Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ


Οι φοιτητές κατέβασαν το πανό για τον Πρύτανη ή η Σύγκλητος; Αναφέρομαι για την φοιτητική παράταξη που ανήκει στο bloco και πριν τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του κ.Καραμπίνη. Αίνιγμα τελικά το πανό…


*Οι δράσεις του νέου Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά είναι πραγματικά αξιέπαινες και οφείλουμε να τις προβάλουμε από τη στήλη.
Οι συνεχείς δράσεις άλλωστε του Δ’ Σώματος Στρατού, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού, αναγνωρίζονται έμπρακτα από την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιοχές όπου ζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
….
*Παρακάτω παραθέτω ευχαριστήρια επιστολή του 15 κ 20 Δημοτικού σχολείου Δροσερού, από την οποία για λόγους προσωπικών δεδομένων έχει καλυφθεί η ταυτότητα των συντακτών. Το Σ.Στρατού τους ευχαριστεί Δημόσια για αυτή την αναγνώριση και δεσμεύεται για την συνέχιση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία της ακριτικής Θράκης, όπου και όποτε ζητηθεί.      
……..

*Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει τα παρακάτω: :
Με την επιστολή μας θέλουμε να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κοινωνική προσφορά σας στους μαθητές των σχολείων μας. Ανεκτίμητη προσφορά με δεδομένο τις ιδιαιτερότητες των δύο σχολείων 15ου και 20ου μια και βρίσκονται στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης.
Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για το άμεσο ενδιαφέρον σας και την παρουσία των οδοντιάτρων στον οικισμό, προκειμένου να εξετάσουν το σύνολο των μαθητών μας. Η προσφορά τους ήταν πραγματική πολύτιμη και αναγκαία τόσο για την υγεία των ΡΟΜΑ μαθητών μας όσο και τη συνολική λειτουργία των σχολείων μας.
Πολύτιμη είναι η βοήθεια που μας παρέχετε για τις μετακινήσεις των μαθητών μας μια που φιλοσοφία των σχολείων μας είναι δράσεις εκτός οικισμού και όσμωση των παιδιών μας με τον υπόλοιπο μαθητικό πληθυσμό.
Κλείνοντας, ευελπιστούμε στην συνέχεια και στην αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας προς όφελος των μαθητών των Σχολείων μας.
……
*Κι ένα τελευταίο. Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 από 10:00Ω έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Χειρουργό, Ορθοπεδικό και Ωτορινολαρυγγολόγο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
………

*Ομόφωνα αθώους και μάλιστα με ψήφους 7-0, οι τρεις εκ των οποίων ήταν δικαστές και οι 4 πολίτες, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας τους δυο άντρες, ηλικίας 35 και 29 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο τον Φεβρουάριο του 2015 βίασαν μια 21χρονη φοιτήτρια από την Ξάνθη.
Απαλλακτική των κατηγοριών για τους δυο άντρες ήταν και η πρόταση του εισαγγελέως της έδρας με τον οποίο ξεκίνησε η χθεσινή συνεδρίαση του δικαστηρίου. Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της νεαρής κοπέλας και εξέδωσε αθωωτική απόφαση.
…….
*Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου 2015 οι δυο άντρες εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και την οδήγησαν στο σπίτι του 35χρονου, όπου την προέτρεψαν σε χρήση κάνναβης και στη συνέχεια την εξανάγκασαν σε ερωτική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Ωστόσο στην πρότασή της η Εισαγγελέας τόνισε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση, δεν φάνηκαν ίχνη βιασμού.
Φυσικά οι συγγενείς των δυο κατηγορουμένων και οι φίλοι τους, ξέσπασαν σε λυγμούς και χαρά μετά την πανηγυρική αθώωσή τους.
………

*Χαμός χθες στο fb για τις απόψεις επωνύμων για την μειονότητα της Δυτ. Θράκης και τις εξάρσεις του ισλαμικού φανατισμού σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.
Απολαύστε τους διαλόγους που επέλεξα ως τους πλέον ενδιαφέροντες για τη στήλη:
Μιχάλης Αμοιρίδης:
Η μειονότητα στη Θράκη όχι μόνο δεν παρουσιάζει εξάρσεις ισλαμικού φανατισμού, αλλά έχει και υψηλή Ελληνική πατριωτική συνείδηση μεγαλύτερη από όσο νομίζουν κάποιοι. Αυτό που καταφέραμε ως κοινωνία, παρά τις εξωχώριες προσπάθειες παρέμβασης και τη διαχρονική απουσία - αδράνεια του κράτους, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να το διαταράξει!
………..
Nilqioun Toursen Oglou Συγχαρητήρια Μιχάλη για ακόμη μια φορά που αναγνωρίζεις τον αγώνα μας για την Ελλάδα! εξάλλου και για το λόγο αυτό έχεις τόσους πολλούς υποστηρικτές ανάμεσα στους Μουσουλμανους!! (Μόνο μια θερμή παράκληση, σταματήστε να μας υποτιμάται με την λέξη Μειονότητα..)
…….
ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΟΚΑΣ Συμφωνώ απολύτως Μιχάλη με την τοποθέτησή σου , όπως επίσης συμφωνώ με την Nilgioun Toursen Oglou , για τον αδόκιμο όρο Μειονότητα...μιας και οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας δεν "μειονεκτούν " σε τιποτα έναντι ημών...
-Και σχόλιο από τη στήλη, ουδέν…

ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Μία ακόμη απίστευτη διαδικτυακή απάτη συνέβη εις βάρος των χρηστών του Facebooκ, με υποτειθέμενο δώρο 2.500 ευρώ  από την αεροπορική εταιρεία Aegean.
Όλα ξεκίνησαν όταν σε έναν ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα Aegean Travels, κάποιοι επιτήδιοι προσπάθησαν να «πουλήσουν» έναν διαγωνισμό, που δήθεν διεξήγαγε η εταιρεία, με έπαθλο μία κάρτα δώρου αξίας 2.500 ευρώ.
Ωστόσο, αυτό έγινε σύντομα αντιληπτό από την εταιρεία η οποία στην επίσημη ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο facebook, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε διεξήγαγε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό.
Ο ψεύτικος λογαριασμός μάλιστα, μόλις πριν από λίγο απενεργοποιήθηκε. Ωστόσο, ήδη 4.181 χρήστες έχουν κάνει like στη σελίδα και 4.210 ακολουθούν το συγκεκριμένο λογαριασμό.
Η ΚΑΤΙΝΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »