Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Τα "Τουρκικά Νέα", ξεδόντιασαν τον Μεχμέτ Ουστά

«Μπάχαλο» γίνεται με τους μειονοτικούς Περιφερειακούς συμβούλους. Ανεξαρτητοποιείται ο Μουμίν  Οντέρ από την παράταξη Μέτιου, μας προκύπτει «Γκρίζος Λύκος» ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά και το ερώτημα είναι…..Στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, ποια περιφερειακή παράταξη θα στηρίξει το Τουρκικό Προξενείο; Ή είναι ακόμη πολύ νωρίς;
ΑΛΕΚΤΩΡ
……
*«Ξεδοντιάζουν» άγρια τα «Τουρκικά Νέα» τον Μεχμέτ Ουστά, προς λύπη φαντάζομαι της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ αλλά και του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτη Καραλίδη.
Διαβάστε λοιπόν τι αποκάλυψαν χθες:
«Πριν από μερικές μέρες δημοσιεύσαμε την παραπάνω φωτογραφία. Σε αυτήν βλέπουμε λοιπόν στα αριστερά τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος ευρισκόμενος σε μια ομήγυρη φίλων του κάνει το σήμα των φασισταριών της Τουρκίας και δολοφόνων του Ισαάκ, δηλαδή της οργάνωσης των Γκριζων Λύκων.»
* Και συνεχίζει: «Τις επόμενες μέρες μετά το δημοσίευμα είδαμε την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σχετικά με το θέμα αυτό, ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν πως  ‘Σε επικοινωνία μας με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σε κοινωνική συνάθροιση και ότι οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα για να ειρωνευτούν ότι ακριβώς εκπροσωπούν οι γκρίζοι λύκοι. Κοινώς ότι διαψεύδει και αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί τους. Κατόπιν τούτου αναμένουμε και την δημόσια τοποθέτηση του επί των συγκεκριμενών στοιχείων"
….
*Και καταλήγουν τα «Τουρκικά Νέα»:
«Εμείς από την πλευρά μας επειδή φυσικά και δεν πιστεύουμε αυτά τα περί ‘ειρωνίας’  μπήκαμε απλά στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο κ. Χουσείν Μεχμέτ Ουστά. Από εκεί λοιπόν σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμη αναρτήσεις του και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».

*Στην παραπάνω ανάρτηση πριν από μερικούς μήνες ο κ. Ουστά αναπαράγει ρητό του ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων και ιστορικού ηγέτη του φασιστικού MHP Αλπαρσλάν Τουρκές.

*Στην παραπάνω ανάρτηση του κ. Ουστά υπάρχει το ρητό 'Να μην μας διδάσκουν εμάς δικαιοσύνη. Στους προδότες δεν υπάρχει ευσπλαχνία' και δείχνει ΛΥΚΟΥΣ….
……

*Στην παραπάνω ανάρτηση του ο κ. Ουστά εικονίζεται με τον νυν ηγέτη του ΜΗΡ και αρχιφασισταριό Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Και μάλιστα από πάνω γράφει ¨Αναμνήσεις για τις οποίες είμαι περήφανος¨.
….
*Αν μετά από αυτά υπάρχουν κάποιοι που αμφιβάλλουν για τα πολιτικά του φρονήματα…ΠΑΣΟ! Αν θέλετε κύριοι μπορείτε να βαφτίζετε το κρέας ως ψάρι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα των λύκων που σας περιβάλλουν, καταλήγουν τα «Τουρκικά Νέα».
Μετά από όλα αυτά, ειλικρινά περιμένω πως και πως τις αντιδράσεις τόσο του γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη, όσο και του συντρόφου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Καραλίδη…
….

*Ανακοίνωσή εξέδωσαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ για τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου με ευθείες βολές κατά Ερντογάν…
Αυτούσια η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα παρακάτω:
«Tα Όπλα τα οποία βρέθηκαν στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και επιδέχεται ερμηνείες που όλες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πολιτική της Τουρκίας, γενικότερα αλλά και ειδικότερα για την Θράκη όπου υπάρχει μειονότητα μουσουλμάνων, είναι η δημιουργία κλίματος πόλωσης, αστάθειας και φόβου.
Είναι υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε την κοινωνική ενότητα στην περιοχή περιορίζοντας τις τοπικές και να δημιουργήσουμε κλίμα ασφάλειας στους πολίτες Χριστιανούς και Μουσουλμάνους οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να συνεχίσουν να ζουν ειρηνικά μαζί με τις οικογένειες τους στην πατρίδα τους, την Ελλάδα.
Η αμφιλεγόμενη δράση του προξενείου το οποίο αδιαφορεί για το νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο και αυθαιρέτως δρα σαν να είναι «κράτος εν κράτη» στην καθημερινή ζωή των κατοίκων με την δικαιολογία ότι προστατεύει την ακεραιότητα, της πολιτιστικής παράδοσης και των εθίμων της Μουσουλμανικής μειονότητας ακυρώνει την συνθήκη της Λωζάννης και εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας και όχι της Θρακιώτικης κοινωνίας.
Οφείλουν να καταλάβουν οι πάντες ότι στη Θράκη, στην Ελλάδα, υπάρχει θρησκευτική μειονότητα, η μουσουλμανική και όχι εθνική μειονότητα. Αυτό στηρίζεται στη Συνθήκη της Λωζάννης και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »