Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Επιστολή Τσιρώνη για Βρουκέλλωση στη Σταυρούπολη....

 Άντε το φλόμπερ το θέλανε να κυνηγήσουν…πουλιά…Τα δυο πιστόλια και κυρίως το πιστόλι με τον σιγαστήρα και τις 30 σφαίρες, τι τα  ήθελαν ο ή οι δράστες; Διότι οι σιγαστήρες συνήθως χρειάζονται για να γίνεται μια «δουλειά»…χωρίς θόρυβο! Και από κοντά…
ΑΛΕΚΤΩΡ
….

*Ελεύθερος αφέθηκε χθες λίγο πριν της 11 το πρωϊ ο ιμάμης της Ηλιόπετρας, μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Ο ιμάμης είχε μεταφερθεί νωρίς το πρωί στην Εισαγγελία Ξάνθης, κατηγορούμενος για κατοχή οπλισμού που εντοπίστηκε στον μιναρέ, που βρίσκεται στον περίβολο του τζαμιού της περιοχής της Ηλιόπετρας.
….

*Μάλιστα εξερχόμενος των δικαστηρίων, λίγο πριν από τις 11, ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο σημείο, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ οι τελευταίοι τον χειροκρότησαν θερμά.
(πλήρες ρεπορτάζ στη σελίδα 5)
….
*Αίσθηση πάντως εξακολουθεί να προκαλεί στην Θράκη το ότι εξόριστος διευθυντής της Ζαμάν, της φιλοευρωπαϊκής εφημερίδας που έκλεισε ο Ερντογάν, αποκαλύπτει εντεινόμενη δραστηριότητα Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα. Υπαινίσσεται μάλιστα ότι ετοιμάζουν κάποια συνωμοσία. Ξεκαθαρίζει δε, ότι αυξάνεται και ο αριθμός των πρακτόρων της ΜΙΤ, που αλωνίζουν στη χώρα μας.
-Για να δούμε δηλαδή τελικά και αυτή η ιστορία με τα όπλα πως θα εξελιχθεί, καθώς ο Ιμάμης Ηλιόπετρας αρνήθηκε κάθε σχέση μαζί τους και υπαινίχτηκε ότι κάποιοι τα έβαλαν στον μιναρέ, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα.
……
*Επιστολή για την αντιμετώπιση της Βρουκέλλωσης στη Σταυρούπολη Ξάνθης απέστειλε στην Περιφέρεια και τις αρμόδιες υπηρεσίες, την οποία κοινοποιεί στους βουλευτές των Νομών Ξάνθης και Δράμας, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.
Αυτό που επισημαίνεται είναι ο προβληματισμός για την επάρκεια του προγράμματος αντιμετώπισης που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα και η προστασία του ζωικού κεφαλαίου αφού ήδη έχουν θανατωθεί 500 από τα 3.000.
(Σ.Σ. Φυσικά για το θέμα των εμβολιασμών…μπορεί να είναι υπέρ ο Υπουργός, αλλά και πάλι έκανε «μπάλα» το θέμα στους κτηνιάτρους! Οπότε… )
…..

*Την Κυριακή, στην Ξάνθη,  συνεδριάζει η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση εκλογής όλων των νέων  συντονιστικών οργάνων της Περιφέρειας. Το Περιφερειακό όργανο αποτελείται από τους βουλευτές, τους συντονιστές, τους αιρετούς και 2 από κάθε ΝΕ της Περιφέρειας.
Από το Γραφείο Τύπου
……..

*Η Ελληνική Εταιρεία του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) παραχωρεί τα Λουτρά στον δήμο Αβδήρων για 30 χρόνια.
Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα του δήμου έναντι ενός συμβολικού μισθώματος. Ο κ.Τσιτιρίδης διευκρίνισε ότι με την κατάληξη αυτή ο δήμος θα μπορεί να τα εντάξει σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ακόμα και σε συνεργεία με ιδιώτη επενδύτη που θα αξιοποιήσουν τουριστικά τα Λουτρά.
…..

*Ωστόσο επισήμανε ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης τόνισε ότι σε καλό δρόμο είναι και το ζήτημα της έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού για την ανέγερση των δυο Σχολείων του Μουσικού και του Ειδικού στο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην Διομήδεια. Το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Παιδείας όπου κατατέθηκε το αίτημα από τον δήμο Αβδήρων έχει αποστείλει τους όρους δόμησης και αναμένεται η έγκριση από το αρμόδιο φορέα και για το κάμπινγκ Μυρωδάτου, τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία σύνταξης της συμβολαιακής πράξης, που όμως αντιμετωπίζει μια σειρά από γραφειοκρατικά.
……

*Εγκρίθηκε και υπεγράφη από την Θερμοκήπια Θράκης (100% θυγατρική της Πλαστικά Θράκης) το σχέδιο σύμβασης συγχωνεύσεως δια απορροφήσεως της Έλαστρον Αγροτική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Με βάση το εγκριθέν σχέδιο σύμβασης συγχωνεύσεως, τα Διοικητικά Συμβούλια των συγχωνευόμενων εταιρειών αποφάσισαν όπως η συγχώνευση πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77α του κ.ν 2190/1920 καθώς και των άρθρων 1-5 του ν. 2166/1993, όπως ισχύουν σήμερα, ενώ ως ημερομηνία του ισολογισμού μετασχηματισμού ορίσθηκε η 31η Δεκεμβρίου 2016
Η ως άνω συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της λήψεως των κατά το νόμο οριζομένων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »