Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Λεύκιππο Ξάνθης που παίζει στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την Ελευθερούπολη!

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, διενεργήθηκε η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του νεοσύστατου σωματείου μας στον φιλόξενο χώρο του Motel Natasa, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες αρχαιρεσίες του Λεύκιππου   Ξάνθης,   για   την   ανάδειξη   του   Διοικητικού   συμβουλίου   και   της   Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
Με αλφαβητική σειρά εκλέγονται οι παρακάτω :
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Τακτικά Μέλη
1.Αχμέτ – Κεχαγιά Ιχσάν
2.Βλαχόπουλος Ιωάννης
3.Γκουρνέλης Παύλος
4.Ζάρας Αναστάσιος
5.Λύρατζης Πασχάλης
6.Ξανθόπουλος Θωμάς
7.Σαββίδης Ματθαίος
8.Σοφίας Χρήστος
9.Τσίλογλου Πέτρος
Αναπληρωματικά Μέλη
1.Ανδρεάδης Ιωάννης
2.Μπεκήρογλου Σουχά
3.Ταχτσίδης Λάζαρος
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη
Ζακόπουλος Χαρίλαος
Ρούμουγλου Αναστάσιος
Τσίτσκαρη Ευστρατία
Αναπληρωματικό Μέλος
Αποστολίδης Απόστολος
Προσεχώς η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας.
 Από το γραφείο Τύπου  
του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης


Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΨΑΛΤΟΥ, ΝΙΚΗΣΕ 57-68  ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ
 
Πανάξια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τον Λεύκιππο Ξάνθης που κατόρθωσε χωρίς τον σούπερ σταρ που διαθέτει, τον Μίλαν Ψάλτου (σ.σ. αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας την τελευταία στιγμή), να κερδίσει στον ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο στα Ποταμούδια το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και να περιμένει πλέον την ομάδα της Ελευθερούπολη.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η ομάδα του Λεύκιππου ήταν μπροστά σε όλα τα δεκάλεπτα με σούπερ ηγέτη τον Κουμπάνη ενώ όταν κάποια ομάδα η ομάδα του Σιδηροκάστρου ισοφάρισε στο 33\ σε 33-33 ξέσπασε με εντυπωσιακή ψυχραιμία ανεβάζοντας την απόδοσή της γράφοντας το άνετο 57-68
Το παιχνίδι του Λεύκιππου παρακολούθησαν και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος με τον κουμπάρο του Παναγιώτη Σταυρακάρα.
Επίσης ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με τον Λεύκιππο Ξάνθης ήταν και τρεις παίκτες της Ασπίδας, οι οποίοι νωρίτερα το πρωί είχαν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πολύγυρο στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στεφανίδης, ο Τόλης Κουτσογιάννης και ο Ιάσωνας Πετς παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παικτών του Λεύκιππου, με τον Τόλη Κουτσογιάννη να είχε ίσως μεγαλύτερη αγωνία, καθώς ο αδερφός του Χρήστος, αγωνίζεται με τον Λεύκιππο και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους της νεοσύστατης ομάδας πετυχαίνοντας 12 πόντους.
Κορυφαίοι για τον Λεύκιππο οι Κουμπάνης, Κουτσογιάννης και Οικονόμου χωρίς να υστερήσει ωστόσο κανείς. Προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του σούπερ Μίλαν Ψάλτου και τα κατάφεραν. Απο το Ρούπελ ξεχώρισε ο Δαλαγκόζης και ο Δαμιανάκος
 Δεκάλεπτα : 10-17, 19-30(ημίχρονο), 31-43, 57-68(τελικό αποτέλεσμα).
Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Ιωαννίδης): Ντούντος 2, Γρεασίδης, Δαλαγκόζης 22 (2), Τοπολίγκας 4, Μάντζιος 6 , Στάσας 7 (1), Δαμιανάκος 11 (2), Βεντούζης, Παρίσης 4.
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Π. Παπαδόπουλος – Ν. Μουρβάκης): Κουμπάνης 19(1), Ρούμογλου 2, Ανθής 2, Μαυροματίδης 3(1), Τσίλογλου, Κάλφας 2, Χρήστος Κουτσογιάννης 12 (3), Σταμπουλής 4(1), Οικονόμου 12(1), Κούτρας 6, Λαγογιάννης 6.
ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η Ελευθερούπολη αντίπαλος του Λεύκιππου στον τελικό του Κυπέλλου, νίκησε 56-85 τον ΑΡΙΩΝΑ Ξάνθης.
Παιχνίδι για έναν ρόλο το απόγευμα του Σαββάτου στα Ποταμίδια Καβάλας όπου ο Αρίων Ξάνθης, ηττήθηκε από την ισχυρή ομάδα της Ελευθερούπολης και αποκλείστηκε από τον τελικό.
Από την έναρξη του παιχνιδιού η Ελευθερούπολη, έδειξε την ξεκάθαρη ανωτερότητα της, και μόλις από το πρώτο δεκάλεπτο είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας, αφού αυτό τελείωσε με το σκορ στο 18-25.
Η διαφορά ανέβηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο ενώ στο γ’ δεκάλεπτο ήταν ήδη στους 31 πόντους.
Αναλυτικότερα:
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-2, 25-53, 37-68 και τελικό αποτέλεσμα 56-85

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »