Κυριακή, Μαΐου 07, 2017

Επιτέλους Πρόεδρος (Δημήτρης Λουρίκας) και νέο διοικητικό συμβούλιο στο ΤΕΕ Θράκης! Ποιοί εκλέχτηκαν

Νέο πρόεδρο και Διοικούσα Επιτροπή απέκτησε –επιτέλους!- το ΤΕΕ Θράκης την Πέμπτη 4 Μαΐου, με τον κ. Δημήτρη Λουρίκα, πολιτικό μηχανικό από τη Ροδόπη, να εκλέγεται επικεφαλής του Περιφερειακού Τμήματος.
Όπως είναι γνωστό, οι διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου διήρκησαν πολλούς μήνες, καθώς τα μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης είχαν εκλεγεί από το Νοέμβριο 2016, ωστόσο τα μέλη δεν τα «έβρισκαν» αναμεταξύ τους στην κατανομή των αξιωμάτων.
 Τελικά την Πέμπτη 4 Μαΐου συνεχίστηκε η διακοπείσα συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας, που αποτελείται από 52 μέλη, η οποία, έχοντας εκλέξει πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, εξέλεξε τελικά γενικό γραμματέα και προχώρησε στην εκλογή των μελών της 9μελούς διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ Θράκης, που αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και 9 μέλη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, εκλέχτηκε Πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Λουρίκας, Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Ασημίδης από την Ξάνθη και Γενικός Γραμματέας ο κ. Αδαμάντιος Παπαδόπουλος από τον Έβρο.
Μέλη της διοικούσαν είναι οι Πολυζώης Παρασκευόπουλος, Μιχαήλ Κούγκουλος, Γεώργιος Παπαδήμος, Τριαντάφυλλος Σφυρής, Αργύρης Πλέσιας και Κωνσταντίνος Βαβάτσικος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »