Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης: Καταδικάζουμε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις από ασυνείδητους, που σκορπούν τον θάνατο στους τετράποδους φίλους μας

Κυνηγός βρήκε φόλα στην αγροτική περιοχή Μέλισσας – Μαγγάνων και δεξιά προς Δέκαρχο
  Συνεχίζουν δυστυχώς να ρίχνουν φόλες κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας, χωρίς κανέναν οίκτο για τα τετράποδα αφού πολλές φορές την «πατάνε» και αδέσποτα που δεν έχουν ιδιοκτήτη…
Το σχόλιο της «Α»; Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι και προβαίνουν σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες, αδιαφορώντας και για τις συνέπειες του Νόμου. Δυστυχώς….
ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!
Αυτήν την φορά μάλιστα κυνηγός βρήκε φόλα στην αγροτική περιοχή Μέλισσας – Μαγγάνων και δεξιά προς Δέκαρχο, και αφού τράβηξε κάποιες φωτογραφίες του «ευρήματος» του, έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, επικοινώνησε αμέσως με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης.
Με σκληρή ανακοίνωση του για το συμβάν ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης εκφράζει την αγανάκτηση του αλλά και την οργή των μελών για τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο με τις φόλες στην περιοχή μας με αποτέλεσμα αρκετά κυνηγόσκυλα και όχι μόνο να έχουν βρει τον θάνατο.
Αναλυτικά:
«Από συνάδελφο κυνηγό τραβήχτηκαν οι παραπάνω φωτογραφίες φόλας στην αγροτική περιοχή Μέλισσας – Μαγγάνων και δεξιά προς Δέκαρχο.
Πρόκειται για κιμά με πολύ άσχημη μυρωδιά, κίτρινο χρώμα σε ορισμένα σημεία  και τυλιγμένο σε χαρτί.
Καταδικάζουμε για ακόμη μία φορά τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις από ασυνείδητους, που σκορπούν τον θάνατο στους τετράποδους φίλους μας.
Εφιστούμε την προσοχή σας και σας συμβουλεύουμε να έχετε οπωσδήποτε  μαζί σας τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα για τις πρώτες βοήθειες.
Το φαινόμενο με τις φόλες στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα αρκετά κυνηγόσκυλα και όχι μόνο να έχουν βρει τον θάνατο.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης εκπροσωπώντας τα μέλη του, που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτοχοι σκύλων, εκφράζοντας την αγανάκτηση και την οργή των μελών, είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε στην καταπολέμηση του φαινομένου.
ΤΟ   Δ/Σ»
- Η «Α» απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους να επιληφθούν του θέματος , να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να σταματήσει τώρα η εξόντωση των ζώων.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »