Τρίτη, Απριλίου 04, 2017

ΞΑΝΘΗ: Μόνο ΝΙΚΗ την Τετάρτη 5/4 με Παναιτωλικό

Με απογευματινές ασκήσεις την Δευτέρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα προετοιμάζεται για το πρότελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε το πρώτο μέρος ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την προπόνηση έδειξε DVD στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας τις επισημάνσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια.
Ο Καρίμ Σολτάνι που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες" υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε ότι είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημα στον δικέφαλο.
Ο Δήμος Μπαξεβανίδης έφτασε σε "απαγορευμένο αριθμό καρτών και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό (27η) και με την Βέροια (30ή αγωνιστική) ενώ και ο Χρήστος Λισγάρας που αποβλήθηκε δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων) με βοηθούς τους κ.κ. Κοντίζας Ιωάννης (ΕΠΣ Πειραιά) - Χούσκογλου Αϊχάν (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σέζος Αθανάσιος της ΕΠΣ Κιλκίς.

Εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Η Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, την Τετάρτη 05/04/2017 και ώρα 15.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής :

Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:

1) τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 15 €
  • παιδικό εισιτήριο 7 €
2) τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 15€
  • παιδικό εισιτήριο 7 €
Α) Μέσω internet ( Viva.gr )
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής :
  • Από Τετάρτη 29/03, έως και Παρασκευή 31/03,        από τις 10.00 έως 17.00
  • Δευτέρα 03/04 και Τρίτη 04/04,                               από τις 10.00 έως 17.00
  • Τετάρτη 05/04                                                       από τις 10.00 έως 13.00
  • Από τις 13.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδο
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »