Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή όχι ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίδης, ωστόσο 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων τα 5-6 να σηκώνουν και πολύ συζήτηση, δεν είναι λογικό….και σίγουρα κάποια από αυτά θα περάσουν χωρίς να καταλάβει κανείς τι αποφασίζει και τι ψηφίζει… 
ΑΛΕΚΤΩΡ
…….

*Σκληρή απάντηση στο περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου και τα όσα σχολίασαν για την πανηγυρική αθώωση όλων των εμπλεκομένων στην Υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, έδωσε η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης με ανακοίνωσή της με αφορμή τις ανακοινώσεις τόσο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, όσο και τις αναρτήσεις στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ.
…..

*Πιο αναλυτικά η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω στην ανακοίνωσή της:
Οι εμπνευστές της υπόθεσης Βατοπαιδίου δεν διστάζουν ακόμη και σήμερα, κατά τη συνήθη πρακτική τους, όπως έπρατταν και τότε να σπιλώνουν συνειδήσεις αποκρύπτοντας εν γνώσει τους την αλήθεια.
Είναι προφανές ότι αυτοί που μας διαβεβαίωναν το 2009 ότι «λεφτά υπάρχουν» με μόνο σκοπό τη νομή της εξουσίας, δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο, για να την αναλάβουν, ακόμη και την ηθική εξόντωση αθώων.
Έτσι, μιλούν για μη κρίση της εμπλοκής πολιτικών προσώπων, αλλά, επιμελώς, παραλείπουν να αναφέρουν ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε υπ’ ευθύνη τους.
Παραλείπουν, οτι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΝΔ Ξάνθης κ. Κοντός, προσπάθησε επανειλημμένως να προκαλέσει πολιτική και νομική κρίση της εμπλοκής του, καταθέτοντας τρεις φορές αίτημα στην Βουλή με σκοπό να συσταθεί η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 86 του Συντάγματος επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, τις οποίες η τότε Κυβέρνηση σκοπίμως αγνόησε, αφού έχοντας καταλάβει την εξουσία, αδιαφορούσε για την πραγματική αλήθεια.
……

*Διαδήλωση υπέρ του Αρτέμη Σώρρα έκαναν οπαδοί του την Πέμπτη το πρωϊ στη Ξάνθη φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Αρχηγού των Ελλήνων Συνέλευσης.
Περιέργως βέβαια και παρά το γεγονός ότι στη Ξάνθη ο εν λόγω Πολιτικός Φορέας διαθέτει 5 -6 γραφεία, τα άτομα δεν ξεπερνούσαν τα 15-20…Πολύ λίγα δηλαδή σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κανείς και των όσων «φοβούνται» τα κόμματα της Βουλής…
(σ.σ. Εκτός αν ήταν κρυμμένοι και δεν τους είδαμε…)
…..

*Σημειώνω ότι η πορεία των μελών ξεκίνησε από τα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις 2», στην οδό Ανδρέου Δημητρίου στην Ξάνθη.
Μέλη λοιπόν της Ε.ΣΥ «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της πόλης, μοιράζοντας έντυπο υλικό και ενημερώνοντας τους Ξανθιώτες για την εξώδικη εντολή- δήλωση- εξουσιοδότηση που κατέθεσαν χιλιάδες Έλληνες και αποπληρώνουν οριστικά όλες τις οφειλές τους σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, Δ.Ε.Η, Ε.ΥΔ.Α.Π, Δ.Ε.Υ.Α και Δήμους (όπως ενημερώνει το ένα από τα δύο έντυπα που μοίρασαν), το οποίο αναφέρεται και στην περιουσία του έθνους των «αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών, που είναι κατατεθειμένη σε 10 τράπεζες στην Ελλάδα» και σύμφωνα με το έντυπο ανέρχεται σε σύνολο 115,5 τρις δολάρια!!!!
-Στην κεντρική πλατεία της πόλης μάλιστα συνάντησαν και τον ρεπόρτερ της «Α» στον οποίο και επέδωσαν και έντυπά τους!
………

*Ανεπιθύμητος από τους νεολαίους του F.G.C. ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την επίσκεψη του σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας. Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook «όποιος πουλάει τον λαό του δεν είναι ευπρόσδεκτος. Εξαπάτησε τους Έλληνες για να συνεχίσει μετά τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβλήθηκαν από την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ., το Δ.Ν.Τ., υπό τον εκβιασμό του δημόσιου χρέους. Από τον Τσίπρα δεν παίρνουμε μαθήματα».
….
*Οι φοιτητές αναφέρονται επίσης στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, στη σφαγή της κοινωνίας μέσω του τρίτου μνημονίου που έφεραν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Ευρωπαίων καπιταλιστών, ενώ συγχρόνως η κυβέρνησή του ετοιμάζεται να φέρει ένα τέταρτο μνημόνιο, εξοντώνοντας τον ήδη δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. "Πίσω από τη μάσκα του λαϊκού ηγέτη κρύβεται κάποιος που εξυπηρετεί τις Η.Π.Α. και το Ν.Α.Τ.Ο. συμμετέχοντας ενεργά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο". Ακόμη: "Ο Τσίπρας αποδυναμώνει τη λαϊκή αντίσταση αποπροσανατολίζοντας την νεολαία και τους εργαζόμενους, συγκαλύπτοντας τον ιμπεριαλιστικό χαραχτήρα της Ε.Ε, ενισχύοντας την ψευδαίσθηση πως μπορεί να ανταποκριθεί μέσω τής πολιτικής του στις ανάγκες της λαϊκής τάξης εξασφαλίζοντάς της ένα αξιοπρεπές μέλλον. Όμως πίσω από αυτή τη μάσκα κρύβεται ένας υπηρέτης των αφεντικών. Δεν μπορεί ο Τσίπρας να μας διδάξει τίποτε, γι' αυτό το λόγο δεν είναι ευπρόσδεκτος".
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »