Τετάρτη, Μαΐου 03, 2017

ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Άνω κάτω έκανε ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Δημοκρατία ο Ιβάν Σαββίδης!

Και να μην το ήθελε, τα κατάφερε ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει άνω κάτω όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ξάνθη! Και το πιο ωραίο από όλα; Είναι αναγκασμένοι να τον υπερασπίζονται πλέον οι…ΣΥΡΙΖΑίοι! Αυτοί δηλαδή που τον κατήγγειλαν ουκ ολίγες φορές εδώ στη Ξάνθη…
ΑΛΕΚΤΩΡ


*Άγρια άρπαξε τόσο τον Αντώνη Σαμαρά όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ιβάν Σαββίδης για το θέμα της ΣΕΚΑΠ χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα, Πούτιν της Ελλάδος….
-Αλλά σε έναν (του ΣΥΡΙΖΑ) δεν χαρίστηκε εδώ στη Ξάνθη. Στον Χουσείν Ζεϊμπέκ.
…..

*Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην συνέντευξη «ποταμός» του Ιβάν τον ρώτησε λοιπόν μεταξύ των άλλων και το εξής:
Ερώτηση: Όμως έστω και λόγω του συναισθηματισμού σας και της προσπάθειας της δικής σας και του κ. Σαμαρά η εταιρεία να μην πάει σε τούρκικα χέρια, δεν έχετε κι εσείς μια ευθύνη αφού δεν ελέγξατε σωστά την εταιρεία; 
Ιβάν Σαββίδης: Βεβαίως. Σαν επιχειρηματίας δεν έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση. Και τώρα απαντώ: «είναι δική σας δουλειά εάν θα ψηφίσετε ή όχι αυτή την τροπολογία». Αν την ψηφίσουν θα συνεχίσω να αναπτύσσω την επιχείρηση αυτή. Εάν δεν την ψηφίσουν, εγώ ξεκινώ τη διαδικασία πτώχευσης της εταιρείας και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Και σήμερα δεν θέλω να ασχοληθώ με τη ΣΕΚΑΠ. Αν κοιτάξετε, ακόμα κι από τον ΣΥΡΙΖΑ ένας βουλευτής αρνήθηκε να ψηφίσει την τροπολογία. Ρώτησε κανένας ποιος είναι αυτός; Είναι ο μόνος βουλευτής που στεναχωρήθηκε που ο Σαββίδης πήρε αυτή την επιχείρηση. Είναι ο Μουσουλμάνος βουλευτής. Όμως εγώ δεν θέλω να πολιτικοποιήσω αυτό το θέμα.
-Δεν ήθελε να την πολιτικοποιήσει, αλλά την…πολιτικοποίησε!!!
……

*Επίθεση από χάκερς, πιθανότατα από Τούρκους, δέχτηκε η επίσημη ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.
Όποιος χρήστης επιχείρησε από το βράδυ της Δευτέρας να επισκεφτεί την ιστοσελίδα συνάντησε της εξής εικόνα:
Ένας αετός με την αναγραφή «Turkey Security, Hacked By DexmoD». Η εικόνα συνοδεύεται από κείμενο γραμμένο στην τουρκική γλώσσα, όπου μεταξύ άλλων η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως «τρομοκράτης».
………
*Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα περί "χακαρίσματος" της Ιστοσελίδας του εξέδωσε το Υπ. Εσωτερικών:
Με αφορμή δημοσιεύματα περί "χακαρίσματος" της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), διευκρινίζουμε ότι η ηλεκτρονική σελίδα του ΥΜΑΘ (http://www.mathra.gr), η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε με εθελοντική εργασία συνεργατών της Υφυπουργού κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και χωρίς έξοδα για το Δημόσιο, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά. Με επιφύλαξη αναφέρουμε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, η οποία δεν έχει σχέση με το ΥΜΑΘ.
……

*Μείνανε από…λεφτά; Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης το Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2017 ακυρώνεται λόγω ανυπέρβλητων εμποδίων. Οι οργανωτές το Λύκειον Ελληνίδων Ξάνθης- η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο αποφάσισαν η διοργάνωση να γίνεται ανά διετία. Συνεπώς ορίζεται για τις 6-8 Ιουνίου 2018.
(σ.σ. Εδώ που τα λέμε και τις χρονιές που γίνονταν στην κεντρική πλατεία, άδεια ήταν…)
……

*Η ΔΕΥΑΞ ανακοινώνει ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου υδροδότησης θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης την Τετάρτη 03 Μαΐου 2017 από 09:00π.μ. έως 14:00μ.μ. στα οικοδομικά τετράγωνα 13,14,15, και 16 της περιοχής Εκτενεπόλ.
……..

*Η Προϊσταμένη  της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης Κωνσταντίνα Καλλιντζή , Αρχαιολόγος με βαθμό Α΄,  ενημερώνει ότι ύστερα από την πρόσληψη φυλακτικού προσωπικού με επτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Εφορείας, ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων είναι ανοιχτός και πάλι για το κοινό, όλες τις ημέρες της εβδομάδας με ωράριο λειτουργίας 08-15. Το ίδιο ωράριο ισχύει και για το αρχαιολογικό μουσείο Αβδήρων.
……

*Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας
Ροδόπης (Διοικητήριο) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Θέση της Περιφέρειας και των φορέων της επί της απόφασης της Κυβέρνησης για την δημιουργία νέων διοδίων στην περιοχή της Μέστης και κατά μήκος της Εγνατίας Οδού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣShare this

Related Posts

Previous
Next Post »