Σάββατο, Μαρτίου 25, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο Μανώλης Τσέπελης από τώρα ανήγγειλε την κάθοδό του για τις δημοτικές εκλογές τον….Νοέμβριο του 2019!!! Άρα τελικά…δεν θα κατέβει; Και ρίχνει «άδεια»,  μπας και τον κάνει αντιδήμαρχο ο Δημαρχόπουλος;


*Μπορεί οι συμμετέχοντες στην χθεσινή πορεία του Πολιτικού Φορέα του Αρτέμη Σώρρα στη Ξάνθη να μην ήταν πολλοί, η Ελένη Κίτσου ωστόσο στο fb μάλλον έμεινε ικανοποιημένη από τη συγκέντρωση.
Πιο αναλυτικά:
Με ανάρτησή της λοιπόν στο fb η Ελένη Κίτσου σχολίασε ως εξής την πορεία των «Ελλήνων Συνέλευσης» χθες  στη Ξάνθη, ως εξής:
"ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....."
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ-ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.....ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ...»
….

*Σελίδα στην πολιτική της καριέρα αλλάζει η Ραχήλ Μακρή, η οποία ιδρύει τον δικό της πολιτικό φορέα, που ονομάζεται «Μέτωπο Νίκης».
Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, είχε χάσει τη βουλευτική της έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, το 2015.
Τελικά, όμως, δεν παρέμεινε στη Λαϊκή Ενότητα ούτε ακολούθησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι πορεύεται μόνη της με το «Μέτωπο Νίκης».
…….
*Η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Κρήτη, όπου θα βρεθεί με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.
Η ανακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μελιδόνι.
«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να υψώσει το ανάστημά του και να πάψει να τους φοβάται» αναφέρει βίντεο με το οποίο ανακοινώνει το «Μέτωπο Νίκης» η πρώην βουλευτής και προσθέτει:
«Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος».
….

*Άστραψε και βρόντηξε ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης για την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει στην πιλοτική λειτουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων στη Θράκη, κάτι που απέρριπταν συστηματικά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια. Η ανακοίνωση φωτιά των δασκάλων της Ξάνθης εστάλη στον υπουργό Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου και κάνει λόγο για ένοχη σιωπή όλων όσοι οραματίζονται και πρωτοστατούν στην ίδρυση δίγλωσσων νηπιαγωγείων.
….
*Ακόμη επισημαίνει πως κάποιοι αξιοποιούν και εκμεταλλεύονται το συγκεκριμένο πρόγραμμα προς την κατεύθυνση των δικών τους και των έξωθεν κατευθυνόμενων συμφερόντων . Είναι ενδεικτικό ότι οι δάσκαλοι της Ξάνθης μιλάνε για ομογενοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ενσωμάτωση των Πομάκων και Ρομά στους τουρκογενείς, αφού στις δηλώσεις τους (ο Ζεϊμπέκ και οι οπαδοί του) μιλάνε για σωστή πρωτοβουλία, όπου τα παιδιά, για να μαθαίνουν καλύτερα τα ελληνικά, πρέπει πρώτα να έχουν βοήθεια στην... τουρκική γλώσσα . Βεβαίως, όλα αυτά αποτελούν... ψιλά γράμματα για το υπουργείο Παιδείας, που προχωρεί ακάθεκτο στο πρόγραμμά του.
……

*Στις Ευρωεκλογές του 2019 θα συμμετάσχει το DiEM25, το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο γνωστός οικονομολόγος και πρώην Υπουργός Οικονομικών θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα σε αποψινή συνέντευξη Τύπου στο Τέατρο Ιτάλια στη Ρώμη με σκοπό να απαντηθούν τα εξής δύο ερωτήματα:
 «Το πρώτο ερώτημα είναι: «Τι πρέπει να γίνει;» Η απάντησή μας δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα υπό την μορφή της Λευκής Βίβλου του DiEM25 με τίτλο ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (EUROPEAN NEW DEAL). Το βράδυ του Σαββάτου στη Ρώμη, την παρουσιάζουμε επίσημα στο Teatro Italia. Είναι το αντίδοτο που προτείνει το DiEM25 στο δόγμα της ΤΙΝΑ (There Is No Alternative – Δεν Υπάρχει Εναλλακτική) το οποίο παραλύει και καταστρέφει την Ευρώπη.
Το δεύτερο ερώτημα είναι: «Πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα;» Πώς προτείνει το DiEM25 να θέσει την ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ στην κρίση κάθε ευρωπαίου πολίτη, από την Πορτογαλία μέχρι την Λετονία και από την Ιρλανδία μέχρι την Ελλάδα και, κατόπιν, να την επιβάλει σ’ ένα κατεστημένο που τελεί υπό μόνιμη άρνηση κάθε εναλλακτικής;».
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως η συμφωνία δεν θα αφορά μόνο τις χώρες εντός Ευρωζώνης, αλλά και τα υπόλοιπα κράτη της γηραιάς Ηπείρου.

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Αν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη, να σας ενημερώσω γιατί δόθηκε τόσο μεγάλη δημοσιότητα στην ανακοίνωση του Τσέπελη ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης στις εκλογές του 2019 και γι’ αυτό από τώρα «μαζεύει» υποψηφίους…
Οι επόμενες δημοτικές εκλογές λοιπόν, αν δεν προκύψουν πρόωρες εθνικές εκλογές και άλλη Κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κυρίου Σκουρλέτη, θα πάρουν παράταση και θα γίνουν όχι τον Μάιο αλλά τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2019! Αφού η Κυβέρνηση θέλει να επανέρθει στο προηγούμενο καθεστώς με 4ετή μάλιστα θητεία σε Δημάρχους και Περιφερειάρχες…
Αυτό σημαίνει λοιπόν ή ότι ο Τσέπελης «απειλώντας» ότι θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, περισσότερο θέλει να στείλει μηνύματα στον νυν Δήμαρχο Ξάνθης προκειμένου να πάρει μια θέση, ή απλά κάνει χαβαλέ για μετά 32-33 μήνες! Άλλη εξήγηση προσωπικά δεν βλέπω…

Η ΚΑΤΙΝΑ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »