Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Τα νέα Δ.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού και την Κοινωνική Πρόνοια

 Ούτε …«ξένο» σώμα να θεωρούσαν την παράταξη Καμαρίδη δεν θα λειτουργούσαν με τον τρόπο αυτό, οι υπόλοιπες παρατάξεις που συνέθεταν μέχρι σήμερα τους Fantastic Four . Μόνο ο Δημήτρης Μπένης παρέμεινε σταθερός στις θέσεις του, ψηφίζοντας τον Ιπποκράτη Καμαρίδη. Οι υπόλοιποι έπεσαν μονοκούκι στον Ανταμπούφη για το Κέντρο Πολιτισμού! Και στον Βασιλούδη φυσικά...
ΑΛΕΚΤΩΡ
…..
*Με πολλές εκπλήξεις από συμπολίτευση και αντιπολίτευση καταρτίστηκαν τα νέα διοικητικά συμβούλια στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και στο κέντρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου.
Ιδού αναλυτικά όλα τα Δ.Σ και τα μέλη:
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Πασχάλης Λύρατζης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δέσποινα Παρτσαλίδου
ΜΕΛΗ:
1.Γιαννώτα Δώρα,
2.Αλέξανδρος Κυριακίδης,
3.Κίρατζη Ερκάν,
4.Σεργκελίδης Κρυωνάς,
5.Σάκης Χατζηαντωνίου,
6.Μαίρη Τσιακίρογλου,
7.Ελισάβετ Παυλίδου (δασκάλα),
8.Ανέστης Χατζόπουλος,
9.Ηλίας Βασιλούδης,
10.Νίκος Ανταμπούφης και
11.Δημήτρης Μπένης.
…..
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τάσος Θεοδωρίδης
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Λομβαρδέας
ΜΕΛΗ:
1.Χατζηευφραιμίδης Ιoρδάνης
2.Γιαννώτα Δώρα
3.Γκιρτζίκη Αλεξία
4.Φραγκουλάνης Νίκος
5.Γάντζος Πάτροκλος
6.Βασιλειάδου Ε.
7.Χρηστίδου Βασιλική
8.Μυλωνάς Γιώργος
9.Τσαρεκτσή Τζενάν
….

*Κατά πλειοψηφία και έντονες αντεγκλήσεις, εγκρίθηκε το πρωτόκολλο παραλαβής υλικών της με αριθμ.πρωτ.13580/18-4-2016 σύμβασης σχετικά με την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη)
Αντίθετα αναβλήθηκε το 20ο θέμα που αφορούσε την απ’ ευθείας αγορά ακινήτου μετά εξοπλισμού επί της Σάρδεων 12
….
*Ποιο αναλυτικά: Το θέμα της έγκρισης του πρωτοκόλλου παραλαβής υλικών της σύμβασης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Ξάνθης» κυριάρχησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με σοβαρές κατηγορίες από την αντιπολίτευση για την συμμόρφωση των μηχανημάτων με τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται.
Η συνεδρίαση ήταν πολύωρη και με πολλές εντάσεις. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για την παραλαβή ενώ ο αρμόδιος υπάλληλος ανέφερε ότι όλα όσα παραλήφθηκαν πληρούν τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ.
….

*Τελικά ο Δήμαρχος Ξάνθης είπε ότι προέχει να λειτουργήσουν οι παιδικές χαρές που είναι κλειστές εδώ και δυο χρόνια και ο θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία
(σ.σ. Υπό των φόβο των Ιουδαίων πάντως και γνωρίζοντας ότι θα έχει αρκετές απουσίες, ο Δήμαρχος Ξάνθης είχε επιστρατεύσει όλο το συνδυασμό του, ενώ είχε και την ψήφο του Σωτήρη Τσιακίρογλου καταλυτική σε κάποια θέματα..)
….
*Πολλοί αναρωτιούνται πως πήρε τρεις ψήφους ο Γιώργος Κολλάρος για το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού…
Φημολογείται λοιπόν ότι πλην της δικής του, είχε και τις δυο ψήφους της παράταξης Τσιακίρογλου
…..
*Ανεξαρτοποιήθηκε όπως αναμένονταν χθες το μεσημέρι ο Περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Αναγέννησης Μουμίν Οντέρ επειδή ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος δεν παρέτεινε την θητεία και αντιμισθία του όλη την 5ετία, ορίζοντας στη θέση του τον Περιφερειακό σύμβουλο Αχμέτ Ιμπράμ.
Στην επιστολή του προς το Προεδρείο του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ ο κύριος Μουμίν Οντέρ αναφέρει τα παρακάτω:
Με την παρούσα δήλωση σας γνωστοποιώ ότι κατά εφαρμογή του άρθρου 168 & 8 του Ν.3852/2010, ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» με την οποία έχω εκλεγεί. Παραμένω και θα ασκώ τα καθήκοντα μου ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Ροδόπης.
Κομοτηνή, 28-03-2017
Μουμίν Οντέρ
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ροδόπης

*Από την πλευρά του με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αντ. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος αναφορικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού συμβούλου κ. Οντέρ Μουμίν από την παράταξη«Περιφερειακή Αναγέννηση», ανέφερε τα παρακάτω:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Οντέρ Μουμίν για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως περιφερειακού συμβούλου της παράταξής μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», ως θεματικού αντιπεριφερειάρχη και ως μέλους των επιτροπών που συμμετείχε. Του ευχόμαστε καλή τύχη».
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »