Τρίτη, Απριλίου 04, 2017

ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!

Σύμφωνα με καταγγελία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, ενώ διαφωνεί η Χρύσα Ούτση των ΑΝΕΛ
Μεγάλη αδικία σε βάρος του Λυκείου Σταυρούπολης αφού χωρίς καν να σκεφθούν οι αρμόδιοι ότι πρόκειται για μια ακριτική περιοχή, προχώρησαν στη συρρίκνωσή του, καταργώντας τον Διευθυντή επειδή οι μαθητές είναι λίγοι.
Σύμφωνα με καταγγελία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Νομού Ξάνθης, «Με την με Αρ. Πρωτ. 26735/Δ2 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποφασίστηκε η μετατροπή, από το σχολικό έτος 2017-2018, του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, σε Λυκειακές Τάξεις προσαρτημένες στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Σταυρούπολης Ξάνθης, οδηγώντας στην ουσιαστική υποβάθμιση της εκπαίδευσης αλλά και στην συνολική υποβάθμιση της περιοχής.
Από την απόφαση μεταξύ άλλων, προκαλείται κατάργηση της λειτουργίας του σχολείου ως εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ δημιουργείται κίνδυνος μη λειτουργίας του συνόλου των κατευθύνσεων.
Καλούμε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και την ΕΛΜΕ Ξάνθης, να ενημερώσουν τους πολίτες για τις συνέπειες της παραπάνω απόφασης, καθώς μέχρι τώρα παρέλειψαν να πράξουν τούτο, ενώ εκφράζουμε την πλήρη απογοήτευση μας για την παντελή έλλειψη προάσπισης των συμφερόντων του Νομού Ξάνθης από τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                                   Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος                      Πατεράκης Μιχαήλ

Αντίθετα πάντως με τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, κατά την υπεύθυνη των ΑΝΕΛ στην Περιφέρεια, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!!!
-Τα παιδιά είναι λίγα και το ίδιο συνέβη και στον Κεχρόκαμπο…μας είπε χαρακτηριστικά!
Η δική μας άποψη είναι διαφορετική κυρία Ούτση. Υποβαθμίζεται σοβαρά η Σταυρούπολη χωρίς Λύκειο και σύ ειδικά ως Σταυρούπολη, έπρεπε να στηλιτεύεις την απόφαση του κυρίου Κεραμάρη…
Ακριτικές περιοχές σαν την Σταυρούπολη θα πρέπει να τονωθούν κι όχι να υποβαθμιστούν εκπαιδευτικά.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »