Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ-ΣΕΚΕ: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η στήριξη της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν!

Με λιτή ανακοίνωση-δήλωση του Προέδρου της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη για τον Ιβαν Σαββίδη (Donskoy Tabac) και την ΣΕΚΑΠ με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό για τον Έλληνα Ομογενή που επένδυσε στη περιοχή μας, απάντησε η ΣΕΚΕ. 
«Η ΣΕΚΑΠ πρέπει να συνεχίσει να κινείται στο δρόμο  της ανάπτυξης ενισχύοντας την κοινωνία της Θράκης», τονίζει  χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της εταιρείας. 
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΡΌΣΚΟΠΤΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ
Αναλυτικότερα: Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΕ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Ταρενίδης,  ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το θέμα της ΣΕΚΑΠ, δήλωσε τα εξής:
«Η Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε.)  διατηρεί  εμπορικές σχέσεις με τις εταιρείες Donskoy Tabac και ΣΕΚΑΠ Α.Ε., οι οποίες αγοράζουν κι εμπιστεύονται τα ποιοτικά ελληνικά καπνά και κατ΄ επέκταση  στηρίζουν τους Έλληνες καπνοπαραγωγούς και την ελληνική περιφέρεια.
Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό η στήριξη αυτή να συνεχιστεί απρόσκοπτα, αλλά και να διευρυνθεί περαιτέρω,  προς όφελος όλων των πλευρών.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι σημαντικό η ΣΕΚΑΠ να συνεχίσει να κινείται στο δρόμο της εξυγίανσης και της ανάπτυξης και κατ΄ επέκταση να αποτελεί παράγοντα ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας της Θράκης, καθώς επίσης και της ελληνικής καπνοπαραγωγής».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »