Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

Σύλληψη Έλληνα για κατασκοπεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων-Αφέθηκε ελεύθερος!

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Αλβανία, όπου οι Αρχές συνέλαβαν έναν Έλληνα τον οποίο κατηγορούν για κατασκοπεία, όπως μεταδίδει το κανάλι του ΑΝΤ1.
Πρόκειται για έναν 52χρονο, κάτοικο Ελλάδας, ο οποίος ονομάζεται Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, αναφέρει ο ΑΝΤ1 στην ιστοσελίδα του και προσθέτει:
Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράνων γιατί μαζί του είχε εξοπλισμό ο οποίος θεωρείται ότι χρησιμοποιείται για κατασκοπεία.
Ο 52χρονος είναι εργολάβος οικοδομών και ήδη έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία.
Η αλβανική τηλεόραση δημοσιεύει πλάνα με κατασκοπευτικό εξοπλισμό, ο οποίος όμως δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε έναν Ισραηλινό, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα με την κατηγορία της κατασκοπείας.
Πρόκειται για μία πολύ περίεργη ιστορία και ήδη έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.
Ωστόσο αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός Έλληνα που συνελήφθη στην Αλβανία, με την κατηγορία της κατασκοπίας, καθώς αφέθηκε ελεύθερος. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »