί της Ηλιόπετρας!

ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική προσπαθούν να εντοπίσουν τι «κρύβεται» από πίσω, καταγραφή των όπλων που διαθέτουν οι μειονοτικοί ΘΡΙΛΕΡ με κρυμμένα όπλα που εντοπίστηκαν στο τζαμί της Ηλιόπετρας από την Αντιτρομοκρατική και τις αρχές Ασφαλείας. Ένα τζαμί με Ιμάμη που πρόσκειται στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και συχνά πυκνά επισκέπτονται και άνθρωποι του Προξενείου Κομοτηνής.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας από απολύτως έγκυρες πληροφορίες, οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν το πρωϊ της Τρίτης σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού συνελήφθηκε αμέσως και μετέβη χθες στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.
Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά, ενώ η είδηση είδε ευρεία δημοσιότητα και στην γειτονική τουρκία
Ιδού και τα όπλα από το site των ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που πόσταραν την είδηση δίνοντας μάλιστα και επιπλέον πληροφορίες. 
«Την Τρίτη 28/3/2017 συνελήφθη ο ιμάμης στην Ηλιόπετρα Ξάνθης για παράνομη οπλοκατοχή, μετά από έρευνα που έγινε από την Αστυνομία. Βρέθηκαν στην κατοχή του Σ. Ε. Κ., στο σπίτι του και στον …μιναρέ του τεμένους όπου υπηρετεί (!), τα παραπλεύρως εικονιζόμενα όπλα: ένα όπλο τύπου Φλόμπερ και δύο πιστόλια με γεμιστήρες και σφαίρες. Μάλιστα το μεγαλύτερο πιστόλι (μάλλον Glock) έφερε και …σιγαστήρα!!! Ακόμη δεν έγινε γνωστό τι εξηγήσεις έδωσε στις Αρχές, είναι όμως γνωστό πως πρόκειται για άτομο υπαγόμενο υπό τον τουρκομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και πως εμφανιζόταν στις (δήθεν θρησκευτικές) φιέστες του “Καραβανιού της Αφθονίας”.
Πρόσφατη ήταν και η επίσκεψη του τουρκοκόμματος DEB στο χωριό και στο τέμενος. Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε τα νεότερα και θα συνεχίσουμε με περισσότερα στοιχεία.
http://antifonitis.gr/online/4306
28/3/2017»

Κοντά σε όλα αυτά υπενθυμίζουμε και την περίεργη ανάρτηση του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της αγγλόφωνης έκδοσης της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, για αυξημένη δράση ανδρών των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα πριν 2-3 μέρες.

Όπως αναφέρει η Liberal.gr, με tweet στον προσωπικό λογαριασμό του ο Αμπντουλαχ Μποζκουρτ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο εξωτερικό  «Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών» και ο Τούρκος δημοσιογράφος υποβάλλει και το ερώτημα εάν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απεργάζονται κάτι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »