Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Ο Δήμαρχος "καρατόμησε" και τον Νίκο Νικολόπουλο!

Μουσικό Σχολείο Ξάνθης: Όσο ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλου τους κάνει όλα τα χατίρια, τόσο περισσότερη χλεύη εισπράττει…Η χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου  Ξάνθης λίαν επιεικώς ήταν απαράδεκτη!
……..

*Αποκλειστικό. Τέλος ο κύριος Νίκος Νικολόπουλος από χθες, από την Υπηρεσία ΔΟΜΗΣΗΣ του Δήμου Ξάνθης, με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.
Ιδού τι αναφέρει η απόφαση:
Α Π Ο Φ Α Σ Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ αριθ. (764)
ΘΕΜΑ: Μετακίνηση προϊστάμενων Διευθύνσεων σε αντίστοιχου επιπέδου οργανικές μονάδες Δήμου Ξάνθης
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010
2. Τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3584/2007
3. Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ξάνθης, όπως ψηφίστηκε και ισχύει σήμερα (ΦΕΚ 1419/τ.Β/12-6-2013)
4. Την με αριθ. 71471/1660/23-12-2013 απόφαση Δημάρχου Ξάνθης, τοποθέτησης προϊστάμενων των οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης του Δήμου μας.
5. Τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου Ξάνθης.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Μετακινούμε:
Α. Τον Παυλίδη Πέτρο του Αναστασίου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, από τη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δόμησης.
Β. Τον Νικολόπουλο Νικόλαο του Αποστόλου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Α΄, από τη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δόμησης στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής.
Η παρούσα απόφαση ισχύει από την ημερομηνία υπογραφής της και μέχρι την τροποποίησή της ή την ανάκλησή της από όμοια νεότερή της. Σε κάθε περίπτωση λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4369/2016.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘ. ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
……..

*Μετά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκαν τα μέλη της νέας σύνθεσης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, η οποία συμπίπτει με τη δεύτερη θητεία όλων των Επιτροπών.
Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο:
Ορίζει μέλη τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Αγκόρτσα Απόστολο, Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη, Μποζ Ραμαδάν, Λομβαρδέα Μιχαήλ με αντίστοιχους αναπληρωτές τους δημοτικούς συμβούλους Παρτσαλίδου Δέσποινα, Γκιρτζίκη Αλεξία, Λύρατζη Πασχάλη, Παπαδόπουλο Κυριάκο
Ορίζει μέλη τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας: Καμαρίδη Ιπποκράτη και Τσαρεκτσή Τζενάν με αντίστοιχα αναπληρωματικά μέλη τους δημοτικούς συμβούλους Βασιλούδη Ηλία και Τσεγγελίδη Ιωάννη.
Ορίζει μέλος ως εκπρόσωπο των ξενοδόχων την κ. Στυλιανίδου Άννα με αναπληρωματικό μέλος την κ. Καλλίδου Αριστέα
Ορίζει μέλος ως εκπρόσωπο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων την κ. Ευαγγελία Καραμπατζάκη με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Δημήτρη Δολιανίτη.
Ορίζει μέλος ως δημότη με εμπειρία σε θέματα τουρισμού την κ. Στάντζιου Ευτέρπη με αναπληρωματικό μέλος την κ. Ψωμά Ελένη.
Ορίζει Πρόεδρο της Επιτροπής τον δημοτικό σύμβουλο Αγκόρτσα Απόστολο
….

*Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του πολυμελή αντιπροσωπεία από την Αγ. Πετρούπολη με αρχηγό της τον επικεφαλής των 8 δήμων της Αγ. Πετρούπολης, κ. Βαλερί Γκάρνετς. Στην αποστολή συμμετέχει επίσης, ο Υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, εκπρόσωπος του Κυβερνήτη της Αγ. Πετρούπολης, εκπρόσωποι δήμων της Αγ. Πετρούπολης, εκπρόσωπος των βιβλιοπωλείων της Αγ. Πετρούπολης και ο συγγραφέας Μιχαήλ Κουράγιεφ.
….
*Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής της Θράκης σε ενεργειακό κέντρο και ιδιαίτερα της Αλεξανδρούπολης σε ενεργειακό σταθμό λόγω του αγωγού ΤΑΡ και του LNG, το διαρκώς αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την περιοχή καθώς και το ενδεχόμενο αδελφοποίησης δύο δήμων της Αγ. Πετρούπολης με τους δήμους Διδυμοτείχου και Σαμοθράκης.
….
*Στη συνέχεια η αποστολή μετέβη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας και Αδελφοποίησης μεταξύ των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Αλεξανδρούπολης και Αγ. Πετρούπολης και του Γραφείου Διασύνδεσης Αγ. Πετρούπολης-Αλεξανδρούπολης ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ εκπροσώπων βιβλιοπωλείων των δύο Δήμων.
Το βράδυ η ρωσική αποστολή θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη.
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ 
Με ανάρτηση στο facebook η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης απαντάει καυστικά στην κριτική της ΝΟΔΕ που κατήγγειλε για αδιαφορία τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές για το πρόβλημα με τους αγριόχοιρους στην παρανέστια περιοχή του Νέστου, κάνοντας …πάσα στο θέμα της…ΣΕΚΑΠ!
Ιδού τι αναφέρει η ανάρτηση:
«Αφήνουμε το «κυνήγι των χοίρων» στη ΝΟΔΕ Ξάνθης και στο βουλευτή επικρατείας τους.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αγωνίζονται για την κοινωνία και τα προβλήματά της, σώζοντας 200 θέσεις εργασίας στη ΣΕΚΑΠ.
Μάθαμε τώρα τη θέση της ΝΟΔΕ για τα αγριογούρουνα!!!
Να μαθαίναμε και τη θέση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ…»
-Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…Σε λίγο θα μας προκύψει ο γραμματέας, Ιβανότερος του….Σαββίδη!
Η ΚΑΤΙΝΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »