Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Νέο προβάδισμα Ν.Δ. σε δημοσκόπηση των "ΠΑΡΑπολιτικών"....

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με τις νέες λίστες υποψηφίων που έδωσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί ως υποψήφιο βουλευτή για το Νομό Ξάνθης τον…Κώστα Χαλιορή, των Πλαστικών Θράκης, γιο του Αείμνηστου Σταύρου Χαλιορή; ΑΛΕΚΤΩΡ
…….

*Προβάδισμα 14,8% της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,8% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει προβάδισμα 10,6% συγκεντρώνοντας το 26,3% έναντι 15,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,9%, το Ποτάμι με 1,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1% και «Άλλο κόμμα» με 1,8%.
……
*Είναι φανερό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν γίνονταν την Κυριακή εκλογές, θα ήταν ο νέος Πρωθυπουργός…
Με τη Νέα Δημοκρατία να κέρδιζε ακόμη και την αυτοδυναμία, ωστόσο ο κόσμος περισσότερο καταψηφίζει, παρά ψηφίζει έναν νέο Πρωθυπουργό που τον εμπνέει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα ή να δώσει όραμα στον λαό…
…..

*Συνεχίζεται η έντονη κινητικότητα του κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία…
Έτσι σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, θα επισκεφτεί την Ξάνθη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.
Στις 11:30 θα επισκεφτεί το τοπικό κατάστημα του ΟΑΕΔ Ξάνθης.
Στις 12:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
 Στις 19:00  θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Ο κ.Νεφελούδης θα δώσει απαντήσεις στους δικαιούχους του π. ΟΕΚ:
•           Σχετικά με την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων
•           τις ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές των δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας στους οικισμούς του τ.ΟΕΚ
•           ποιες ρυθμίσεις γίνονται και ποιος είναι ο σκοπός τους.
Από το Γραφείο Τύπου
……

*Νέο πρόεδρο απέκτησε το ΤΕΕ Θράκης την Πέμπτη 4 Μαΐου, με τον κ. Δημήτρη Λουρίκα, πολιτικό μηχανικό από τη Ροδόπη, να εκλέγεται επικεφαλής του Περιφερειακού Τμήματος.
Οι διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου διήρκησαν πολλούς μήνες, μιας και τα μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης είχαν εκλεγεί από το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους.
…..
*Τελικά την Πέμπτη 4 Μαΐου συνεχίστηκε η διακοπείσα συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας, που αποτελείται από 52 μέλη, η οποία, έχοντας εκλέξει πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, εξέλεξε τελικά γενικό γραμματέα και προχώρησε στην εκλογή των μελών της 9μελούς διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Θράκης, που αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και 9 μέλη.
Έτσι εκλέχτηκε Πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Λουρίκας, Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Ασημίδης από την Ξάνθη και Γενικός Γραμματέας ο κ. Αδαμάντιος Παπαδόπουλος από τον Έβρο.
Μέλη της διοικούσαν είναι οι Πολυζώης Παρασκευόπουλος, Μιχαήλ Κούγκουλος, Γεώργιος Παπαδήμος, Τριαντάφυλλος Σφυρής, Αργύρης Πλέσιας και Κωνσταντίνος Βαβάτσικος.

*Το σχόλιο της στήλης. Ποιος ήταν υπεύθυνος για όλο αυτό το «νταβαντούρι» και την καθυστέρηση;
Οι κακές γλώσσες λοιπόν αναφέρουν το όνομα και πάλι του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο οποίος λέει ήθελε να προωθήσει για νέο Πρόεδρο τον «κολλητό» του Παντελή Σοφιανό, Τομεάρχη της Ν.Δ. στον Έβρο, κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε….
Με αποτέλεσμα να εκλεγεί Πρόεδρος ο Δημήτρης Λουρίκας!
….

*Με ηρεμία, ενότητα και ομόνοια αλλά και με μικρότερη προσέλευση σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Μαΐου οι εκλογές του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης.
Τα αποτελέσματα των εκλογών
Σύνολο εγγεγραμμένων μελών 1649
Ψήφισαν 401
Έγκυρα 399
Άκυρα – λευκά 2
Έλαβαν τους παρακάτω ψήφους και εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο οι παρακάτω :
Σερραίος Λοΐζος του Ευστρατίου    298
Τσιλιγγίρης Γεώργιος του Αποστόλου 246
Χόχολης Χαράλαμπος του Παναγιώτη 210
Βλαχόπουλος Σταύρος του Κωνσταντίνου 201
Κιολεϊδης Απόστολος του Χαραλάμπους 196
Σκλαβιάδης Γεώργιος του Λέανδρου 180
Καρά Οσμάν Σινάν του Χασάν 163
Χρυσοστομίδης Μιχαήλ του Θεοδώρου 149
Αναπληρωματικοί :
Γκιαουράκης Χρήστος του Γεωργίου 143
Αλεξούδης Βασίλειος του Γεωργίου 60
Έλαβαν τους παρακάτω ψήφους και εκλέγονται στην Ελεγκτική Επιτροπή οι παρακάτω :
Αρβανίτης Σταύρος του Χρήστου 206
Χατζή Καρά Αμέτ Χασάν του  Χουσεΐν    117
…..
*Και μια αποκλειστικότητα. Σήμερα στις 19.30 θα συγκληθεί από τον πλειοψηφούντα Λοίζο Σερραίο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την συγκρότηση σε σώμα και την κατανομή αξιωμάτων.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »