Τρίτη, Μαΐου 09, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Άνω κάτω η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη για το όνομα....Κωνσταντίνος Χαλιορής!!!

Εάν γνωρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης αυτούς που έχουν πλήρη…άγνοια για το πρόγραμμα LEADER από την Αναπτυξιακή Ροδόπης, γιατί δεν μιλάει με στοιχεία; Και δεν τους κατονομάζει; Να τους μάθουμε κι εμείς;


*Άνω κάτω η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη για το  «μπέρδεμα» με το όνομα….Κωνσταντίνος Χαλιορής!
Αφού όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για τον γιο του Αείμνηστου Σταύρου Χαλιορή και διαδόχου του στα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ!
Κι αυτό γιατί η εφημερίδα «Παραπολιτικά» που έγραψε για τα 40 νέα στελέχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλα με πτυχία και περγαμηνές…
Δεν ανέφερε ότι πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Χαλιορή του Εμμανουήλ κι όχι για τον Κωνσταντίνο Χαλιορή του Σταύρου…
-Ιδού οι φωτογραφίες και των δύο. Ο πρώτος είναι ο δικός μας Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο δεύτερος ο πολιτευτής που ήδη κατέβηκε αν δεν κάνω λάθος και υποψήφιος βουλευτής με το πρώην κόμμα της Ντόρας
……
*Το πιο ωραίο από όλα; Ο πρώτος που αντέδρασε και μάλιστα αρνητικά όταν διάβασε σε Αθηναϊκή εφημερίδα τον τρόπο επιλογής των ονομάτων που θα κατεβάσει το κόμμα στις επόμενες εκλογές και είδε και το όνομα του Κωνσταντίνου Χαλιορή, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που με ανάρτηση του στο fb σχολίασε τα παρακάτω:
«Με σκεπτικισμό και προβληματισμό διάβασα σήμερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ τον τρόπο επιλογής καθώς και μερικά ονόματα αυτών που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή της ΝΔ.
Σίγουρα δεν μας τιμά ως χώρα όταν ο ΑΚΗΣ διόριζε τον μάγειρα του, απόφοιτο δημοτικού, διευθυντή στον ΕΟΤ.
Από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο να στέλνουν βιογραφικά άτομα με μόνο προσόν την συλλογή διπλωμάτων διδακτορικών επιστημονικών συγγραμμάτων κοκ πολλά εκ των οποίων όλοι γνωρίζουμε πως τα αποκτούν υπάρχει μεγάλη απόσταση και τέλος ποιοι είναι οι διορισμένοι κρίνοντες.
Μάλλον στραβά αρμενίζουμε. Η άσκηση πολιτικής δεν είναι θέμα μόνο διδακτορικών, και ως φιλελεύθερη παράταξη όταν αποτύχαμε, αποτύχαμε γιατί εφαρμόσαμε τέτοιες λογικές.
Τα γράφω αυτά γιατί φοβάμαι μην έρθουμε ως δεξιά παρένθεση. Η χώρα για να ορθοποδήσει χρειάζεται μακροχρόνια φιλελεύθερη διακυβέρνηση και θα γίνει αν συστρατευτούν άτομα που ότι έκαναν στην ζωή τους το έκαναν πετυχημένα, χωρίς να αρνηθούν τις ρίζες τους και προδώσουν την ιδεολογία τους»
-Τα σχόλια για σας…
……

*Η ΝΔ σχολιάζοντας στις νέες δηλώσεις του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων υποστήριξε ότι ως πολίτης έχει το δικαίωμα να διατυπώνει τη δική του πολιτική άποψη, επισημαίνοντας ότι δεν βλέπει προϋποθέσεις να έχει επιτυχία η ΝΔ το προσεχές διάστημα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Κάθε πολίτης έχει ασφαλώς το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Όταν, όμως, σε κάποιον επιχειρηματία χαρίζονται από την Κυβέρνηση πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και εκείνος ως αντάλλαγμα επιτίθεται συνεχώς στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εξαγοράζει Μ.Μ.Ε., αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής.
Και αυτό προκαλεί όλους τους Έλληνες ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές και πολιτικές τους απόψεις, αλλά ανεξάρτητα και από τον τόπο καταγωγής και τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις»
………

*Είδηση. Την Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 14:00 συνεδριάζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, στην πλατεία Ματσίνη, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων της μικτής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης.
Εισηγήτρια: Σοφία Πανδρακλάκη, προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού.
Θέμα 2ο: Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον πολιτιστικό σύλλογο «Βάτραχοι».
Εισηγήτρια: Αριστέα Αλατά, προϊσταμένη Τμήματος Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θέμα 3ο: Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με την Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης.
Εισηγήτρια: Αριστέα Αλατά, προϊσταμένη Τμήματος Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θέμα 4ο: Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με το Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης.
Εισηγήτρια: Αριστέα Αλατά, προϊσταμένη Τμήματος Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θέμα 5ο: Συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Τέχνης και Παράδοσης Σταυρούπολης Ξάνθης.
Εισηγήτρια: Αριστέα Αλατά, προϊσταμένη Τμήματος Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Θέμα 6ο: Προτάσεις Ανάληψης Δέσμευσης.
Εισηγητής: Γεώργιος Σπυριδόπουλος, προϊστάμενος Τμήματος Δ/κων & Οικονομικών Υπηρεσιών.
 Ο πρόεδρος του
Διοικητικού Συμβουλίου
Πασχάλης Λύρατζης
…..


ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ-ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Μπαξεβανάκης Δημήτριος και ο Διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού κ. Μουστάκας Γεώργιος θα παρευρεθούν σε προγραμματισμένες συναντήσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Παναγιώτη Κεραμάρη με τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Έβρου,  με Σχολικούς Συμβούλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έδρα την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη καθώς και με τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ) και με τους Διευθυντές των Εργαστηριακών Κέντρων  των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Έβρου.
 Θέμα της συζήτησης θα είναι οι προωθούμενες αλλαγές στα ΕΠΑ.Λ - Μαθητεία.
Οι συναντήσεις  έχουν  προγραμματιστεί ως εξής:
1)Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ Κομοτηνής και ώρα 07:00μ.μ,
2)Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Αλεξανδρούπολης και ώρα 11:00π.μ
  ......
*Έντονη χαλαζόπτωση έκανε την εμφάνισή της το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ξάνθη με το σκηνικό του καιρού να μεταλλάσσεται για ακόμη μια φορά και να μη θυμίζει σε τίποτα μήνα Μάη….αλλά χειμώνα!
Εντελώς ξαφνικά οι ουρανοί άνοιξαν με τη βροχή να σαρώνει τα πάντα ενώ ακολούθησε ισχυρή χαλαζόπτωση για αρκετή ώρα. Μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά αυλές σπιτιών και δρόμοι γέμισαν χαλάζι, μέχρι που ο ήλιος επανήλθε στη θέση του!
ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης (ΚΚΕ) με ανακοίνωση της καταγγέλλει την εργοδοσία στα ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε μέλος του ομίλου Πλαστικών Θράκης, για:
Τις απολύσεις εργαζομένων, την προσπάθεια της να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στους εργαζόμενους, μετατρέποντας τον χώρο εργασίας σε νέα Μανωλάδα. Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει απόλυση συναδέλφου επειδή δεν δέχτηκε να δουλέψει υπερωρία;;
-Στόχος τους είναι η όσο δυνατόν μεγαλύτερη κερδοφορία και για αυτό έχουμε την αυξανόμενη εντατικοποίηση της δουλειάς, με υποχρεωτικές υπερωρίες που φτάνουν έως τις 12 ώρες ημερησίως αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης κτίζεται πάνω στη βάρβαρη και χωρίς έλεος εκμετάλλευση των εργατών, τονίζει χαρακτηριστικά.
Η ΚΑΤΙΝΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »