Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Ταινία γυρίζουν στη περιοχή του Νέστου


Ο εξαίρετος αντιπρόεδρος της ΣΕΚΕ κύριος Λεπίδας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του ΕΒΕ Ξάνθης για τα 70 χρόνια της εταιρείας, στα εγκαίνια της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης. Μάλιστα ο κύριος Λεπίδας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η πλακέτα θα κοσμεί τα γραφεία της Διοίκησης…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*H Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισκέφτηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 την Ξάνθη, όπου εγκαινίασε την 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ξάνθης. Νωρίτερα, η Υφυπουργός συναντήθηκε με τις Αρχές και τους τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.
….
*Η κα Κόλλια-Τσαρουχά επισκέφτηκε επίσης το 4ο Σώμα Στρατού και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά για το έργο του 4ου Σώματος, μίλησε με όλα τα ακριτικά φυλάκια και μετέφερε προς τα στελέχη το σεβασμό και τις ευχαριστίες του ελληνικού λαού. Μετά το πέρας των εγκαινίων της Έκθεσης, ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
….

*Στα παραλειπόμενα όμως των προχθεσινών εγκαινίων της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης.
Μεγάλος πολιτικός ηγέτης λοιπόν ο Κώστας Ζαγναφέρης. Τον προσκάλεσαν λοιπόν με ευγένεια και για τους τύπους να καθίσει στο τραπέζι της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στο γεύμα που παρέθεσε το Επιμελητήριο προς τιμή της κ.Κόλλια στον ΚΗΠΟ κι αυτός τι απάντησε…
-Εγώ δεν κάθομαι με….Υπουργούς! Τέτοια αγένεια; Τουλάχιστον ας είχε το τακτ να πει, με νυν υπουργούς.. Διότι με…πρώην όταν έρχονται στη Ξάνθη, παρακάθεται!
……
*Αντίθετα ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, Περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής της Ν.Δ. Χατζηγκενέ Ιρφάν που άκουσε την στιχομυθία, απάντησε με σεμνότητα…
-Για μένα είναι ξεχωριστή τιμή να κάθομαι με την κύρια Κόλλια. Και κάθισε δίπλα της, μεταφέροντάς της και πολλά αιτήματα της μειονότητας.
…….
*Συνοδευόμενος από τον φίλο του Γιώργο Γκούρτσα παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 5ης έκθεσης του ΕΒΕ ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης.
Το ωραίο της υπόθεσης;
-Οσοι τον συναντούσαν, τον ρωτούσαν που μπορούν να βρουν ένα…μπλουζάκι σαν αυτό που φορούσε στη συνέντευξη τύπου για το Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων…
(σ.σ. Ο καθένας στον πόνο του και στο χαβά του…)
…….
*Σκέπτεται να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Μανώλης Τσέπελης στις επόμενες εκλογές;
Όλα είναι πιθανά…και κανείς δεν του το αρνείται!
-Ωστόσο αν και εμφανίστηκε μαζί με τον Μιχάλη Πουσπουρίκα στα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης του ΕΒΕ Ξάνθης, κομμάτι δύσκολο το βλέπω να τον ακολουθήσει ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης .
…..

*Δημοσκοπήσεων η συνέχεια…Η ΝΔ εμφανίζεται λοιπόν να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse για την «Ελευθερία του Τύπου».
Αναλυτικότερα. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 32% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 19%.
Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων είναι:
ΣΥΡΙΖΑ: 19%
ΝΔ: 32%
Χρυσή Αυγή: 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
Το Ποτάμι: 2%
ΑΝΕΛ: 2%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,5%
Λαϊκή Ενότητα: 1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 7%.
....
*Μαθαίνω οτι κινηματογραφική ταινία  γυρίζουν αυτές τις μέρες στην περιοχή του Νέστου. Στο team της ταινίας συμπεριλαμβάνονται περίπου 33 ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί κλπ ενώ τα γυρίσματα θα διαρκέσουν τουλάχιστον έναν μήνα. Η ταινία χρηματοδοτείται και απο την ΕΡΤ αλλά και απο το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου του Κέντρου Πολιτισμού. Το συνεργείο φιλοξενείται στο ξενοδοχείο του Γιάννη Ιερόπουλου. Λεπτομέρειες σύντομα...
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »